25 Kasım 2012 Pazar

Kolera Orda Olmak İmza Günü

Kolera Orda Olmak İstanbul İmza Günü
25 Kasım 2012 Pazar günü Orda Olmak albüm imza günü için Marmara Forum un yolunu tuttuk..Coşkuyla karşıladınız beni var olun!.Teker teker kavuştuk..
 











 







...kolera 2012...
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

8 yorum:

Hilal_Mert dedi ki...

canım canım dünyaları verdin bana ahh bir bilsen içimi bir görsen.. yaşattığın duygu tarifsiz sen bizi o kadar onurlandırıyorsun ki sana en iyi sekilde ödüllendirmek istiyoruz ama az kalıyoruz bence.. mutlu olduğunu görmek butun temennimiz.. Bence Sago seni kıskanmışta öyle demiştir :)))
nicelerini yasarız inşaallah hünkarınla senin peşindeyiz her zaman..heyecandan dibdibe resim cekinmeyi unutmusuzabla cok üzüldük:(Merte diyorum ne dedim ben sacmaladım mı diye test ediyorum kendimi:D affına sıgındım bir kusurumuz olduysa.. güzel yüzün hep gülsün görelim.. hakkını helal et ALLAHa emanet olasın canım ablam..

Hilal_Mert dedi ki...

canım canım dünyaları verdin bana ahh bir bilsen içimi bir görsen.. yaşattığın duygu tarifsiz sen bizi o kadar onurlandırıyorsun ki sana en iyi sekilde ödüllendirmek istiyoruz ama az kalıyoruz bence.. mutlu olduğunu görmek butun temennimiz.. Bence Sago seni kıskanmışta öyle demiştir :)))
nicelerini yasarız inşaallah hünkarınla senin peşindeyiz her zaman..heyecandan dibdibe resim cekinmeyi unutmusuzabla cok üzüldük:( Merte diyorum ne dedim ben sacmaladım mı diye test ediyorum kendimi:D affına sıgındım bir kusurumuz olduysa.. güzel yüzün hep gülsün görelim.. hakkını helal et ALLAHa emanet olasın canım ablam..
Hilal & Mert

Unknown dedi ki...

O kadar güzel özetlemişsin ki ablacım, okurken o anlara gittim bir an, sırada seni izleyişim aklıma geldi, yanına gelişim, gülüşün :)

Unknown dedi ki...

Selamün aleykm ablacığım tek tek fotoğrafları yüklemişsin. Ve tek tek en içten, en samimi, en güzel ve en tarifsiz duyguları ifade etmişsin. Yüreğine sağlık başka bir tarifi de olamazdı zaten. Çok Çok Çok teşekkürler bizlere bu duyguları yaşattığın için. Öyle çok seviyorum Seni ablacığım. Nicelerinde görüşmek dileğiyle. :))

Unknown dedi ki...

Ah kolom,ah canım... öyle güzel bir gündü ki o gün,orda olmak pahabiçilemezdi... Konuştuğumuz her kelime,bana her bakışın hafızamda... İlk geldim yanına kocaman açtın kollarını sarıldık sımsıkı,sonra hediyeni verince ''ayy canım benim,ne gerek vardı çok sağol'' dedin o an ki gözlerinin içinin gülüşü,sıcaklığın öyle güzeldi ki... Sen imza atarken bende yanında ''ayy canım'' gibi şeyler söyledim,sen dönüp suratıma baktın o an yüzüne bakamamıştım uzunca,utanmıştım..:) imzamı alır almaz ''Yunus abime selamlar'' dedim o an bana sımsıcak bir gülümseyişle ''tabii ki söylerim canım benim'' dediğin aklıma geliyor ardından film kopuyor bende... senden başkasını göremez oluyorum... Bir ömür kavuşsam senle yine doyamam... Tüm bu güzellikler için bir kez daha Allah razı olsun biricik esenim... Bak o kadar özlemişim ki bu güne dair fotoğraflara bakıp,onları shoplamak bir nebze olsun özlemimi dindiriyor işte http://r1308.hizliresim.com/1d/z/s3nsx.jpg İnce gönüllü prensesim,içimden geldi sana benim gözümden imza gününü anlatmak istedim gözlerini yorduysam af eyle,Hilzem seni çok seviyor ve çok çok çok özlüyor!

Mert Demirkaya dedi ki...

Güzel bir gündü,hatıralarla dolu,vede senin sevginin sıcaklığıyla ortamı sıcaklaştıran birgündü,iyiki varsın ablam :)

Adsız dedi ki...

Eseniiiiim Esenim benim canım Esenim, selamu aleyküm güzeller güzelim...Yine içim daraldı koştum senin bloguna rahatlamak için, ah ablam ah...Senin blogunda, senle ilgili şeylerde çok ferahlıyor içim ama bir yandan da özlem duygusu öyle yakıyor ki kalbimi..Seni çok özlüyorum, bloguna giriyorum ee daha da çok özlüyorum :( Abla sen nasıl bir insansın ya? Seni sevmelere, özlemelere doyamıyorum ben nasıl nasıl nasıl bir kalbin var da beni böyle bağladın kendine canım ablam prensesim benim..Özellikle imza günü bölümüne girdim güzeller güzelim, İzmir imza gününe baktım duygular sel oldu sel..İzmiiiiir! 5 senelik vuslatım benim, sizi hep sahnede görürdüm..Hiç yakından görmek nasip olmamıştı elim ayağıma dolandı o gün, yanında neler neler söyledim inince kendime geldim..Sen hatta ''Kız sen çok konuştun maşAllah hiç heyecan yok'' demiştin ama benim eller tiril tiril titriyordu, Yılmaz abi o halimi gördü kulağıma ''sakın heyecandan bayılma, bayılırsan seni bir daha sıraya almam'' dedi güldü :D :D Bende güldüm ''yok abi, inince bayılırım'' dedim hahaha :D Abla ya cidden, bak..Konserlerde de öyle, siz girince ve siz konserden çıkınca ağlıyorum ortası yok bende. İmza gününde de öyle, sen geliverdin optimuma ben bir ağladım. Lakin senin yanına gelince hiç ama hiç ağlayamadım ki bende şöyle bir özellik vardır, annemin yanında bile ağlayamam yani şöyle söyleyeyim topluluk içinde ya da birisinin karşısında ağlayabilen bir insan değilim ama yalnız kalıveriyim o güzel anları hatırlayayım gözlerimden yaşlar süzüm süzüm süzülüyor..Küçükken de böyleymişim ben, annem hep öyle der..Bizim kızın gözünde yaş yok hiç der ama bir bilseler kalbimdeki yaşları amaaan nerden girdik bu konulara be Esen çiçeğim neyse :) Ne diyordum işte senin karşında ağlamadan, zırlamadan bitirdim o günü..

Adsız dedi ki...

Geçen haftalarda Yunus abinin imza günü+mini konserinde de öyle oldu. Yunus abimle baya konusabildim,yanından inince gizliden gizliye bir gözyaşı seli koptu...Sizden ayrılmak, sizsiz olmak bunun düşüncesi bile öyle kötü ki,sizle olmak çok güzel ama..Keşke ellerini tutsam hiç bırakmasam, ablam benim..Keşke hep yanında olabilsem..Ben kendi öz ablamı böyle sevemiyorum yaa vallahi..Sen bir yana diğer insanlar bir yana, seni çok seviyorum..Senin de bizleri çok sevdiğini biliyorum...İmza gününden girdim konuya nerelerden çıktım değil mi ablam? Rabbime dua ettim hep, Allah'ım hayırlısıyla beni onlara kavuştur diye. Şükür ki 5 sene uzaktan görüp,uzaktan sevdiğim sizlere madden de kavuştum...Sizle yüz yüze geldim,iki kelam edebildim..Hele sanaaaa! Sarıldım, kokunu aldım ablam..Parfüm şişelerinden değil bu sefer bizzat senden aldım o mis kokunu çiçek kokunu..Tel tel saçlarına dokundum, bal küpü yanaklarından öptüm ya ölseydim o an yanında gam yemezdim vallahi..İzmir'de bizim kızlar saymışlar, 4 kere sağ yanaktan 3 de sol yanaktan öptün dediler :) Birisi de geldi dedi ki ''sen myspace canavarısın değil mi'' diye, çok güldüm :D Evet noldu dedim ''Kolera'yı sevdiğini biliyorduk, kadını öpe öpe bitiremedin, bu kadarını beklerdim ama senden twitte hep söylüyordun'' dedi, ''hadi yaa'' dedim güldüm:) umarım seni bıktırmadım o gün, yanındayken sürekli bir şeyler dedim sarıldım öptüm, inince sağına geçip ''Esen ablaa' diye bağırdık,şarkılarına eşlik ettik falan sen ama hep güler yüzlüydün amaaan Kolom canım Kolom! :) Yılmaz abi beni İzmir'de uyardı bir iki kere sana seslenince, ''kız sus artık'' diye..Geçenlerde Konya'da gördü ''yine mi sen geldin kız'' dedi güldük :D Ablam benim ben sizle öyle şeyler yaşadım,sizden bana öyle güzel hatıralar kaldı ki hem madden hem manen...Hatıraları döktüm mü dönüyorum o eski günlere sanki...Sizin yanınıza gelirken giydiğim tişörtleri bile yıkamaya elim gitmiyor,bir daha giymek istemiyorum..Ben seni çok seviyorum,Yunus abimi çok seviyorum. Dünya ahiret neresi olursa olsun çok da seveceğim..Ahirette komşu oluruz inşAllah, en güzel yerlerinde olursunuz cennetin..Kevserden tadasınız inşAllah,sizinle büyümek o kadar güzel ki..Öz ablam öz abim...İkinizi de çok ama çok seviyorum! ÇOK! (kolovEsin...)

 
Copyright 2010