26 Temmuz 2014 Cumartesi

Ben Büyürken Serisi


Kolera # Ben Büyürken [bölüm1] MelankoliaMuzik



Kolera # Ben Büyürken [bölüm2] MelankoliaMuzik



Kolera # Ben Büyürken [bölüm3] MelankoliaMuzik



Kolera # Ben Büyürken [bölüm4] MelankoliaMuzik
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

13 yorum:

Çeşm-i Siyah dedi ki...

Bu seri ayrı bir güzeeel :) İçerisinde çok fazla bilmediğim şarkı var :) Ama yine de seninle zamanında aynı şarkıları dinlemek bile harika :) Bunları bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim :)

*Melo*Drama dedi ki...

Dün gibi hatırlıyorum forumdan verildiği günü (: Günümün rengi değişmişti resmen bambaşka geçmişti o haftam mutluluktan.Bilmiyorum ama çok gülümsetmişti beni bu seri ^^ Senin beğeninden senin süzgecinden birşeylere göz atmak zaten başlı başına güzelken 90'ların Türkçe Pop'unun en nadide(!) örneklerini senin elinden izleyip gülümsektir mutluluk.

Sagomania Merve dedi ki...

Cogu bilmedigim sarkilar olmakla beraber, yetistigim sarkilarda az degilmis:) Ilk paylastigin günlerde nasil heyecanlanmistik:) Sarkilari acip acip dinliyordum. Yine beni mutlu eden sizdiniz ve yine sizsiniz! :)

talha başaran dedi ki...

ablam iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizimlesin hep bizimle ol. <3 :) seni çok seviyorum <3 kelimelere pek dökemiyorum ama zaten kelimelerle sınırlandırmaya gerek de yok :) senin sevgin bambaşka senin yerin kalplerimizde ayrı..

AysudaSultan dedi ki...

Bu seri gerçekten çok güzel cidden biz büyürken herşey çok başkaydı ve değerliydi şimdi herşey çok çabuk değişiyor ve değer kazanmadan yokoluyor gibi.Ben bunlar izlerken duygulanıyorum saflığı hissettiriyor bana Susam Sokağı da aynı hissi verdi sağol Kolocan:)

watzapmen(Şeyma) dedi ki...

Edi büdü :) çok severim ki :) benim aklımda da 'beni seviyor musun büdü'skeci kalmış :)

Humeyra türközü (Humeykolerap) dedi ki...

bayıldıııııııım:) izlerken seni düşünerek izledim hep yazdıklarını okuyarak..sen ağladıgında ay meleğim burda ağlamış dedim hepsi harika sayende izlemiş görmüş olduk:)yatagının üstünde zıplıyormuşsun ay yerim ya:)hepsini tek tek baştan izledim sayende melekciğim:) iyi ki varsın sen..seni çok seviyorum bak çoookkk :)

Kübra Münzevi dedi ki...

Ablacım beni de o günlere götürdüğün için teşekkür ederim. Ben zamanlar yoktum lakin Yonca Evcimik flan beni de çocukluğuma götürdü :)
Sana da çocukluğunada ölürüm..

mF sümeyye dedi ki...

Çok seviyorum bu bölümü :) Edi budü ayy biliyo musun kurabiye canavarından tırsardım ben birazcık izlemezdim o yüzden o çıkınca kapardım :)

furkan dedi ki...

Ablacım annemle beraber izledim çok güldük zamanın reklamlarına annem hatırladı hepsini zaten :) Böyle bir arşiv yaptın bizi güldürdün çok sağolasın. Emeğine sağlık :) ...yukarıkırfurkan...

Adsız dedi ki...

canımın içii :)
bu eklediklerin çok güzel meleğim teşekkür ederim :)
özellikle reklamlar hehe bayıldım :))
ve bonibonn :) dediğin gibi en güzeli eriterek yemek ablam ben de hep öyle yapardım :))
ellerine sağlık meleğim çok güzel olmuş belli ki çok etkilenmişsin,etkilenmeyecek gibi de değil gerçi :)
bir kaç gün için de bende bir iki link atabilirim belki sana izlemek istersen meleğim :)

Allah'a emanetsin canımın içi..
Mevt

E dedi ki...

bonibonu hatırladımmm:) zaten ben tam bir bonibon manyağıydım hepsini birden ağzıma atmaya çalışırdım sonra hemen bittiği için pişman olurdum:) yeniden o günleri anımsattın teşekkürler canım ablacım:)

Unknown dedi ki...

tüm kanallardan yazdım ama bir de buradan yazayım:) reklamlarda güldüm ettim kliplere geçince duygulandım.annemde eşlik ediyor falan nasıl güzel düşünmüşsün uzun zaman sonra tekrar bakınca ilk defa izliyormuşum gibi hissettim.öpüyorum çokcana elif seni çok seviyor:*

 
Copyright 2010