19 Ağustos 2011 Cuma

Bana Diyorlar ki...








  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

519 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 400 / 519   Yeni›   En yeni»
Rüzzgâr | Sevilay Cubukcu dedi ki...

Tatlıcanlı, en saliha güzel...
Selamun Aleyküm. Güzel bir iftardan çıktık Malatya ailesi olarak.
Sizin vesilenizle bu güzel anları yaşamak büyük onur ve mutluluktu bizim için. Fotoğraflamayı da unutmadık tabii. Görmek istersen eğer birkaçı Ablacığım, iftar masasında selamını da aldık nasıl mutlu ettin bizi bilsen,ah sen!
Ellerim de oldu 180 derece, arasından baktım, sana kalp yaptım, baak :)
http://twitpic.com/6czy62

İftar:
http://i1095.photobucket.com/albums/i469/afitabidusize1/IMG_3554.jpg

http://i1095.photobucket.com/albums/i469/afitabidusize1/SAM_2830.jpg

http://i1095.photobucket.com/albums/i469/afitabidusize1/IMG_3616.jpg

http://i1095.photobucket.com/albums/i469/afitabidusize1/SAM_2886.jpg

Kızların sana bakıyor :)
http://i1095.photobucket.com/albums/i469/afitabidusize1/IMG_3583.jpg

Gözlerine değmek; paha biçilemez.

ahver dedi ki...

bıtanecım ne zamandır gıremıyorum netım bozuk o kadar eksık hıssedıyorum kı kendımı :( bu yıl üniversiteye hazırlık nedenıyle kısıtlı gırecegım nete bıde bu var :( napıcam bılmıyorum ama hep aklımın kalbımın en guzel yerındesın bunu bılsen yeter bana :) sevıyorum senı <3

Samara dedi ki...

güzeller güzeline bu kez doğudan selamlar :) sivas'ın, sivasa en uzak malatyaya en yakın ilçesindeyim şuan. burası öyle güzel ki. huzur veriyor insana. tavşanlar kuşlar balıklar kediler bir sürü hayvan vee elma kayısı dut ağacları bir sürü meyve sebze vee güller vs bir sürü çiçek. aklım hep sende :) gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekip sana atmak istiyorum :)) tavşanın birini aldım mesela hep kaçıyormuş ama çok sevdi beni oturdu kucagmda uyudu :) bu sırada bol bol fotograf cektim/cektirdim :) hamak vardı kucagmda tavşanla uzandım biraz:) Kayısı çok seviyormuş koca bi kayısıyı tek başına yedi önümde :)) bir de kuş var kafesinde çıkıp kafama konuyor oradan omzuma atlayıp yüzümü kemirmeye çalışıyor falan:) hava biraz daha serinlesin çıkıp meyve toplayacagm ağaçlardan, Meloya da bahsettim burdan, kayısı toplayacagm mutlaka hahah:) bi de kuzenlerim var 3-6-7 yaşlarında 3 ve 6 yaşında olanlar kız, ve ayrılmıyorlar pesimden :)) ama bu sırada sizleri kaçırdığm zamanlar oluyor çok üzülüyorum yahu. insan ne kadar güzel bir yerde olursa olsun size internetten de olsa ulaşamaynca huzuru kalmıyor.. cok şükür ki telefondan yazabiliyorum sana. yoksa katlanılmaz olurdu burası melegm. seni zaten çoook çok özledim. seni çoook çok seviyorum.
malatya buluşması da öyle güzeldi ki. herkes öyle güzel ağırladı ki bizleri hayran kaldm malatya mf'e. keza ankara mf istanbul bursa eskişehir her biri ayrı güzel her şehri ayrı seviyorum mf olduktan sonra:) seni çook özledim. kuzenim var 12 yaşnda o da sizi çok seviyormuş şimdi ben yemek hazırlıyorum o da bana yardım ediyor bize siz eşlik ediyorsunuz :) sizi seviyorum hem de çoooook:)

melikeakkkaya dedi ki...

ablam iyiki solo albüm ve mini turnen olucak yoksa çook özler dayanamazdım ben :(
malum saydam odalar turnesinde yoksun :(
ama hani demişsinya kendi solo albümümde mini bi turne düşünüyorum hiç olmazsa istanbul kocaeli falan düşünüyomuşsun ay onu okuduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam <3 ah şu solon bi çıksa sonra ver elini turnee :)
çok özletme ablam kendini :) seni çook başka seviyorum koLOVE :)

Aişe dedi ki...

Can ablam, canım ablam:) Bayramınız mübarek olsun şimdiden. Bir de Belçika'ya gidecektiniz belki de yoldasınızdır:) Hayırlı yolculuklar, sağ sağlim gidip dönün inşaallah. Öptüm, kapattım:)

MerveAyçiçek dedi ki...

Bayramın mübarek olsun melekolom :) koskoca 1 ay su gibi geçti gitti anlamadık valla :)kendine çok iyi bak seni seviyorum :)

keleBEkTÜL dedi ki...

Selamun aleykum Nurçiçeğim 29 ağustos saat 22:59 biraz önce twitterdaydın senden bayram hediyesi fotoğraf istedim ve sen bana reply yapıp öyle harika bir fotoğraf armağan ettin kigözlerim dolu dolu daha liseye yeni başlamıştım ki senin gerçek adreslerini arıyodum sana ulaşmaya çalışıyodum derken myspace melankolia.com hatira fotoğrafı şimdi liseyi bitirdim sana hala mesafelerde çok uzağım ama kalben çok yakınım ben senle çok konuşurum canım sıkkın olduğunda birşeylere anlam veremediğimde insanlara kızdığımda sana anlatırıp hep sen bunu bilmezsin ama senle konuşurum çok güzel biyerdesin kalbimde nurçiçeğim moralim bozuktu biraz sen bana yaptığın replyle dünyaları verdin bana favori yapıyorum replyleri ve arada bakıyorum bize bukadar değer verdiğin için çok teşekkür ederim bana insanların en çok yanlışa düşeceği zamanlarda doğru yolu gösterdin 4 yıldır seninleyim daha nice 14 ,24 yıllara beraber olmak dileğiyle nurçiçeğim çook teşekkür ederim hep dualarımdasın Allah'a emanet ol İnşallah yakında birgün sana sarılabilirim o nuryüzüne yakından bakabilirim

Ab-ı Çeşm dedi ki...

melekkkk çokközledim senii twitterdaki sohbetinede dahil olamamıyorum başımın derdidershane başladı 1 sene boyunca kahrını çekmek olucak işim :Ssana yazamıyorum ama haftada 1defada olsa gelicem bana çok uzun bir süre geliyor ama :S.neyse şimdi meleğime geldim başını bunlarla şişirmiyim.merdivendennn kayanlarrr sen ne tatlısın ne güzelsin ya her resmine baktığında maşaAlllah diyerek bakıyorum nazar değdirmek istemem biriciğe <3.rabbim sizi başımızdan eksik etmesin o güzel yüzümünüz her daim gülsün inşaAllah.aa hello kity şimd, görüdmm hehe çok tatlıı :)..galiba klibide muazzam olmuş çok hoşş mimikler yakın çekimler çok güzel olmuş.darısı meleğimin başına <3.ablacım ben gidiyim başını çok şişirmeden ennn içten seviliyorsun kocaman öptüm senii önce Allaha sonra birbirinize emanetsiniz <3..

Adsız dedi ki...

Ablam ben İzmit konserinden sonra yemeğe gelmiştim bilmem hatırladın mı :) Konser cdsini izleyip duruyorum ezberledim artık :D Ama her izleyişimde hayranlığım ve size olan sevgim biraz daha artıyo :) Allah sesinize kuvvet versin bizi daha nice nice şarkılarla kavuşturun :) Yurtdışına gidicekmişiniz bayramda Allah kazasız belasız gelip gitmeyi nasip eylesin. Sizi çok seviyorum hayırlı bayramlar. :) Allah'a emanet olun :)

çeşminn dedi ki...

telefondan girdiğim için her iletimde sorun oluşmuş ablam dikkat edince farkettim bugün :) olsun ama ben sana ulaşıyorum ya :) en son resmine aşık oldum ablam yaa içindeki çocuk dışına vurmuş resmen çok şekersin ordaa :)

Adsız dedi ki...

Selamun Aleykum canımıniçi,nasılsın iyisindir inşaallah:)Ramazan bayramın mübarek olsun papatyam,
hepbirlikte nice bayramlara inşaallah,Rabbim seneye tekrar nasip etsin,tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşaallah.
Abimin klibi herzamanki gibi harika olmuş ama gözüm hep seni aradı inan,içimden heh şimdi çıkacak papatyam demekten alamadım kendimi:)Çok özledim canımıniçi yemin ederim ogül yüzünü,mimiklerini,otatlımı tatlı gülüşünü,herşeyini çok özledim...
Canımsın sen benim herşeyimsin.
Ooo fotona ölürüm ben senin yaa çok tatlısın herzamanki gibi nasıl kayarmış merdivenlerden bian kalbim çıkacak sandım valla:)
Senin o minik ağzını yerim ben.Opamuk saçlara,bakışına,
duruşuna,Herşeyine can kurban:)
Rabbim nazarlardan saklasın seni papatyam maşaallah.Ahh o gülüşün,dişlerin yokmu off beni bitiriyor yaa yerim seni yer:)
Ablam herşey sizinle güzel,sizinle
aynı havayı almak benim için ayrı bi mutluluk,siz olmasanız nefes alamam buralarda,canımsınız canım...
Kendine çok iyi bak herşeyim.
Allah'a emanet ol.Heran aklımdasın.
İçimdeki sevgi özlem dahada artıyor.İyiki varsın.
Seni koskocaman seviyorum ve öpüyorum o tatlımı tatlı yanaklardan.Bitanesinnnnnn...<3

Mirac Olukman dedi ki...

Canımcım..bugün bayram ve ben hiç mutlu değilim bu mutsuzluk hali ne zaman geçecek dersin?Yüzünü görsem tebessüm etsen bana hiç derdim kalmaz dünyalar benim olur be ablam :( Saclarımı lüle lüle yaptım ama seninkiler kadar güzel olmadılar (: merdivenden kayannnnn koloya kurban olurum ben biliyorsun dimi? O nasıl bir fotoğraf abla?Şirinlik abidesi misin sen? Yerim o yanacıklarını ya :( Çok özledim çok...Çok seviyorum daha nice seyler söylemek isterdim ama varmıyor dilim..Allaha emanet ol güzeller güzelim..Mirac seni cok seviyor..seviyor..

*Melo*Drama dedi ki...

Bana Diyorlar ki...
Öyle samimi bir başlık atmışsın ki ablacan her mesaja " Sana diyorlar ki..." diye başlamak geliyor içimden :)
Güzel bir bayram gününden MERHABA !
27 Ağustos Malatya İftar'ı çok şükür sorunsuz,sıkıntısız,enfes,keyifli ve muazzam geçti.
İftar masasında twitterda tam da o beğendim dediğim mekandayken selamını almak herkesin suratını gülücükler serpti :)
Kayısı Diyar'ı sizi bolca andı,her dakikasında adınız vardı.
Merve telefonun mesaj sesine Abimin ve Senin kahkalarını koymuş;
SİZ DE BULUŞMA BOYU BİZİMLE BİRLİKTE GÜLDÜNÜZ,KAHKALARIMIZA ORTAK OLDUNUZ :)
Ertesi gün de İzmir'de İftar vardı, o da çok güzel geçmiş...
Düşünsene abla bir Doğu'da bir Batı'da ne kadar da büyüdü Melankolia...
Çok farklı duygular içerisindeydim buluşma esnasında.Hey gidi.. :)
Bayramınız kutlu olsun ablacığım,şeker tadındasınız inan !
Çok daha fazlası,duygularımın hülasası;
İYİ Kİ VARSINIZ, SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.
Bu kaçıncı bayram sizli geçen bilmiyorum ancak uzun yıllar sonra da kutlamayı istiyor ve düşlüyorum.Gelir o pamuk ellerinden öper başıma koyarım inşAllah sen pamuk bir nine Yunus Abi'm kasvetli bir dede olduğu zaman bile !

Ab-ı Çeşm(Rümeysa) dedi ki...

ablacımm öncelikle bayramını kutlarımm senide kocaman kucaklarım =).yanında olup bayramını kutlayıp sarılma hayalini aklımda sahnelerken sana gelmiş bulundum :).nice güzel bayramlara inşaAllah.öptüm biriciği <3

Dürrüşehvâr dedi ki...

Hayırlı bayramlar Esen'm Ramazan bayramımız mübarek olsun.
Anneye babaya da çokca selamlar götür bizden Ablacım Ellerinden öpüyoruz onlarında bizlere böyle evlatlar verdikleri için.

Klipte Seni çok aradı gözlerim belki bir süpriz olur Kendim İçin'n klibi gibi bir yerlerde gözükürsün diye ama yok... Yoktun... :/
Özlemek, görmeden sevmek, bitmek bilmeyen hasret... Bu haller beni yedi bitirdi...

kemal_kafkef50 dedi ki...

selamu aleyküm ablacım ben geldim :D şöyle bir bakayım dedım kim ne yapmış :)) balımm böcegimm cicegiim ay ımm güneşimmm lebbebimm şekerimm :D süper olan ne varsa hepsi senin için,cok hoşuma gitti ablacım.Bayramını kutlamaya geldim aya bile blog açsan oraya gelir yorum yapar gderim :D nice bayramlara ablacım haşlık vericeksen el öpücam vermıceksen cenemi deydirip gecerim oana göre haha :D bende acayip yazma varya :) demekkı ınsan kapanıksa dısarıya sevdigi birine geldiginde yazıyorda yazıyor bütün bir içe kapanıklık durumunu dökesim var Alllahtan sesli msj birakma yok :D kulakların yok olurdu galiba allah korusun.Bende biraz saçmaladım farkına vardım bayram bayram çalışınca demekkı böyle oluyor.Ailemden kimse yok elini öpecegim hepsi gitti nevşehire kardeşimle ben kaldım evde üstnede işe gidince suan bana bayram degilde normal günmüş gibi geliyor bu çok kotü.Ben galiba mezarda rahat edecegım bu dunyada calışmaktan başka bişey yapmıyorum ,çocuklugumdan berı calısıyorum son beş yılda art arda 2 gün uyudugumu hatırlamıyorum.Biiri fişimi ceksede kurtulsam :D yılın 365 günü tatil olsa o son altı saat varya ablam bana işte o 6 saat çalışma denk gelir kesin şuan biryıl 365 gün bilmem kaç saat onu cıkartamadım umarım 6 saattir beynim durdu.Bukadar yeter bende b.cıkartıyorum vaktını alıyorum ablacım hakkını helal et boş boş yazıyorum hep siz bizlesiniz bu yeter bana kendine iyi bak ablacım selametle

Samara dedi ki...

has saliham, canım, melekciğim.. şu sıkıntılı gecen günlerimin tek dermanı sensin.. hani cok guzel diye anlattım ya burayı sana, sensiz hicbir yer güzel değil abla! telefondan da olsa sana ulaşmanın zorluğu yakıyor canımı. artık bitse şu zamanlar ve konser vakitleri gelse diyorum, ama sen yine yoksun be melek. bugün rüyamda kocaeli konserine gitmistim sen de vardın abla. annem fark etmemiş ve kızmamıştı hem de konsere gittigim icin, nasıl rahatlamıştı icim :) anakro'yla da cok kısa olmuştu görüşmemiz, o kadar gittim yine görüsemedik ya diye üzülüyordum:) ama konserin mutlulugu her seye yetiyor canım melekcim. bir kac gün twitter'a da giremeyebilirim köyde telefon hic cekmiyormuş köye gidince ne sana ne de mfteki arkadaşlarıma ulaşamazsam çıldırdım bil :) bol bol fotograf cekmekten baska bi eglencem yok suan, izmire donunce hepsini atarım sana seni de yormamaya calısarak.. seni severek.. seni özleyerek.. yine canım melegim diyerek.. bu deli kız seni hiiic mi hic bırakmayacak melek, ölene dek!
delikızın, merveciğin..

Samara dedi ki...

ne yazacağımı kafamda tasarlamışken, geldim sana olan hasretimi anlattım çıktım :)) belki sen bile alıştın bu halime ama ben alışamadım abla. klipten bahsedecektim sana. Yunus abime de ne bir tebrik ne de bir tesekkur yollayabildim mahcuplugumun yanakları al al. klip cıktıgı gün denemedigim tek bir sey kalmadı yine de 1 dakikasından fazla izleyemedim klibi. neden böyle oldu bilmiyorum ama telefonumdan bir türlü izleyemedim melekcigim. o gece sadece 1 dakikalık kısımı izledigim icin mi yoksa kalan 4 dakikayı izleyemedigim icin mi bilmiyorum, ağlaya ağlaya uyudum.. ertesi gün; bayram.. yine izleme çabalarındayım özlem ayyuka çıkmış! hadi misafirlige gidiyoruz falan dedi teyzem ve eniştemin akrabaları oldugu icin azıcık bile tanımıyorum, bir kere dahi görmedigim insanlar. gittigim ilk evde bilgisayar bulunca internete girebilir miyim deyip daldım odaya abla:D apar topar klibi actım aman bu an bitmesin diyerek. caktırmadan ablamı çağrdım klibi görünce ölüyordu heyecandan :)) sana bahsettigim 12 yaşndaki kuzenim de geldi sesimizi duyup. tepkilerimize bakıp Sagopa hastaları falan da dedi baya şaşrttık onu :D beni hic boyle gormemisti eminim :) ağladığmı caktırmayayım diye can verecektim oracıkta :)) öyle sorunlu bi halde izledim klibi işte kimbilir bir sonraki izleyişim ne zaman olur. ama hic mi hic cıkmıyor aklmdan öyle güzeldi ki.. o görüntüler, mimik ve jestler, o sahne, o t-shirt... her şey. keske klibi izledigim vakitte kalabilseydim de sadece Yunus abiyi izleyebilseydim saatlerce melegim, ah bir de sen olsaydın... ama kesinlikle bu klipten daha güzel bir şey olamazdı sanırım Galiba parçası icin. yapılabilecek en güzel klibi yapmış üstad. en güzel haliyle karşımızda yine. o bambaşka vallahi. hayallerin, sevgimizin, hasretimizin cok ötesinde. klibe diyecek söz yok, özlemle karışık sağanak sevgi var icimde, ikinize.. konserlerde de kavuşmanın zorluğunu bildigim icin özellikle de benim canım melekciğime...

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

(Öncelikle ismim çıkmayabilir Tubikinim ben :D ) Heey melekciğimm, bak yine Kıvırcık kuzu geldiii:) öncelikle geciktiğimin farkındayım canım,bu yaptığın mutluluk karşında yeni kendime gelebildim de :D Birtanem benim, tweetimi RT yaptığın için ve bir tweetinde sadece bana yer ayırdığın için veee (bu son ve merak etme en önemlisi:D ) benim vesilemle beraber nurlu yüzünde gülücük sağlama hakkını bana verdiğin için çok çok mutluyum minikciğim :) ablam ya şuan mutluluğumu anlatmak için baya zorlanıyorum, çok dikkatli seçiyorum kelimeleri, bazen ifade edecek söz bulamayıp saçmalıyorumm :) heeep senin yüzünden kolokız :D benim kalbimi,aklımı aldın, beni benden çaldım melek kalpliim:) tweetinde çok doğru yazdın, eveeet bitaneciğim ben senin çılgın'ınımm hehe:D hep senle olabilmek, minicik Kolo'ma sarılabilmek, tatlı yüzünde tebessüm sağlayabilmek için çabalıyorum:)bazen seni sıkıyor olabilirim ama bu düşüncemden vazgeçmem gerek sanırım,rüyamda benden bıkmana gülmüşsün o zamaaan "Bitanecik'im benden sıkılmaz kiii" diye yorumluyorum bu saçma düşüncemi! :D ohh miss ;) Hiii, bir de senin parmakcıklarından bana miss yazmana kurban olurum ben tamam mı! :) melek kalplim sen uğraşmasaydın ben sana fön de çekerdim maşa da yapardım seve seve pamuk saçlarınla oynardım böyle of off hep böyle çok daha derin hayallerle 7 24 sendeyim işte:) çok içten yazdığım çok doğru meleğim.Hep aklımdasın,seni düşünüyorum.En çok sana kavuşup sımsıkı sarılmayı (off bittimm!) bide yüzündeki o gülücüğü düşünüyorum hayal ediyorum.Hayal kurmam bitince o kadar çook istiyorum kiii yanımda olmanı anlatamam:( neyse candan ötem üzgün smiley yapıp üzmeyi istemem..Seni çok seviyorum ben vallahi iyiki varsın! Gece 3.5 civarları şuan..Çılgın Tubikin kafasında hep gülücükler saçarak gelmişti ama baksana yine duygusala bağladım :) bitanem benim,herkesin yazdığı gibi içimdeki çok yoğun aşkımı ben de bunu yazarak anlatacağım, Seniii çok ama çook seviyorum,seviyorum, özlüyorum:) Artık gidiyorum herşeyim,bir dahakine çılgınlıklarımla geleceğim duygusallık yook! :D kocamanca öpüldün, kucaklandın, bırakamıyorum ♥ ;)

refshh_mf dedi ki...

kolo kolo koleraa!! ツツ inşaallah vaktin oluyodur ablacım burda yazılanları okumaya..ama bi bakımdan iyi olduğunu düşünüyorum.turne zamanında hiç yalnız kalmazsın inşaallah biz seni yalnız bırakmayız ツ dört taraftan saldırırız yazdıklarımızla ツツ üzülme o yüzden çok yalnız kalacağım diye, olur mu? ツ

sinem-sagolera dedi ki...

Selamu Aleyküm Nur'um:)
Özlemimin en baskın vakitlerinde Allah dualarımı kabul etti ve rüyamda biricik meleğimi, seni gördüm..
Sen bi yerde oturmuşun ben ve bi arkadaş senin orda olduğunu görüp yanına gelmişiz ve, senin yanında bi kaç kişi varmış. Ben ilk önce olayın şokuyla konuşamadım sonra sohbetimiz baldan tatlı oldu:^) Sana sorular soruyoruz ve sen hiç bıkmadan cevaplıyorsun her zamanki gibi. Ben sana sarılmak istedim sen "tabii" dedin ve sana bi sarıldım ablam sanki anneme sarılmışım gibi oldum aynı onun kokusu bir anda onun silüeti geldi gözüme sana sarılırken ve "ya yine mi hayaldi bu kadar da kötü olmuş olamam" dedim. Sen de "yok kız benim" dedin ve güldün:))) O anki güzel gülüşün aklımdan çıkmıyor meleğim o kadar güzel o kadar kusursuzdu ki. Yunus abim de geliyordu ki yanımıza o sırada uyandırdılar:'( bu rüya olamaz dedim kendi kendime o kadar güzeldiki saatlerce aklımdan çıkmadı ve hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorum hayallere dalıyorum kalp ritimlerim artıyor...
Ahh Nur'um bir gün gerçek olur mu bu olanlar dersin. İnan bana o günü sabırla beklicem ve o gün benim doğum günüm olucak sana sarılırken mis kokunu içime çekerken tekrar doğucam adeta :))
Turne de yaklaşıyor meleğim bir taraftan çok heyecanlı çok özlemli çok mutluyum diğer taraftanda senin yokluğun :( Keşke sen de olsan keşke.. biliyorum bunu okurken ama bu Sago'nun turnesi benim değil deyip güleceksin:) olsun keşke olsaydın meleğim. Ama ben abimin yüzüne bakınca seni göreceğim:) Aklıma hep sen, siz geleceksiniz.
Sizi sevmek o kadar güzel ki. Hasretler bile güzel kimi zaman çünkü bir gün en derinlerime kavuşma var er ya da geç. Bekleyeceğiz sabırla:) Senden hatıra herşey ruha can meleğim. Seni o kadar çok seviyorumki tarif edilemez duygularla. Allah'a emanet ol biriciğim, öpüyorum seni çok :)

Hmeykolera dedi ki...

Canımcığımmm :)
Selamun aleykum papatyaam,bayram tatili bitti evimdeyim geldim sana kısa yazı yazıp çıkıcam o gözlerine kıyamam yine gelip bendeki esen aşkını anlatırım :)Bitanecikimm şu sıralar netimde olan sorunlar yüzünden twitterda kaçırıyorum seni ama hep yazıyorum sadece seninle sohbetine yetişemiyorum ama artık burdayım..
girmiyordunuz çok merak etmiştim twiiit atmamak için zor tutuyodum ama tam twiit attım meleğim geldiiii :)
kalp kalbe karşı mı derleer? eheh :)
Sağ salim gitmenize inan çok sevindimm,iyi tatiller canımcığım,kendine dikkat et aman nur yüzlüüm hasta falan olmaa sakın aç da kalmaa kendine çok dikkat et :) kıymetlim beniim.
galiba klip geldi yine mükemmeldi, tatlımcığımın da solo albümü gelse melekten de bir klip offf harika oluur doyumsuzum cidden hayattan koparım seni görünce çok özledim çünkü aşırı doooz KolerAşk'ı sardı bedenimii..
aklım,kalbim hep sende,seninle inan ki belki seninle değilim ama heran aklımdasın meleğim ne yapıyor acaba diye hiç aklımdan çıkmıyorsun..
twitter'da kaçırdıgım da sana yazamadıgımda kendimi çok çaresiz hissediyorum nasıl katılmam diye bitanecikimm sanki yoklugumu anlıycakmış gibi kendi kendimi yiyorum :)
okudugunu bilmeekk,seninle sohbet sanki karşımdasın bitek göremiyorum hissedemiyorum yoksa sohbetin ve sen harikasın sensiz ne işe yarar twitter ' HAYAT!
İnan seni herşeyden çoook seviyorum tatlımcığım sen benim bitanecik kolom gülüşüne kurban oludugum,saçlarına,dişlerine,gözlerine,duruşunaaa,bakışınaa herşeyine kurban oldugum herşeyiyle hayat buldugum meleksin^^
Artık sana başka bir şekilde hitap etmek istiyorum ama söylemediğim birşey kalmadı Balımcığımm :)
yine gelicem bitanecikim o bal yanaklarından kocaman öpüyoruuum sımsıkı kucakladım baakk seniiiii :)
gülüşüüüün aklıma geldi yinee offf :)
Çokseviyorum seniçokseviyorum..
kendine çokçok iyi bak ne oluur.. hümeyra canından çok seviyoooorrr kimiiiiiii ? :)

EsenAşk'ı..

Süveyda* dedi ki...

saat 04:18 ben hiç bu kadar ihtiyaç duymamıştım size..özellikle sana ablamm.. öyle fena bi halde ki bu Süveyda..Başımı sana yaslayıp ağlamak istiyorum sadece biraz gücüm varsa da sana içimi dökmeyi dilerdim.. her geçen gün biraz daha tükenmek.. hatta bazı zamanlar var ki nefes bile alamamak.. öyle kötü ki.. tamam bedenen değilsiniz yanımda ama şimdi açtım ''merhametine dön''ü tam da yanımdasınız.. şuan kimse de yok yanımda şu karanlıkta yapayalnızım ama olsun siz varsınız kulağımda, ben şuan sana yazıyorum. bu ne büyük bi nimettir benim için.. belki içinden bu kızım Aşık mı olmuş acaba dersin?? ki hissedersin bilirsin de çünkü gönüller bir.. ben onca sene şarkılarının her kelamını hissettiğimi bilirdim ama birini gönülden sevmeden ''Merhametine dön''şarkısını dinlerken gönülden sarsılamazmışsın.. dediğin gibi ablam Aşk darmadağın olmakmış.. :'(

iyi ki varsınız.. iyi olcam biliyorum..


Malatya'dan Süveyda-üL__KaLb (Elif Tuba)

KaRaBaSaN.07 dedi ki...

Bariz Photoshoplu ama olsun...
Yeni (!) telefonum da seni çok seviyooor... Seviyor, seviyor!

http://img9.imageshack.us/img9/6594/kolololo.jpg

MirazadeMF dedi ki...

Meleğim şimdi tatildesin,Hasta olmadan gel emi :)) Abime de selamlar..
Dün seni gördüm rüyamda civciv sarısı kıvırcık saçların vardı.Bizim evde,bizim konuğumuzdun.Rüyam da bile kalbimi deli gibi çarptırıyordu güzel yüzün.Kekeleyerek konuşuyordum tam bi rezillik :) Tek yapabildiğim sana ağlayarak sarılmak oldu.Gerçekten sarıldım sanki.. Uyanınca uyandığıma bile üzüldüm.. Öyle güzeldin ki.. Sana sarılmak bana da nasip olur inşallah. Seni çok ama çok seviyorum melek.
Senin twitterdeki sohbetlerine her gün katılmayı çok istedim. Ama olmuyor :( Kazanmam gereken bi sınav var..Dua et ne olursun senin nefes alıp verdiğin şehre geleyim.. Ankara seni çok özledi..Mirazaden seni çok özledi..

Hayır Ağlamıyorum Gözüme Biraz Sen Kaçtı ! <3

Ssed dedi ki...

Selamu aleykum nurtanem,pamukşekerim;
bak artık gelemiyorum sana,farkediyor musun ki? aa evet nerde bu seda diye diyormusundur acaba?inşallah diyorsundur
çok özledim seni ablacığım burnumda tütüyorsun,lise son olduğum için derslerle uğraşıyorum vaktim kalmıyor internete keşke bu meleti icat etmeselermiş diyorum başka bir yoldan ulaşabilseydim sana diyorum:)ama maalesef..
ilk ortaokulda dinlemiştim seni ve abimi şimdi lise bitiyor,hala dinlerken sanki sesini ilk defa duymuşum da keşfetmeye çalışıyorum o sesten bir suret yaratıyorum kafamda:) evet bunları hala yaşıyorum abla ve bu beni çok heyecanlandırıp mutlu ediyor.
bunu sen yapıyorsun:) benim için ne kadar kıymetlisin biliyorsun ablacığım değil mi? seni tekrar görebilmek için yanıp tutuşuyorum tabiri caizse..
ablacığım bursa konserine sende gel ne olur,gelde bizlerle görüş ablacığım seni göreyim yanına gelebileyim lütfen ablacığım bunu istemek bile yeterince yüzümğü kızartıyor ama dayanamıyorum.Bursa Konserinde beni farkedip gelip elimi tutmanı özlüyorum..:(
Ve tabiki Yunus abimi tek abim canımın bir yarısı sen,diğer yarısı o. daha hiç göremediğim sarılamadığım abim..
senden rica ediyorum ablacığım seni yada abimi bursa konserinde görmeme izin verirmisin? ver ki muradıma ereyim ablacığım
seni çok seviyorum çok özledim ah bir görsen ah bir ben görsem seni..
eğer zor durumda bırakıyorsam seni özür dilerim ablacığım ama korkarım bu yıl belki 1 defa görebileceğim o kadar başkada yok..
Allah'a emanet ol ablacığım

gubar-ı gam dedi ki...

twitterımı kapatmamla açmam bir gece sürdü abla (: dayanamam ki ben buna. size ulaşmak gibi bir ihtimal varken niye ellerimle iteyim böyle birşeyi (: sizsiz olmaz (: seviliyorsunuz özleniyorsunuz çok çok.

dnzyılmaz dedi ki...

selamu aleyküm ablaların hası.. çok mutlu oldum.buraya ilk defa yazmak nasıl oldu.:)) blogunu çok seviyorum ya insan çıkamıyor burdan çok eğlenceli çok güzel..:)seni çok özledim be meleğim..:( güzel yüzünü görmek..doyasıya bakmak! şöyle bi imza günü yapsanız ne kadar çok mutlu oluruz anlatamam..:)nediyim abla uzun uzun yazmaya gerek varmı sen bizim sana anlatmak istediklerimizi ,ne kadar anlatmaya çalışsakta anlatayamacağımızı biliyosun.sen bizi bizden daha iyi biliyosun :)öyle işte..seni seviyorum çok seviyorum..Allah a emanet ol.MELEK

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

...♥ ♥ ♥Selamu Aleyküm yüzüne her baktığımda cennetten bahçe gördüğüm ! Melek'im abimin yeni verdiği foto da ne kadr güzel çıkmışsınnnn oy meleğim sert bi bakış atmışsın ama meleğim sen hiç sert olamıyorsun kii :)) hep tatlısın hep tatlısın tatlı insan sert olur mu helede kolo ise :)ah meleğim üzerinizdekiler harika olmuş ikinize de öyle yakışmış kii :)sana azıcık büyük gelmiş çok şirin görünüyor yanyana foto istiyorduk hemen geldi :) can'sınız 2007 deki fotolarınız geldi görür görmez aklıma onları ben çok seviyorum (: meleğim seni anlatamayacağım kadar çok seviyorum ah meleğim bugün bir rüya gördüm kiiii :) turnede sende bize sürpriz yapmışsın :)sende geliyordun ben seni kuliste buluyordum sımmmmmmsıkııı sarılıyordum canın yanıyor mu diye sürekli soruyordum sen hayır aybük'üm diyordun :) ben her saniye sorduğum için sen artık bıkıyordun ben anlıyordum canımı sıkmadan yeter artık demeye çalışıyordun orası çok üzücüydü sonra kendi kendime kızıyordum 'ah aybüke şu meleği bile bıktırdınya ne deyim sana diyerek ' :)) meleğim birde rüyamın en garip tarafi senden 7-8 tane vardı başakşehir konserinden bir görüntün bgm finalden bir görüntün izmit ve konyadan görüntüler yunanistan dan birde 2007 bgm konserinden bir görüntün vardı ne yapacağımı şaşırıyordum tüm Kolo'lara aynı anda sarlmak istiyodum :)) böyle garip ama güzel bir rüya idi tabi bıktığın kısmı saymazsak haa bide seni kuliste bulduğumda üzerindeki kıyafet saçın makyajın istanbul imza günündekilerdi :) meleğim seni çok seviyorum daha fazla başını ağrıtmadan gidiyorum Allah'a emanet ol balımmm :)...KolerA(şk)ybüke... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥...

harmoni dedi ki...

canımın içiiiiiii♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
seni öyle özledim öyle özledim ki. hep özlemekle geçiyor sanki hayatım düşününce. 28temmuz da konya konserinin olduğu gece annem arabistana doğru yol almıştı.hatta aynı saatlerde havalimanındaydık yazmıştım sana.kaç gün geçti aradan, koca bir ramazan geçti ve ben yazokulunda tek başıma annesizdim.off.öyle kötüydü ki. teyzem ve eniştem işleri gereği arabistanda oturuyorlar yıllardır.teyzemin kızı olacaktı ramazan ayı içinde annem tek başına kalmasın diyerek gitti.hem gitmişken umrede yaparım dedi.biz de mutlu olduk tabi ama ben istanbulda babamlar abim kardeşim burda perişan oldu desem yeridir hani:)annemin yemekleri olmadan koca bi ramazanı geçirdim ya hala inanamıyorum.yemek yapmayı da öğrendim gibi hani baya baya yapıyorum hatta mütevazi olmaya gerek yok heheh:D ama sen yada abim twittera girdiğinizde ben mutfaktaysam ve bir şekilde twitterda olduğunuzu duyuyosam tamamdır öyle mutfak olduğu gibi bırakılır ve pc basına kurulunur.bir keresinde pilavı ısıtmak için ocağa bırakmıştım sonra sana dalıp gitmişim pilav yandı:D birde teflon tencerede de ısıtmıyordum normal tencereydi o kadar cifledim yok hala çıkmıyo:D bıraktım öyle,senden hatıra kaldı:D nerden nerelere geldim.mutluluktan saçmalıyosam kusura bakma meleğim: diyeceğim şuydu ki annem bikaç saat önce geldi:)sanki kabustan uyanmış gibi hissediyorum kendimi. bu hepimiz için bir imtihandı diyor annem.o olmazsa neler olacağını anlamış olduk,uzaktayken daha iyi biliniyor kıymeti. bir sürü fotoğraf çekilmiş. senden isteye isteye alışkanlık edindim hemen hadi fotoğrafları göster diye atıldım ortaya:D ahh meleğim öyle güzel yerlere gitmişler ki. inanamadım rüya gibi..bana bile rüya gibi geliyorsa annemi düşünemiyorum.Allah tüm müslümanlara nasip etsin oraları gezip görmeyi inşallah.böyle aile saadetinin içinde kaybolmuş giderken hemencik bi twittera bakayım dedim çıkalı 15 dk olmuştu üzüldüm ama o fotoğrafını görünce unuttum herşeyi yaaa. ablacım ne kadar güzelsin yaa..o pantolonunu yerimmmm öyle yakışmış kiiii♥ çok tatlısın yaaa,böyle ekranı seviyorum seviyorum.hangisini masaüstü arkaplanı yapayım hangisini duvar kağıdı hangisini ekran koruyucu yapayım bilemedim.zaten nereye fotoğraf konulabiliyosa orda hep sen varsın:) baktığım heryerde seni görmek çok güzellll♥ bir de sanki bana böyle tombikleşmiş gibi geldin bu son fotoğrafta,ama bence fotoğraftan kaynaklanan birşey.off o bal yanaklarını öperim kocaman!!♥ yoksa belçika patatesleri yaradı mı benim meleğimeeee heheh:D canımsın canımmm..ne kadar sırıtık bi yorum oldu bu böyle değil mi.enerjim üstümde.annem geldi,siz döndünüz,turneye az kaldı,yeni albüm çalışmaları son gaz... offff..böyle bir mutluluk var işte içimdeeee♥ hep dualarımdasın meleğim bunu bil olur mu? hep aklımdasın..böyle seni düşünmeden geçen tek dakikam yok yaaa.. aşksın sen! cansın sen!! çok seviyorum çookk!! minikolo hep yanıbaşımda♥ O'na çok iyi bakıyorum,kokun hala miss♥ miss kolo'm♥..canım kolo'm♥:)) muckk!!! ♥♥♥

Unknown dedi ki...

merhaba ablacım yazmayalı epey uzun bi süre olmuş az önce okudum twitlerini dönmüşsünüz türkiye ye türk polisinin abla deyişine güldüm epeyce abla ne ya gerçi sen o abla türkiyeye hoş geldin ablamına geliyo demiş olsan da hiç öyle denir mi :)) rüyamda seni görüyor, sarılıyor ,konserde dinliyor ve hatta resim bile çekiniyorduk . Ama sanırım yunus abinin turnesindeydi sende gelmiştin keşke böyle bişi olsa bu gerçek olsa keşke sana sarılıp kokunu çeksem içime ve hissetsem seni güzel buklelerini gördüğümde sevinçten deliririm heralde :))bu arada pamuk şekerim paylaştığın foto harika gülüşünü anlam kazandıran o bakışlara hayran kaldım ayrıca yunus abiyle birlikte olan da başka bişi polarlarınızda aynı seçimi yapmışsınız çok hoş ve güzel bir fotoğraf :))şimdilik bu kadar ablacım fırsat bulursam yazarım kocaman öpüyorum
Seda E'sen'i seviyor <3<3

ahver dedi ki...

canımın içi çok özledim seni nete giremiyorum :( ama haberlerını alıyorum sensız olmaz :) hoşgeldın dıyım öncelıkle :) umarım ıyı bı tatıl gecırmıssındır :) sevıyorum senıı cama vuran yağmur damlalaları kadar <3

Eelif sezer dedi ki...

ablacım beni bu gün öyle mutlu ettin ki bu anlatılmaz yaşanır oturup ağladım hediyem gitmiş nasıl sevindim anlatamam:)) attığım hediyede gelmiş umarım hoşunuza gider :) soyadım yanlış galiba başkası sandım ablacım olsun yazına ölürüm ağlarım nasıl mutlu ettin beni ya nasıl bir meleksin sen ALLAH'ım seni hep mutlu etsin bitanesin meleğim seni üzdüğüm içinde özür dilerimm nefesim yettiği kadar yanınızda olucamm:)) nasıl mutlu oldum nasıl kelimlere döküyüm şimdi ben bilemiyorum galiba sizi çok seviyorum beni kırmadığınız için minnetarım :)) sizi çok seviyorumm:)

Samara dedi ki...

Melekciğim, Merveciğin birtaneciğini çook seviyor, hic doyamıyorum sana ben.. bu aralar kafamda dönüp duruyor bana psikopat kız dediğin, kaçak dediğin, deli dedğin ana geri dönebilsem.. "aaa samara sen nerden cıktın yaa psikopat, kuyudan mı cıktın" deyip muhteşem gülüşünü yolladığın ana geri dönmek istiyorum.. yada başka anılarımız olsa diyorum hayaller kuruyorum, rüyalar görüyorum :) bu aralar internete de giremiyorum ya, kafamda bütün gün seninle vakit gecirmekten başka yapabildigim bir sey yok :) Ankara'ya geldik melegim. Efser, Bengisu, Derin, Merve, daha baska herkes gelin bizde kalın diyor :) 3 gün sonra, ayın 7sinde dönüyoruz izmire :) artık izmire dönünce bol bol kafanı şişiririm, olur mu prensesim:))
Merve Esenini çoooooooook özlüyor, seviyor seviyor :)

Ab-ı Çeşm(Rümeysa) dedi ki...

Selamlarr ablacımm tatilinizi yaptınız geldiniz hoşgeldinizz gözümüz sizleri arar oldu gelir gelmez süper ikili dururmu hiç hemen resim yollayı verdiler çokk güzellerr görünce bendeki tepki şu ayy sizi yerler ya :D biraz tuhf bir tepki belki:).çok tatlı yine meleğim.çok özlendiniz çokk.şu sınav maratonu yüzünden nete girememde özlememimi 2 ye katlıyor :(.dayanmak en zor eylem.şimdilik ben giderim ablacım en güzel rüyalarda görüşürü inşaAllah.avazım çıktığı kadar bağırmak geliyoriçimden seni çokkk seviyormmm<3

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥Selamu Aleyküm tozkanatlı'Kolo'bek'im meleğim uzun süredir ilk defa gece seni rüyamda görmedim.ama daha farklı bir şey oldu uykuya g-dalmıştım eminim ama birden gözlerim fal taşı gibi açıldı istemsiz bir şekilde seni düşündüm o3-4 dakika neredeyim ne yapıyorum bilmiyordum sade Sen... gözümün önünde twitter arka planın aklımda sana olan özlem ve sevgim ah meleğim rüya görmediğim için çok üzülmüştüm ama bu da çok güzeldi inşaAllah devamı gelir(: gerçekten anlatması çok güç ve hoş bir şeydi ah meleğim sana olan özlemim beni gerçekten çok yaralıyor günlük hayatta mutlu olduğum bir şeyde dahi tam yaşayamıyorum hep aklımdasın onun için özlemin kalbimi saniye boş bırakmıyor..zor oluyor..ama bir yandan da iyi bir şey seni özlediğim seni tanıdığım ve hayli sevdiğim anlamına geliyor masal meleğim değilsin gerçeksin varsın...bu düşünce beni hayli mutlu ediyor:) "hasret üzerine 'bal'katılmış acılıktır"önceden diyordum ki Kolo'lu rüyalar çok güzel.. ama şimdi birden gelen Kolo'lu uyanmalar katıksız sade O'nu düşünmeler çok güzel ikisini aynı anda yaşamak..! o gece nasıl muazzam olur (: meleğim seni daha fazla yormayayım zaten daha yeni döndünüz hayli yoğunsundur ' minikmeleğim çok fazla haddinden fazla 'çok samimi' seviyorum seni canımsın... Allah'a emanet ol Hassaliha'm...KolerA(şk)ybüke...♥♥♥♥...(milyontane♥) (:

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

meleğimm (: yine ben daha dakika bile olmadı değilmi ayrılalı (: merak etme tatlımcığım sana bir şey gösterip gideceğim (: twitterda linkledim sanırım görmedin inşaAllah o nur dolu yüzünde miniminnaccık bir tebessüme sebeb olurum (: http://c1109.hizliresim.com/11/9/6/4730.jpg aybükeseniçokseviyor dünyalar kadaaaarr seviyor (:

Aysenur dedi ki...

Türkiye'ye,İstanbul'a hoşgeldin Melek'im.:)Siz olmadan gerçekten buraların tadı hiç olmuyor...Her yer,her şey sizinle güzel:)<3Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin MeleKOLO'mm..!(:

Mirac Olukman dedi ki...

Canım meleğim selamun aleyküm,bu son gecem gibi birşey elbette takipte olacağım seni ama imkanlar o kadar elverişli olmayacak sanırım birsüre.Ama unutma ki her an aklımda kalbim de ve kulaklarımda olacaksın..inan nasıl her an beni düşünebiliyorsun diyebilrsin ama düşünüyorum işte.Acaba yeni resim ekledi mi acaba yeni bir gelişme var mı ne bileyim o tür şeyler işte.O tatlı yüzün gülüşün nasıl cıksın ki..:)her fırsatta yazacağım ama..Ve hep dua etcem Allah bana da seni yakından görmeyi birgün 1 kere bile olsa nasip etsin diye..Sago'nun turnesine katılmayı cok ama cok istiyorum ama artık solo albümünün turnesine katılmak nasip olur inşallah..Elimden geldikçe yanında yamacında peşinde olcağım ablacım.İnan cok ama cok seviyorum kendine cokcok iyi bak o minik bedenine dikkat et :) Gribe aman dikkat cok fena:) Kendini cok da yorma dinlen bol bol meleğim benim akıl veriyormus gibi olmayım haddime değil tabi iyiliğin için canımcım:) Seni çok ama çok seviyor kocaman kalpler gönderiyorum Allaha emanet ol Kolo'm (:

Almira dedi ki...

Meleğim unutmadın inşAllah Rabişciğini.. Buraya uğruyorum çok sık ama yazamıyorum herkes o kadar içten ki.. Benim ki burada gevezelik olarak kalıyor. Ama seni çok seviyorum ben. Sen nerdesin ben oradayım her adımını takip ediyorum kaçırmamaya çalışıyorum aklında bulunsun Rabişciğin asla unutmaz seni:) Meleğim benim şu son gelen fotoğraflar hani Hollanda'da ki.. sağ tarafa bakmışsın tebessüm etmişsin hafif:) o çok tatlı maşallah Rabbim özene bezene yaratmış. Canım benim sen olmasan güzel kelimesine anlam veremezdim. Kusursuz bir güzellik maşallah. Dilimden düşmüyor bu kelime de maşallah.. Nur'um benim Nur yüzlüm:) Canım ablam şu asi bakışına da ölüyorum! o fotoğrafta sadece seni kesip forumda resmim yaptım:) çok şeker olduu:) kaşlarını yerim yaa:D
Meleğim ben yine gelicem yorum yazmaya ama zaten buralardayım tek gündüz sizi twitterda yakalayamıyorum turne için para biriktiriyorum işe başladımm:) Allah'a emanet ol seni çok seviyorumm:))) <3<3<3

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm meleğim :)
iyisindir inşAllah ablam :)
aklımdasın sürekli yazmak istiyorum ama internete giremiyorum bu aralar pek fazla, anca siz twitteyken haber gelirse geçebiliyorum pc basına :)
çok özledim seni meleğim nasıl diner bu hasret bilmiyorum..geçmiceğini adım gibi iyi biliyorum ama..sizinle aynı havayı solumak bile bir başka..varlığınız yetiyor binlerce kez şükrediyorum varlığınıza..her zaman söylüyorum yaa iyikivarsınız! bambaşka duygular yaşıyorum sizinle ablacım her anım da siz varsınız ne iş yaparsam yapayım aklımdan siz geçiyorsunuz bundan daha güzel birşey olamaz :) aradaki özlem olmasa.. :/ yiyip bitiriyor beni .. Rabbime dua ediyorum sadece dayanma gücü versin diye..gerçekten dayanılmaz oluyor ablam sen de çok iyi anlıyorsun bizi eminim.bu duyguları sende yaşadın :/ Yunus abim askere gittiğinde ikiniz içinde dayanılmazdı o zamanlar hanii..işte benimde öyle sanki..off etti can'a tak.. :/ ve şu an sabah ezanı okunuyor meleğim :) çok olmuştu ben yazıma başlayalı ama sürekli yazıp sildiğim için zaman ne çabuk geçmiş anlayamadım :) çok surat astım bugün sana karşı ablam özür dilerim :) seni çok özlediğimi bil de.. :)
rüyamda ne zaman seni görsem ağlayarak uyanıyorum ablam ve günlerce etkisinden çıkamıyorum o derece kötü oluyor :) fazlasıyla etkileniyorum rüya işte diyip geçemiyorum sonuçda sen varsın :) rüyalarım da sürekli kızıp bağırıyorsun bana haha :) istemiyorsun vs yazarken bile kötü oldum ablam Allah korusun dayanamam bunların birtanesine bile..o yüzden etkisinden çıkamıyorum ya zaten :) olumsuz bir sürü şey görüyordum yani meleğim :) geçenlerde gene rüya gördüm ama bu sefer de sevinçten ağladım :) turne de sende varmışsın :) konserde ben herzaman ki gibi ağlıyorum :) sen sürekli ağlama seni seviyorum diyorsun ahh kurban olurum ya :) o iki kelimeyi duymak için canımı veririm :) rüya da duymak bile bu denli mutlu ettiyse beni ablacım sen düşün rüyalarımın etkisini :) yani ilk defa rüyamda beni istemediğini söylemedin aksinee :)) çok mutlu olmuştum ablam :) inşAllah artık rüyalarım böyle devam eder bu ızdıraptan kurtulurum yoksa psiKoLojim bozulucak :))
fotoğraflarınıza da bayıldım ablacım her zamanki gibi mükemmelsiniz hele o graffitili olan yokmuu abimin bakışları senin o melek yüzünn kurban olurum size ya :) her fotoğrafınız mükemmel ama graffitili serilere bayılıyorum :)) bir başka oluyor sankii :) fotoğraflar özlemimizi hafifletiyor sanıyordum meleğim ama daha da körüklüyor artık.. :/ seni uzun süre göremicek olma ihtimalini düşündükce daha da özlüyorum :/ en kısa zamanda kavuşuruz inşAllah ablacım
iyiki varsın meleğim..iyiki! seni çok seviyorum bilesin tozkanatlıkelebek..
Allah'a emanetsin ablam <3<3
Mevt

Rad dedi ki...

Ablamm :) Nasılsın :) Açıkcası bu google hesabını kullanmayı pek beceremiyorum, sana yazınca belki mail hesabım görünür isim değil :D ben o yüzden ne olur ne olmaz diye kim olduğumu söyleyeyim :D Ra'd :D
Çok yorgunum ablacıkım ya, okul için sivasa gideceğim. Acaip küçük bir yer çok afalladım. Kayseri bildiğin nimetmiş yani :D Neyse, ne yapalım, bölümün hatrına katlanacağız artık :) Yönetim bilişim sistemleri okuyacağım. BÖlümü pek bilmiyorlar belki sende duymamışsındır. Yarı bilgisayar müh. yarı işletme gibi bir bölüm, ben daha çok bilgisayar yazılımına yöneleceğim hadi hayırlısı :) Tek avuntum, sivas'da turne de var o yani :D Kalacak yer sıkıntısı da var .s Ama seneye ev kesin ablacım, yani senin turnede bol bol kaçabilirim :D Ben daha çok o hesapları yapıyorum haha :D Senin fazladan bir iki konserine gelebilsem bile kardır :D Ki anladığım kadarıyla sen zaten bu civarı pek düşünmüyosun :| Kaçmak tek çare... Yurt olursa kaçmak zor olur o yüzden ev en iyisi :D Senin turneyi düşünüyorum şimdiden yani :D Oy kurban olurum o kadar çok özledim ki seni. 29 ekim 2010 altın tarih. Benim için tabii :) O zamandan beri hasretim :| Allah büyük ya, inşaAllah gönlümüzden geçenler gerçek olur melek. Bir yandan da amcam var ona çok üzülüyorum, kanser, kanser olduğundan haberi yok. Görüntüde çok iyi ama içten kötü diyolar. O iyileştim diye seviniyor, kemoterapi alacak haberi yok falan.... Amaaan da aman. Canımı sıkan mevzuu çok bu ara. daraldıkça sizin şarkılara sarılıyorum bende :) Birde muhabbetinizi yakalayınca unutuyorum çoğu şeyi :) Bir selamına can gider :) Seni ço....k seviyorum :) Sen zaten bunu biliyorsun :) Allah'a emanet ol güzeller güzelim :) Görüşmek üzere :)

melikeakkkaya dedi ki...

ablacım dün gece yatmadan önce forumda Iqra nın yorumunu okudum.. hem sevindim hem üzüldüm ablam bi bilsen içim nasıl buruk buruk oldu :( aysun arkadaşımız için çok sevindim ne güzel bi hatıra rabbim hepimize nasip etsin inşallah ama ne bileyim bi başkasının yerinde olmayı hiç bu kadar istememişimdir herhalde :) tuhaf bi duyguydu yani :) allaha çok şükür o gece rüyalarıma geldin ablam hemde bizim evimizde misafirdin :) abimi göremedim ama oda bir daha ki rüyaya inşallah :) melek ablam sana cola ikram ediyordum. hatırlayınca buna çok güldüm güzeller güzeli esen ablam evimize misafir olacak ben ona kola ikram edicem heheh :)ama o colada bi simge olacak ki sana ikram ederken almayacağını düşünmüştüm ama almıştın ve inan çok mutlu olmuştum hahaha çok mantıklı bi rüya değil ama ilk kez seni gördüm rüyamda ablacım :) o kadar özledim inan melek yüzünü <3
saydam odalar turnesinede gelmiyosun birkaç ile gel bari ablacım kocaeline mesela istanbul-kocaeli ne kadarlık yol ki :) ahh ablam bi gelsen ne güzel olur :) hediyelerim var size inşallah ulaştırabilirim konserde size :)
şimdilik bu kadar ablacım çok bile konuştum vallahi uzun oldu biraz okurmusun bilmem :)
haha şaka yaptım ablam asma suratını biliyorum hepsini okuyosun sen tek tek :)
bilirsin ablacım kişi sevdiğini Allaha emanet ederde onu görmeden ölmezmiş o halde Allaha emanet esen ablam seni çok seviyorum :)

"Seray" dedi ki...

Selamu Aleyküm Esen Ablacık=)
Öyle zaman oluyor ki bazen kendinden uzaklaşmak istiyor insan;nasıl ve de nerede olduğunu bilmeden. Birden mp4 e gidiyor elim ve "KOLERA-ZOR İŞ..
O ruh halimden beni hayata bağlayan şarkı... (Paylaşmak istedim o güzel şarkının Güzel melek yüzlü sahibiyle;))
Seviliyorsun Kolokız =)

Sagomania Merve dedi ki...

Canımın ta dibi özledim seni hemde çok. Çok çabuk özlüyorum, rüyama girmen yetiyor. Yada son ses Sormaaa zor soruları bilmem...deyişin. Özlem hat safhalara çıkıyor o zaman. Cumartesi Allahın izniyle Istanbula ayak basıyorum. Sizinle aynı havayı soluyacağım. Heyecan ayrı, hisler karmakarışık. Karnımda kelebekler.2 hafta sonra da turne başlıyor. Çok şanssız biriyim, evet. Ama kendime söz verdim Senin Turneye diktim gözümü. Rabbim utandırmasın. Diyeceğim o ki çok seviyorum seni canıma can ablam. Yunus abim ve sen hayatimda olmazsa olmazlardan sınız. Öptüm, hasretle gül yanağından. hissettin mi? :)

harmoni dedi ki...

ablacım çok üzgünüm..
abime de yazdım az önce. içime karanlık bulutlar geldi oturdu sanki. midem bulanıyor gibi. nasıl bir stres bu. ankara konya kocaeli üçlüsü tam benim vize haftama denk geliyordu akademik takvimden bakmıştım. ama ne olursa olsun gidicem dedim günler öncesinden çalışıcam gidicem. alttan kalan 2 dersim daha var yazokulunda alamadığım o vizelerde onlar da var 2.sınıf derslerimin yanında. bunun stresi yetmezmiş gibi birde yazokulunda aldığım anayasadan da kaldığımı öğrendim az önce. kahroldum ya! o sıcakta o kadar para verip oruçlu oruçlu derslere gidip çalıştığıma mı yanayım yoksa ankara konya konserlerinin benim için tam anlamıyla hayal olmasına mı yanayım bilmiyorum. bir de anayasa eklenmişken sınav haftasının ortasında kalkıp konyaya ankaraya gitmem sabah sınava girmem çok zor. hem annemlerde kızar,söylenir,bağırır çağırır hatta. haklılarda. kendime öyle kızıyorum ki. salaklığıma doymayayım:'( offf bunalımdayım inan. ve o konserler geldiği zaman ne hale geleceğimi düşünmek bile istemiyorum. aylar öncesinden ankara ve konyaya gidicem demiştim kendi kendime. off abla off.. bişeyi çok istediğinde hep mi taşlar devrilir önüne:( o kadar para ver yine de kal. insan kaldım demeye utanıyor ya. nasıl denir ki. başarısızlıkları kabullenmem gerek ama olmuyor işte..karnıma ağrılar girdi inan. iyi ki sen varsın, yunus abim var..sizle dağıtabiliyorum kafamı,unutup rahatlayabiliyorum. canımsın meleğim canım..öyle özledim ki seni.. şimdilik bu ruh halimle daha fazla canını sıkmadan gidiyorum. seni çok seviyorum meleğim çok..
hep benimle kal<3...

aminedogan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

..♥♥♥ Çokseviyorumçokseviyorumçokseviyorum!
Selamu aleyküm meleğim... Allah razı olsun senden bugün geldin ve bizi doyumsuz mutluluğa kavuşturdun cümle sonuna yaptığın smileylerini dahi öyle özlemişimkii ah meleğim sizin özleminiz en zor :( abimi de görseydik :) çokça özledik :)
meleğimm bir tanem seni öyle çok seviyorumki senin için bir kutu ayarladım çok şirin (: ona sana aldıklarımı biriktiriyorum çok birikti ama nasıl yollayacağım turnede abimle yollamayı düşünüyorum ama bir an önce görmeni istiyorum aslında biraz daha beklemeleri iyi olur çoğalıyorlar kavonozda kelebek tarzı birşey çok aradım ama bulamadım :/ twitterda sana sorduğum da "ama pili bitti :(" dediğindedn beri arıyorum ama yok.. sen ':(' böyle yapınca içim cızz ediyor meleğimm hiç kıyamam kii dayanamam kii :((
daha yorum onaylamamışsın e yoğunsun meleğimm Rabb'im kolaylıklar versin dualarımdasın..
onaylamaya başladığında hayli yorulacaksın :((( çünkü baya bir birikmiştir yorumlar daha fazla yormadan minik ve hayli tatlı meleğime elveda edeyim :(
EYCANNN çok seviyorum seni akıl almayacak şekilde çokta özlüyorum öyle acı tatlı takılıyoruz bakalım.. Allah'a emanet balımmmmm! :) ...KolerA(şk)ybüke...♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥...(sonsuztaneee! :)

Samara dedi ki...

Benden yapamayacağım bir şey iste.
Yapamayacağımı sandığın bir şey?
Hani masallarda kaf dağının ardında bir dev vardır;
Dilersen onun gözlerini çıkartıp getireyim sana.
Hani aşılmaz dağlar, denizler vardır;
SEN İSTERSEN AŞILIR...
Gücüm oynatır dünyayı yerinden.
İste...
Kutuplardan sana kar getireyim,
Dilersen gobi çölünden bir avuç kum.
Düşün düşün de söyle bana...
Sevgimin yüceliğini bilesin istiyorum :(
Seni seviyorum...

~senin küçük psikopat kızın..

Aişe dedi ki...

Ablacım az önce Adana konserinden paylaştığın videoları izledim 2 gündür de nete girememiştim özledim sizi iyi geldi vallahi:) Bendeki Sen'de ne güzel beraberdiniz Yunus abiyle şimdi seni gözlerimiz arayacak ama bir taraftan da solo turneni düşünüp düşünüp heyecanlanıyorum, o günler çabucak gelir inşaallah:) Seni göremeyeli o kadar uzun zaman oldu, o kadar çok özledim ki bir an önce seni görmek istiyorum vuslat çok uzak değildir inşaallah...

çiçekcemrecik dedi ki...

Meleğiim..
Twitterda paylaştığın videoların gazıyla oturdum video izledim gece boyunca.. Halimi az çok tahmin edebiliyorsundur.. Zaten paylaştıklarına bayıldım bir de önceden izlediklerimi yeniden yeniden ve yeniden izleyince.. ''SENİ ÇOK ÖZLEDİM'' Tanımlayamıyorum. tarif edemiyorum.. Elimden sadece bu 3 kelimeden oluşan cümleyi kurmak geliyor.. Olmuyor.. O kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki bazen.. Ben onalara asla kavuşamayacağım diye.. Biliyorum, sen kızıyor üzülüyorsun böyle yapınca biz.. Ama bazen.. Ama galibaaa :)
Dua ediyorum..Her gün,her namazda, her zaman, hep.. Elimden başka bir şey gelmiyor.. Bir de umut ediyorum işte.. O kadar.. Ama bunlar da olmazsa ne olacaktı iyi ki bu 2 şey var, umut ve dua^^

Ah bir de şey oldu meleğim..Dün antepmf buluştuk yine kendi aramızda,resmideğil, derviş bir yerden ikimizi anlatan bir şey'in o defterli, posterli filan olanını bulmuş :( hepimiz ona takılı kaldık el yazına, şarkı yorumlarına öldüm bittim.. Keşek solo albümde de böyle i,bir şey olsa meleğim, inan o kadar mutlu olurum, oluruz ki.. Eğer seni uğraştırmayacak,yormayacaksa kendi el yazınla sözler, şarkıların oluşumları, duyguların,çizimlerin..Bunları görmeyi çok isterim..
Ohh bee nasıl da özlemişim böyle yazmayı sana meleğim :) ilk başlarda biraz garipsedim ama zamanla alışacağım inşallah, söz konusu sensin^^
SENİ ÇOK SEVİYORUM meleğim.. Çok.. Hani diyoruz ya hep ''tarifiz'' diye.. İşte öyle.. Tanımsız.. Aynı şekilde özlem de.. 28 Kasımdan bu yana sensiz yaklaşık 9 buçuk ay geçti.. ZOR,çok zor.. her geçen gün daha da zorlaşıp ağırlaşıyor..

Çiçeğin, minicik bir şeyin, çiçekcemreciğin seni öyle çok seviyor ki! <3

berna dedi ki...

meleğim :) bugün imzalarıma baktım :) sayende en çok sevdiğim renk mavi oldu :) m ma mav mavi mavişşşş :)) maviş bernan seni çok seviyor seviyor seviyor :)

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

meleğimmmmm! çokseviyorumm çoooookkk! yunanistan konsri mini dvd ye bayıldım bitanecik'iimm o saçına mimiklerini bilekliğine mikrofon tutuşuna kurban olayım maşaAllah sanaaa :))oyy meleğimm ya nasılda güzelsin öylee yerim seni yeriim (: çok seviyorum ve çok özlüyorum Allah'a emanet minikmeleğim(: ...KolerA(şk)ybüke...

ReyhanKajmeran dedi ki...

Selamün Aleyküm meleğim :)

İnan ki sana yazmak o kadar kolay bişey değil heyecandan kalbim küt kütt :// Yanlış birşeyler yazmaktan o kadar korkuyorum kii, eğer hatam olursa affola :)

Senin sevginn bambaşka meleğim ya. Bana diyorlar ki .. bölümün çok hoş :)) Aslında sana denilecek o kadar çok şeyim var ki nasıl dile getiririm bilmiyorum. Resimlerin, videoların, şarkıların .. Herşeyinle mükemmelsin <3 CANIMDAN ÖTESİN !


Kimseyle kıyaslayamadığım yeganemsin.Beni mutluluktan ağlatan birtek sizsiniz Yunus abimle <3 İyi ki varsınız yaşattığınız mutluluklar için nasıl teşekkür edilebilir ki ??? Canımcığııım daha çok yazmak istiyorum ama canın sıkılır diye bırakıyorum şimdilik.Unutma Reyhan seni herşeyden çooook SEVİYOOR! <3 <3

BENİMLE KAL EsenMeleğiiiiim :))

Ssed dedi ki...

selamlar sana Kaf dağının incisi, Ssedinin pamukşekeri
dersler yüzünden yoğun stresliyim herkesin bir derdi var koşturuyor bu hayatta mesela yunus abim turne için,sen albümün için ben ise üniversite için:)
.ama şu koşturmada,burdaki yokluğumda.sizsiz kalmak uzak olmak sizlere sanki unutulmuşum gibi hissettiriyor bana inan çok üzülüyorum aklımda hep sen ve abim.
yakınındakilere ulaşabiliyorsunda işte uzaktakilerin hasreti yakıyor maalesef aman gönüllerimiz uzak olmasın birbirine ablacığım
bilmiyorum yazarlar siz mi seçtiniz yoksa adminlerimiz mi ama aşırı mutlu oldum ben abla.hiç aklımda yoktu dergiye yardımcı olarak ismimi gördüğümde uzakta da olsa o ailenin içinde bulunduğumu hissettim yok böyle bir duygu sevinç kalbim güp güp:)bir işitsen korkarsın kulaklarıma bas veriyor birisi sanki içerden:))
seni abimi melankolik ailemi çok seviyorum ben ama ya hayırlısı ile kavuşabilsem sizlere birde şu hasret dinse yok benden mutlusu şu dünyada:)
abla görüştüğümüz zamanı hatırlıyormusun beni kulise aldığın zamanı samaramerve seda da dışarda deyince ne ssed de mi burda deyişini anlatmıştı bana bak şimdi en mutlu anlarım gözlerimin önünde şimbil şimbil oldu...
aşksın sen meleğim çok öpüyorum,unutma beni e mi?

kaf_esra_kef dedi ki...

ablam nasılsın iyisindi inşallah :)

ahmet dedi ki...

Hayırlı Uğurlu Olsun Esen Abla :)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Tubikin geldi, bu mesajı hem myspace hem buraya atmak istedim canım gelmez diye :) Canım benimm.. Sana söylemem gereken şeyler var, benim telefonum malesef suya düştü ve şuan çalışmıyor off yaa :( ben hala Tekirdağdayım, bu gece burdan bir turla Bozca Ada'ya gidiyoruz inşaallah, seni twtterda yakalayınca yazacaktım ama zaman kısıtlandı artık keşke yazzabilseydim o zaman görürdün anında neyse birtaneciğimm benim yapacak birşey yok :( ayrıca sen twttera girince ben anında neti açamadığım için ve bazı zamanlar da dışarıda olduğum için seni kaçırmayayım diye telefona internet paketi almıştım..Daha yeni aldım ve telefon suya düştü şaka gibi meleğim resmen :D şimdi güldüğüme bakma moralim gerçekten çok bozuk 2 3 gündür sensiz napacağım hiç bilmiyorum yaa :( Beynime ok gibi saplanıyor sensizlik off düşünemiyorum..Neyse mmeleğim seni d eüzmek istemem yeterince stres yaptım zaten..Anneme de söyleyemedim telefonu düşürdüğümü napcam bilmiyorum :D Canım benim, seni çok sevdiğimi, her zaman aklımda olduğunu, kalbimin senin için attığını, kalbimizin hep bir çalıştığını sakın unutma nolursun.. Bozca Ada'dan istediğin birşey var mı diye soracaktım seni twittrda yakalasaydım yapacak birşey yok artık neyse benim meleğim.. Candan ötem yine çok yordum gözlerini bir de telefonum temizlik yaparken viledanın içine düştü off ya olaya baaak :D direk aklıma sen geldin senden uzak kalmam cnaım acıdı :( neyse bitanem ben ananemin telefonunu aşırmaya çalışacağım heheh :D seni çok ama çok seviyorum öptüm muck :))) aklımda ve kalbimdesin, Tubikin çok özledi seni :) Tamam gidiyorum meleğiim tamam, sohbetini şimdiden kaçırmış gibi üzülüyorum ama olsun kısmet, istanbula Bozca adadan döner dönmez geleceğiz inşaallah, 2 gün kalacağız bozca adada ve vallahi aklımda hep seni düşünüyor olacağım ablacığım.. kısmetse 15inde veya 16sında istanbuldayım sonundaaaa:) kavuşmam elzem :) kendine iyi bak :)

zeynepesimist dedi ki...

Selamu Aleyküm çok oldu meleğim dimi içimi dökmeyeli sana ama inan hasret gün geçtikçe alevleniyor hiç sönmüyor anlatmaya kalksam kendi dilim benden bıkar yazmaya kalksam sığmaz hiç bir yere neyse ben sığdırabildiğimce yazıcam güzel yüzlüme...Seni öyle özledim ki inan laf olsun diye değil sen öyle özlenesi öyle sevilesi bir insansın ki günler birbirini kovalarken ben dahada çok dahada çok seviyorum seni daha çok konuşuyorum resminle dertleşiyorum sen bilmesende her zaman seninle..Sarılıyorum rüyamda gerçek olmadığını bile bile ama umudum hep benimle hep hep aynı dileğim size tekrar kavuşabilmek..Gülüşüne şahit olmak canlı canlı tekrar ne müthiş bir şey..Aylar oldu seni görmeyeli bulamıyorum ki sendeki sıcaklığı hiç kimsede hep arıyor gözlerim ama yok işte yok senin gibisi yok..Bu dünya koca bir yalan evet ama içinde sen varsın Yunus'um var işte hayatımın anlamı.Her zaman yüreğimin dili oldunuz benim söyleyemediklerimi çevirdiniz bütün dünyaya kalpten hep sırdaşız şükür ki aynı yolun yolcusuyuz siz o yolda rehbersiniz bizde peşinizden takip..Şu an bu yazdıklarımı okuyacağını bilmek beni o kadar çok rahatlatıyor ki çünkü kime gidersem gideyim kime yanarsam yanayım derdimi senin gibi anlayan çıkar mı hiç.Sen gülüyorsun ya ablacım işte o zaman benim kalbimde gülüyor güller açıyor..Her zaman düşünüyorum sana sarıldığım günü canlandırıyorum gözümün önüne getiriyorum bana o bakışını unutamıyorum be ablacım bazen rüya mıydı diyorum ama rüya da olsa gerçekte olsa unutamıyorum işte.O an bende şaşırdım kendimee seni ilk defa görüyordum ama sanki defalarca görmüşümde hasret kalmışım gibi sanki doğduğumdan beri o günü bekliyormuşum gibi..Hani ''bereli kız'' dedin beni hatırladın ya o anki mutluluk o anki şaşkınlık yok yok hiç bir güne değişmem! Gene aylar birbirini kovalicak ben seni göremicem işte o gün bana sarıldığın içtenliğini gerçek anlamda hissettiğim o gün benim en büyük mirasım en büyük dayanağım ve konser anlarında 1 saniyelik gülüşün bakışım el sallayışın bir insanın bir ömür boyu mutluluğuna sebebtir..Hatırlarıkçe hoş bir gülümseme yerleşir dudaklara..:)iç çekersin ah dersin ama gerçekten seviyorsun yetinirsin şükredersin senin sevgin öğretti bana bunları yoksa nasıl durabilirdim ayakta..Beni sana kavuşturan Rabbime şükürler olsun..Şükrediyorum ve hep diliyorum Yüceler Yücesinde sana bir daha sarılabilmeyi hep bakıyorum resmimize hep hep hep o andaki gülüşün nası desem o kadar hoş ki ablacım..Hep gönlümden geçensin en güzelleri bile kıskandırıcak güzellik hep hatırımdasın bricik ablamm nolur unutma kardeşin seni gerçekten çok seviyor hiç mi hiç bırakmicak kardeşin peşini senin kalbin nereye benim kalbim oraya yoksa nası atsın, nasıl dayansın..Sen hep gül ablacım nolur gül kimsenin seni üzmesine izin verme en çok gülmeyi hakedensin sen ben üzüldüğün anlarda hep seni getiriyorum aklıma içim huzur doluyor sen de bizi getir ve kesinlikle biliyorum senin kalbinde hep bizimle..Ahiret Güzelim biliyorum bu konulardan bahis açmayı sevmiyorsun ama haber vereyim dedim işte üniversite olmadı tercih yapmadım bir sen daha istediğim yer için asılıcam inşaallah hayırlısı olur. Bu kadarcık :) Birine kızdığımda küstüğümde kimmse olmamsın kaç yazar benim Esen'im var diyorum inan ki bunu diyorum seni çok çok seviyorum aklım fikrim kalbim üçlüsü hep sana çalışıyor.. :)) Allahıma emanetsin..

betül ayçiçek dedi ki...

Demin ortancaların rahiyasını içime çektim, sanırım Esen rüzgarlar senin kokunu çiçeklere yerleştirmiş ablacım:)
Her çiçek kokusunu hissettiğimde aklıma düşüyorsun, her mis koku seninle bağdaşmış...

harmoni dedi ki...

hep benimle kal♥
her zaman sona yazdığım şeyi başa yazarak başlamak istedim çünkü bu benim en büyük dileğim.hele de seni rüyamda gördükten sonra uyanır uyanmaz sana bunu demek geliyor içimden.canımsın sen ya canımsın..ne güzel bir rüyaydı bu.hani her gördüğüm rüyamın gerçekleşmesini dilerim elbette ama bu sefer ki bambaşkaydı meleğimm:) beni her türlü mutlu edebiliyosun sen ya:) rüyalarımda bile mutluluk kaynağımsın ya sen nasıl bişeysin böylee♥ ben küçükken sarışınmışım hani bildiğin sarı saçlıyım, annemde beni hep "sarı papatyam" diye severmiş, bende annemin yanına gidip gidip "sarı papaaat"" dermişim beni sev demekmiş bu:D papatya demeye üşenmişim anlaşılan papat nedir ya:D hala beni uyandırırken "sarı papatım uyan" der severek uyandırır:) bu da benim öyle hoşuma gidiyor ki:) neyse bunları neden anlatıyorsun diye düşünebilirsin şimdi rüyama geçiyorum:) rüyamda ben bir konsere gelmişim ama böyle çok zorlanarak gelmişim,gelemeyeceğim kesinmiş ama bir şekilde herşeyi halledip gelmişim buraya da yazmışım gelemeyeceğimi sende beni gelmeyecek diye biliyorsun.sonra ne oluysa kendimi senin karşında buldum rüyamda.dondum kaldım tam sana sarılmak için koşuyodum ki "ayyy kim gelmiş ya sarı papatım gelmiş" dedinn yaaaaaaaaa:):) evet anlatınca komik oldu ama ben şok geçirdim rüyamda.annemin ağzından duymaya bayıldığım şeyi sen de söyledin bana ve ben şaşırdım sevindim uçtum havalara falan:) ayy ne güzel bir rüyadır bu yaa:) annem gibi sarı papatım diyodun:) oyyy hala gözümün önünde o gülüşün ayy kim gelmiş deyişin.sanki gerçek gibi bir tuhaf:) hayatta unutmam o yüz ifadeni beynime kazıdım sabahtan beri yaa♥ canımsın bitanemsin herşeyimsin♥ nasıl seviyorum nasıl özlüyorum bir bilsen!hep aklımdasın meleğimm,hep kalbimde♥ canımsın canım..sen olmasan nasıl mutlu olurdum bilmiyorum.iyi ki varsın..iyi ki beni biliyosun içimi biliyosun♥ off off seni yerim♥ şu solo turnen başlasın bak gör beni sen♥ aşksın kiiiiii♥ muck balım gidiyorum şimdi seni çok fena deli manyak feci seviyorum heheh:D muck meleğimee♥ hep kalbimdesin,hep rüyamda♥
hep benimle kal♥

Kolerâz dedi ki...

Selamu aleyküm dünyalar güzeliim:) Canım ablacım buraya yorum atmak için 2. gelişim hep boş zamanlarda boş boş otururken meşgul olduğumda ise aklıma hep sana yorum atmak geliyor ve yine bi meşguliyet içinde kalktım sana geldim iyi ki geldim :) şuan yazdıklarımı okuyorsun ne güzel:)Nerden çekip çevirip lafa başlayayım bilmiyorum ama seni seven herkes gibi bende çok seviyorum onlardan bi farkım yok tamam ama herkesin içinde farklı seviliyorsunuz herkeste aynı sevgi yok yani sizi içimize bambaşka sindiriyoruz:) Bu dinleyci olmaktan sıyrılıp artık tam bir "aşk" peşinde koşmak gibi birşey anlatabildiysem:)Ablacımm iyi ki varsınız ya sizlerle dünyam ışıl ışıl size ne kadar çok iltifat etsem de yetmiyor öle düşünüyorum yazarken acaba çok mu soğuk yazıyorum yada hep aynı lafları mı dile getiriyorum yeni bişiler bulsam keşkee daha kimsenin dilinde olmayan harika, eşi benzeri olmayan cümlelerle kelimelerle seslensem yeter mi ki? yetmez.. Duygularım çok yoğun ama herkes gibi oturup sayfalar dolusu yazamıyorum, ben böle biriyim işte keşke diğer arkadaşlarım gibi bende yazıya dökebilsem içimi.. aklımdan o kadar çok şey geçiyor fakat yazdığımda sanki hepsi siliniyor :( keşke aklımı okuyabilseydin ablacım :( bende kalbinde yer edinmek istiyorum keşke farkedilebilsem benimde küçük bi yerim olsa o melek kalbinde :( O kadar çok seviyorum ki ya 7/24 bir insan aynı insanı düşünür mü ama ben öleyim sensiz birgünüm geçmiyor. Nasıl bir sevgi nasıl bir aşktır böle ve hep görüyorum ki içini sana açık tutan melekleri sen çok seviyorsun, bense kapalı kutu gibiyim bunları yazmak bile büyük erdem benim için ilk kez bu kadar açık konuşuyorum.. Seni seviyorum ablacımmm, Nur'umm :(
Her zaman kalbimde, aklımdasın uyandığımda baş ucumdasın <3 hayal biliyorum ama ölesin ablacım inşAllah birgün sende beni farkedersin eminim beni çok seversin, sana ulaşmak için elimden geleni yapıcam..
Hımm bide gelecek olan solo albümünü sabırsızlıkla bekliyorum çıktığı gün almaya gidicem Rabb'im yar ve yardımcın olsunn Ben Beyza namı diğer Kolerâz seni çok seviyorum Allah'a emanet ol Melek Ablam Kolera'm <3 ...

Dlhn.. dedi ki...

Selamu Aleyküm Meleek :) Hayırlı Cumalar olsun inşaAllah. Film tavsiyelerini ve her izleyenin beğendiğini okuduğum şu belgeseli izleme fırsatım olmadı daha :/ Okullar da açılıyor.. :/ İzleceğim bir ara bakalım ne zaman... Senden gelen her şey o kadar değerli ki Güzel Bakışlım...

İyisindir inşaAllah. Bu ara Abim turne telaşında Sen ise albüm.. Her ikisi için de içim kıpır kıpır bile değil halay çekiyorlar içeride heheh :) Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah. Hep duamdasınız Kolom.

Dilahan Seni çoook seviyor seviyor seviyorr!

Allah'a emanet.

Dlhn..

harmoni dedi ki...

hiiiii benim meleğimin mouse nu yesinleeerrr♥
öyle lönk diye bir giriş yaptım ama bu konuya ilerde değinicem söylemeden edemedim çünkü çılgın bir tatlılığı var!:)
ablacım bugün ben yeni yurduma yerleşmek için izmit-istanbul arasında küçük bir yolculuk yaptım. ee malum okullar açılıyor yerim yurdum değişiyor falan. evden apar topar çıkıvermişim pc başında olmasamda telefondan yetişirim size diyordum ki birde baktım şarjım yanlızca bir diş:( birkaç saat sonra o da gitti pil zayıf demeye başladı telefonum. dayanamadım bir gireyim bakayım dedim bir de baktım ki twitterdasınız. ben şarj bitmeden bir iki twit daha fazla okurum diye gayret ederken şarj bitti ben kara ekrana bakakaldım:( ama okuduğum kadarıyla o miss mouseları nasıl hediye edeceğinizi kararlaştırmıştınız:) en güzel fotoğrafı kim yollarsa o :)sadece bunu biliyorum ama nasıl olcak ne zamana kadar olucak hiçbir fikrim yok.yedim kendi kendimi gelene kadar:)gelir gelmez de hemen geldim okudum şimdi de sana yazıyorum. yol boyunca da boş durmadım tabi neler tasarladım kafamda bir bilsen meleğim, kendi kendime saf saf güldüğümde oldu çok saçma komik şeyler düşünüp:D sonunda hayal ettiklerimden iki tanesini beğendim ama bu sefer de acaba hangisini elemeliyim diye düşündüm bir türlü karar veremedim. meğer iki fotoğraf da yollanabiliyormuş okuyunca nasıl sevindim ablacım yaa:) bir hafta olsun süresi de yurttaki arkadaşlarıma da danışayım diye içimden geçirmiştim ki bir hafta yapmışsınız:) tam benim istediğim gibi olmuş yaa:)ablacım ne kadar iyisiniz siz yaa, konser esnasında uzaktan bir gülüş bir bakış bile sevince boğulmamıza yeterken böyle güzelliklerle içimizi eritip bitiriyorsunuz inanın ki♥ meleğimmmm♥ sen nasıl bir güzelliksin yaa♥ senin mouse un daha sevimli geldi bana yeşili sevdiğimden midir nedir.çok şeker bişey yaa:)bizzat seçeceğiniz için hakedenin kazanacağından şüphem yok canımıniçi:) yaratıcılığımızı konuşturalım bakalım:) oyy meleğim ya bu aralar turne heyecanı sardı dört bir yanımı. sen yoksun onun burukluğu var elbet ama turne zamanı hep böyle olur içim:) annemi alıştırmaya çalışıyorum il il gezme fikrine, iki lafımdan biri ereğli oldu bugünlerde. gelirken üstün erçelik sanırım bu isimde bir otobüs geçti çilek resmi var birde üstünde,çelik de yazınca hemen kesin ereğliyle bir bağlantısı var dedim ki öyleymiş:) düzce ereğli otobüsü:) annneeeeeee baak ereğli otobüsü ne sevimli değil mi diyorum gülüyo bana, her lafı oraya bağlamak zorundamısın diyo:D sonra bitane daha geçti bu sefer kocaman EREĞLİ yazıyo üstünde ayy anneee bu daha lüks ben bunla gideyim en iyisi diyorum:D öyle komik ki halim. manisa otobüsü geçiyor yok yok manisa 2012 de şimdi buna bakmama gerek yok anne diyorum:D öyle gülüşüp eğleniyoruz da o gün geldiğinde bir göndermesin kaçıp gidicem vallahi.gidememeyi düşündükçe ağlıyorum durmadan ya çok fenayım meleğim. hele senin solo turnen olsun kimseyi tanımam be.hani ajda ninemin tabiriyle "yakar geçerim" :D
oyy meleğim yaa seni öyle seviyorum öyle seviyorum kiiii♥ böyle doyumsuzum sana karşı. canımsın bitanemsin HERŞEYİMSİN!♥ muck sana en kocamanından♥
hep benimle kalsanaaaa♥

Kbrarap dedi ki...

Canım,melegim:)
myspace sıfremı unuttum acamadıgım ıcın tekrardan hesap accam canımcım,su aralar cok yogunum melegım hızınıza yetişemiyorum.Üniversiteye hazırlık senem melek ama heppeşinizdeyim,takipteyim!:)cok cok özledım inan ki melegim ailem sehırdısına ızın vermedıgı için sadece istanbulda görüşebiliyoruz.buna da sükür melegim.heyecanla istanbul konserini bekliyorum,abimi görcem insallah:)neyse melegim iseni fazla sık bogaz etemeyeyım.Seni o kadar cok seviyorum kiii anlatmam mümkün değil cansın ruha! öptüümm;)

gubar-ı gam dedi ki...

Cantanem selamünaleyküm. Uzun zamandır yazamıyorum buraya. İçimdesin bunu bil. Dün Malatya Mf olarak ufak bir buluşma yaptık. 26 sında açılıyor bizim okul. Gitmeden herkesi bir göreyim istedim sağolsun ayarlamışlar hemen buluşmayı (: Samsun'dan 'edeptiredebiyat' buraya taşındı. Onlada tanışmış oldum. Güzel güzel muhabbet ediyorduk ki twittera geldiniz ve yarışmayı açıkladınız. Herkes derin bir düşünceye daldı. Komik fikirler geldi akla (: bakalım kim kazanacak çok merak ediyorum. Elbette kazanmayı çok istiyorum ama pek de umudum yok. Yaratıcı biri değilim çünkü (: aklıma birşeyler geliyor bazen ama bakalım (: bu arada malatya konserine gelemiyceğim için çok üzülüyordum. çünkü o zaman okul var ve ben trabzonda olucam. ama 22 ekimde ehliyet sınavım varmış onun için Malatyaya gelmem gerek. ve 23 ekim malatya konseri (: inşallah oradayım yani. keşke sen de olsaydın. Dün herkes bir konser anısını anlatıyor ben öyle kalıyorum. çünkü hiçbir konsere gidebilmiş değilim :( ama inşallah artık anlatabilicem. o atmosferi ben de tadıcam.ama sen olmadan eksik kalıcak. sana ne zaman kavuşucam kim bilir. çok ama çok seviyor seni pembelin. en kısa zamanda kavuşmak dileğimle. Allah'a emanet ol.

Adsız dedi ki...

ablam benim can tanesi sana sevgimi anlatmak çok zor yani tarifsiz bir duygu bu seni aşırı özledim bu sene konserde oraya buraya kaçışını göremiyeceğim öok üzücü inşallah solo albümünde beraber söyleriz yine birde imza günü olursa daha ne olsun senı ne kadar cok ozledım sadece ben degıl tum kuzenlerım bu sekılde 'ne olur' en kısa zamanda konsere gel sensız gunlerın 'tadı yok' seviyorum seni hemde çooo.....kkkk bitanesin sen meleksin <3

HilalMert dedi ki...

Sana diyorum ki: Seni çok özledim, çok çok fena seviyorum, her gece rüyamdasın resmen.. her gece bana sarılıp yüzümü avuçlarına alıp okşuyorsun.. bir kere rüyamda bile olsa o ellerinden öpebilsem inşaallah..
Senden iş konusu için dua istiyorum gönlüme göre hayırlısını versin Rabbim inşaallah ablam. 1 senedir evdeyim ve bu hayat beni yoksunlaştırıyor.
Mouseler içinde ayrıca teşekkürler hakedene gitsin en nihayetinde.
Sevgimle ve sağlıcakla kal. defol desen de peşindeyim demesen de :)) ben sana yüzsüzüm :) mucuk periKolo'ma..

ALLAHa emanet. Yunus Abime selamlar.

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm bitaneciğim..
iyisindir inşAllah ablacım çok özledim seni gelip birazcık içimi dökeyim sana dedim :)
turneye az kaldı heyecanlıyım evde oturacağımı bildiğim halde.. her zamanki gibi sınırları zorlar kaçamak yaparım bir kaç kez abimi görmek için :/ gidebilsem bile sen yoksun :/
aylar oldu seni görmeyeli..burnumda o miss kokun..bir saniye için canımı veririm :/ çok fena birşey bu özlem ablacım tarifi yok off hiç birşeye benzemiyorki.. en kısa zamanda kavuşuruz inşAllah dua etmekten başka çağremiz mi var sankii.. :)
okullar yarın açılıyor meleğim malum, hem seviniyorum 3 ay boyunca sıkıntıdan patlamıştım açılsın bir an önce diyordum.. okulumu değiştiricektim uzak geliyordu gittiğim okul gece 11 de anca eve girebiliyordum akşam lisesi olunca böyle oluyor işte ablacım..o yüzden başka okul arayışları içine düştüm de düşmez olaydım .. hangi okula gittiysem başörtülü olmaz çıkartırsan okula geldiğin sürece kayıt yaparız dediler beynimden aşşa kaynar sular döküldü!hala kızgınım sinirliyim aklıma geldikce bi tuhaf oluyorum..ne insanlar var yaa adalet kitli atlet! bir kez daha anladım ablacım..çok moralim bozuldu ama her işte bi hayır vardır ya elden çağre gelmiyor işte..okula gittiğim sürece sizden uzak kalıyorum en çok da bu canımı sıkıyor ablam ben okuldayken siz nette oluyorsunuz :) ben 12den sonra anca girip takip edebiliyorum..geçen yıl en ufak bir haberinizde telefonuma defalarca aynı mesaj geliyordu :)) arkadaşlarım alıştığı için herkes haber veriyordu üzülüyordum erken geliyordum eve ama gene siz olmuyordunuz :) Bendeki Sen turne haberini de okuldayken almıştım saatlerce deli gibi dolanmıştım ortalıkta heyecandan :)) bu sefer bi çağresini bulucam internet paketi vs bi şekilde takip edebilicem sizi meleğim okuldayken de :) sana yazarken balıkları da unutmuyorum ablacım :D hatta yoruma kapalıyken bile blogun her gece onlarla ilgileniyordum :D iyi geliyor insana huzur veriyorlar sanal da olsalar seninler yaa belki ondandır ilgilenmek hoşuma gidiyor :)) bu arada myspace tamamen düzeldi mi meleğim son attığımız yorumları onaylamışsın :)
eskiden kasetlere ilgim yoktu ablacım kaset yerine albüm alıyordum ama bilsen ki şimdi nasıl pişmanım :D kullanamam cdler daha kullanışlı düşüncesiyle Bpg'nin ve Romantizma'nın kasetlerini almamıştım zamanında..uzun zamandır da araştırıyorum bir kaç kere rastlamıştım satılmıştı daha sonra sorduğumda geçen gün tekrardan buldum Romantizma'nın kasetini :)) bu hafta elime ulaşıcak inşAllah :) sıra Bpg'de :) arşivin en özellerinden birisi olucak inşAllah meleğim :) zamanında alsaymışım keşke ama nerden bilebilirdim ki küçücüktüm o zamanlar hihi :) küçüktüm demişken,zaman ne çabuk geçmiş ablacım hatırladım o günlerimi de gerçekten küçükmüşüz .. sizinle büyümüşüz..ilk okuldan bu güne..keşke daha erken tanışabilseymişim sizinle ama yeterince küçüktüm :)) Rabbim izin verdiği sürece ömrüm boyunca sizinleyim..iyiki varsın meleğim..iyiki hayatımızdasınız..çok yazdım farkettim ablacım gidiyorum şimdilik o güzel gözlerini daha fazla yormamak için :) seni çok seviyorum meleğim..aklımdan hiç çıkmıyorsun..
Allah'a emanet ol ablacım,görüşmek üzere..
mevt

Alican58 dedi ki...

selamu aleyküm canım ablacım:) iyisindir,iyisinizdir inşaallah:) çok uzun zamandır takip ettiğim bu şahane blogun,yorum kısmına ilk kez bir şeyler yazıyorum...bayağı bir geç oldu ama geç olsun,güç olmasın öyle değil mi?:) yorum kısmı hayırlı olsun ablacım.blog desen zaten söylenecek söz yok,tabii ki muazzam,eee tabii ki muazzam olacak sonuçta bu biricik ablamızın,meleKolo'muzun,tesçillenmiştek dişi rap Kolera'nın blogu:) birbirinden güzel paylaşımlar ile bizi sevindiriyorsun canım ablam:) paylaştığın birbirinden güzel filmler,anıların,fotoğrafların ve bizlerle paylaştıklarınla hoş vakit geçiriyoruz ve seni çooook seviyoruz:) solo albüm çalışmasında Allah yardımcın olsun,Yunus abimizin birbirinden muazzam beatlerini ve senin de birbirinden muazzam liriklerin ile şahane bir albüm bizleri bekliyor.bundan en ufak bir şüphemiz yok:) Yunus abime de "Saydam Odalar" turnesinin provalarında iyi çalışmalar:) bu sefer İstanbul dışına çıkma hayalim var bu turnede canım ablam.bakalım,nasip,kısmet:) neyse,çok fazla yazıp,seni yormak istemiyorum canım ablam:) sizi çooo...oook seviyorum:) Allah'a emanet olun,Allah yardımcınız olsun:)

Samara dedi ki...

internet cafedeki son 10 dakikam.. klip izleyerek ve fotoğraflarına bakarak ne çabuk geçirdim vaktimi... myspaceden yorum attım ama sana doyulur mu hiç! tekrar oradan değil de bide buradan yazayım dedim canım melek..
Seni çok özledim Canım Mleğim, Asel Meleğim.. Bu deli kızın hiç bıkar mı bunu söylemekten? Psikopat kızın hiç gelmez mi peşinden? Titrek Samaran hiç özlemez mi seni... Ah be canım meleğim.. en çok istediğim şey biliyor musun? Kalbimi koyayım ortaya da gör Bendeki Esen'i...

Seni Çok Seviyorum...

AdilHaydar dedi ki...

http://uploaded.to/file/39pnl41o

Abla Narsist Üzerine Bir Şey Yaptım Dinlersen Sevinirim :) Hoşuma Gidiyor bu Hali :)

Adsız dedi ki...

Yağmur sesiyle sana geldim meleğim öyle güzel yağıyorki özlemişim bu havayı,açtım balkonumun kapısını hem yağmurun sesini dinliyorum,hem sana yazıyorum ama biraz üşüdüm sanki hihi:)Ablam öyle özledim seni yemin ederim şimdi karşımda olsan koşa koşa gelip sarılsam sana sımsıkı,öpsem o tatlımı tatlı yanaklardan,içime çeksem ogüzel kokunu,o pamuk ellerini tutsam öpsem ahh ablam deli gibi özledim canımsın sen benim canım,herşeyimsin.Heran,hersaniye aklımdasın yemin ederim meleğim laf olsun diye söylemiyorum inan içimdeki sevgi,özlem hersaniye dahada artıyor bambaşka bi sevgi bu.Seni özlemek ayrı bi güzel zaten:)
Ablam bi yandan gök gürüldüyor ve odamdaki ışık bana göz kırpıyor:)İnşaallah ışıklar kesilmez meleğim.Ben yağmur yağdığı zaman penceriyi açıp,üstüme yorganı çekip yağmurun sesiyle uyumaya bayılıyorum,öyle rahatlıyorki insan:)
Yeni fotona ölürüm senin papatyam ah o gülüşün yokmu yerim seni yer:)
Duruşuna,gülüşüne,bakışına,opamuk saçlara can kurban,Rabbim nazarlardan saklasın seni maşaallah.O güzel yüzün hep güler
ablacım inşaallah.
Bide ablacım bloga attığım yorum gelmemiş sende geçen bahsetmişsin ama benim yorum yok meleğim.Olsun sağlık olsun yine yazarımki:)
Kendine çok iyi bak bitanem.Allah'a emanet ol.İyiki varsın iyiki!Seni çok ama çooooooooooooooooooooooo....k seviyorum<3Öptüm tatlımı tatlımı yanaklardan muckkkkk:)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Canımın içiiiiii :)Tubikin geldi:) Yarın son gün şaka gibi resmen:) Bütün hafta bunu düşündüm ama malesef kayda değer bir fikir bulamadım sadece ufak bir fikrim var ama kazanamayacağım sanırım kısmet:) tabiki her zamanki gibi içimde küçücük de olsa bir umudum var :) gerçekten nedense bu mouselerden birini çok istemiştim yaaa:( Elimden geleni yapmaya çalıştım hiç aklımdan çıkmadı o senin eline değen ve o düşüncenle bize ulaşan çok değerli şeyi almam lazımdı amaa.. :( neyse meleğim daha bir gün var bakalım umudumu kaybetmeyeyim belki de açıklandığında benim ismimi yazarsınız offffff var ya biterim ne kadar çok istediğimi anlatamam sanaa çok ama çook.. neyse bitanem şimdi çıkıyorum hala aklımın odaları mouselerle dolu :) öptüm herbişeyiim :) seni çok fazla seviyorumm..

Rümeysa dedi ki...

Ablacımmm çok özledim seni sana yazmayı kaç gün oldu giremiyorum sana yazamıyorum ohh sonunda bitaneme ulaştım :).pazartesi günü albümlerimizle resiimlerimizi çekildik en güzel olanını yolladık zeyneple :).pek güzel olmadı ama sizin görmenizi istedim sadece :).yeni şarkılar haberleri geldikçe heyecanım artıyor yavaş yavaş albümümüze ulaşma yolunda ilerliyoruz.hıı unutmadan yoncan hayırlı olsun ablacım.resmininde hakkını vermek gerekir yine çok güzelsin maşaAllah diyelim nazar almasın bitanecikk ablam <3.nete giremiyorum ama hep aklımda kalbimdesiniz ablam bunu bil yeter bana :).şimdi ben gidiyim beni bekleyen testler var malesef:(.sizi çok seviyorum çokk <3.rabbime emanetsin.koccamann kucaklıyorum seni <3:)

"Seray" dedi ki...

Melek yüzlü güzel ablacımm =))
23 Eylülolacak dakikalar sonra.. Ve güzel ablam kolokızın doğum günü..;))
Kalplerimiz de tatlı bir tebessüm ..
Kelimelerimizde telaş.. Senin için dökülmek üzere bekleyen cümleler..
Her geçen sene daha da güzelleşen ,nuruna nur katan ablacım. En başta sana teşekkürlerimi iletmek istiyorum en içten halimle.. Belki adımdan bile haberin olmasa da bana çevremdekilere hep doğru yolu öğrettiniz. İiyi ki varsınız.. ve çok seviliyorsunuz..
Hem albüm çalışmalarında işinde hem de güzel ailenle Yunus abimizle=) mutlu ,huzurlu ve Rabbimizin de üzerinizde nuruyla geçer inşAllah bu sene de ablacım =)) Dualarmızdasınız.. Tekrar söylemek istiyorum "İYİ Kİ DOĞDUN KOLERA"= )))

SagoLera (ayse hicret) dedi ki...

melekolomm bi taneciğim prensesim herbişeyim. Dünyaya gelmiş olman bile tek başına ne kadar da muhteşem bi olay. öncelikle yeni yaşını kutluyorum inşaAllah hayırlı bir yaş olur senin için. Rabbim seni başımızdan eksik etmesin. iyi ki seni tanıyorum iyi ki sesine ulaşabiliyorum. gönül istiyor ki her daim yanında olalım. seninle geçirelim zamanımızı... ama herşeye rağmen sırf aynı gökyüzünü paylaştığımızı bilmek bile, aynı oksijeni tükettiğimizi bilmek bile dünyalara bedel. seni öyle çok öyle çok seviyorum ki; ölecek kadar nerdeyse. canıma can katıyosun inan. o gülümsemen, tatlı sesin tarifsizsin <3 yeni albüm için heyecanlıyız. sen gelişmelerden haber verdikçe heyecanım bir kat daha artıyor. rüyalarımda görmeye başladım seni konser verirken hemde... seni bir kere görmek kısmet oldu daha o da bendeki sen turnesi antakya konseri. inşaAllah daha çok kere karşılaşırız. nasıl da özledim seni bilsen. keşke senin o tanıdığın bildiğin mf üyelerinden olabilsem. şimdi yunus abimin saydam odalar turnesini bekliyorum bu kez adanadakine gideceğim Allah izin verirse. neyseki bendeki sen turnesinde ikinizi de bir arada görme şansım oldu. bu dünyada bir daha kısmet olmazsa cennette buluşuruz inşaAllah. neyse saçının lülesine kurban olunası meleğim şimdi sana bi sürü yorum gelir kıyamam gözlerine yorulmasınlar. beni tanı bil bak myspace nickim 'miRa' twitter nickim 'sagoLera' gerçek adım Ayse Hicret :) bu kız sana ölür ölür <3 -Allah'a emanet ol-

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm meleğim..
doğum günün kutlu olsun herşeyim iyiki varsın,Rabbim hayrlı ömürler nasip etsin hep bizimle kal..♥♥Anneciğine selamlar sevgiler iyi ki böyle bir melek dünyaya getirmiş♥ (: o kadar heyecanlı ve mutluyum ki ablacım ne yazacağımı ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum cümleler çıkmıyor sanki .. kalbimde kalakaldı öylece herşey.. diyebildiğim tek şey iyikivarsın!seni herşeyden çok seviyorum bitaneciğim..Yunus abim çok şanslı :)) ve bizler de.. :) Gözlerim doldu birden içim de çok büyük bi heyecan var ablacım..
ömrüm yettiğince sizinleyim meleğim :) Rabbim sizi başımızdan hiç eksik etmesin :) siz olmadan kendimi yarım hissediyorum..beni tamamlayan beni ben yapan siz'siniz..okadar özelsin ki benim için..yazmayla anlatılabilcek kadar kolay olsa keşke..hep deniyorum sana yazmayı ama tıkanıyorum içimdeki duyguları bir şekilde bastırıyorum canım..
kısatutalımsonsözleri :)) tekrardan doğum günün kutlu olsun meleğim iyiki varsın :)
seni herşeyden çok seviyorum ♥♥
Allah'a emanet ol ablacım :)
Mevt

Samara dedi ki...

Bugün 23 Eylül Cuma... her hafta kutladığımız Cuman mübarek olsun ablacığım... fakat biz küçük çiçeklerin için, her hafta kutladığımızın yanı sıra, her yıl kutladığımız sadece bugün değil, bu hafta ve bu güzel Eylül ayı kutlamalara başladığımız bir gün var... 23 Eylül... Sevimli bir Peri dünyaya gözlerini açmış bugün.. 23 Eylül... sonbaharın esintisini yüreğiyle buluşturup gelmiş bizlere.. işte o gün, bugün. sonbaharın serinliğini, yağmur sonrası toprağın kokusunu, eylülün hüznünü, sararan yaprakların hışırtısını, kalbinin güzelliğini, yüzünün temizliğini, saçlarının buklelerini, gözlerinin derinliğini, yüreğinin saflığını, hayranlarının sevgisini de getirmiş dünyaya. Elif Esen koymuşlar adını, Elif koymuşlar ki adını her zorluğun karşısında Elif harfi gibi dimdik durabilsin, Elif koymuşlar ki adını kimseler onu dosdoğru bildiğinden eğemesin, Elif koymuşlar ki adını saf ve temiz kalbi dürüstlükten de asla vazgeçmesin, Elif koymuşlar ki adını Elif harfi gibi en başta yer alsın hep. Rapte en başta, kalbimde en başta, kalbimizde en başta... ve Esen koymuşlar ki adını senden bahsettiğim her an kulaklarımda kalbimdEsen olasın, kalbimde sen olasın.. her şeyde sen varsın.. Esen koymuşlar ki adını istemediği ne varsa esip geçsin o anda. Esen koymuşlar ki adını ne zaman bir Aşk düşünsem; Esenle başlar, e senle sürer... Esen koymuşlar ki adını; dünyada iyiliğin, huzurun, mütevaziliğin, güzelliğin, Aşkın, temizliğin, saflığın, melekliğin, şirinliğin, periliğin, başarının, cömertliğin ve aklına gelebilecek ve gelemeyecek tüm olumlu sıfatların temsili bir isim olsun. Esen yayınlarını, Esen dershanesini, Esen marketi, Esen emlağı, Esen tuhafiyeyi, Esen kırtasiyeyi, Esen nakliyatı ve'senin adın geçtiği her ne varsa bu güzel kavramları anımsatsın, aşkı anımsatsın, aşkını anımsatsın... kalbimin Esen diye çarpışı benim hayalim belki ama, yüreğimin baktığım her yerde, duyduğum her harfte, aldığım her nefeste, verdiğim her nefeste, gözümü her açtığımda, gözümü her kapattığımda kısaca her saniyemde, yüreğim Esen diye sayıklıyor... işte bu hayal filan değil, işte bu yalan filan değil, işte bu abartmak filan değil, işte bu Aşk... sen, Esen, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin, iyi ki tanıdım seni... Rabbime seni verdiği için mi, seni tanıyabildiğim için mi, senin o güzel gözlerine bir anlığına değebildiğim için mi hayatımı bunun şükrüne adamalıyım, bunu gerçekten bilmiyorum. Sana bir kere bile içime sinen bir hediye veremedim, bazen bu yüzden, şimdi bu yüzden hediye bile veremedim. bunun için ne kadar üzüldüğümün tarifi imkansız, fakat şunu söylemeliyim ki, bir düşün... Dünyanın en güzel meleğine bir hediye alacaksın, onun güzelliğinin altında bir şey alsan onun güzelliğine yakışmaz ve onun yanında sönük kalır. onun güzelliğinin üstünde ise bir tek şey yok. nasıl alınır ki dünyanın en güzeline, güzel hediye... bunun için çok mahcubum fakat bu açıklamamı her gün düşünüp üzülüyorum hediye alamadığıma sana... dolabımda onlarca şey duruyor, "aaa bunu meleğim beğenir" diyerek aldığım ve sonra seni düşününce o aldıklarımın ne kadar dda sönük kaldığını anladığım... senin güzelliğin kadar sonsuz, sana olan aşkım da. aşık olan insanın, aşkını dünyanın en güzeli gibi görmesi gerçek, sen dünyanın en güzeli olmasan da seni dünyanın en güzeli gibi görürdüm doğrudur, bu yüzden de diyorum güzelliğin sonsuz diye, aşkım sonsuz çünkü.

Samara dedi ki...

bir de o güzel kalbin var ki, işte güzelliği asıl sonsuz olan odur. seni anlatmak, içimdeki seni anlatmak kadar zor ve uzun. bendeki sen, milyarlarca yıl süren bir filmin çekimine başlamak kadar umutsuz... sendeki ben, her gün parmaklarını gezdirdiğin klavyenin tuşları kadar tanıdık, bilindik ve sıradan.. sana olan sevgim, çölde bir damla su uğruna bütün mal varlığını harcayan dünyanın en zengin adamı gibi acınası, çaresiz... senden başka hiçbir yolum yok! biliyorum... senden başka böyle sevecek kimsem yok! sevemiyorum... sensiz hiçbir gülüşün kıymeti yok, sensiz hiçbir nimetin tadı yok, sensiz hiçbir anın önemi yok... sen meleksin süt kokan bebek gibi... sen perisin cennet kokan melek gibi... hızla gelip karanlığında kırılan ilk ışık gibi sende var olmak yada sen yok olmak istedim ben. sende olmak; önemli olan bu 2 kelime aslında...

derun dedi ki...

ablaaaaaam meleğimmmmmm kısaca her şeyim. Ne güzel bir gün (: bugün sayısızca insanın kalbi sana bir kaç kelam yazabimek için atıyor ve benim deee (: Seni çok seviyorum ve biliyorum ki bunu hiç bir kelime anlatamaz. Rabbime binlerce kez şükürler ediyorum ki seni tanımışım umarım en güzel anıları hep beraber yaşarız. Hep bizimle ol heeeep. Anlatacak o kadar şey var ki ama öyle yani ablam seni çok seviyorum ve iyi ki doğmuşsun hep berbaer musmutlu olalım inşAllah. Kelimelerden kalpler yaptımmmmm (:

Anakronik dedi ki...

merhaba canım ablam.bugün yüzlerce kişi sana yazacak bu yüzden yazmak istemiyorum daha çok yorulma diye ama kendimi mecbur hissediyorum:)
twitter'dan kutladım burdan da tekrar tekrar iyi ki doğdun! beni bu zamana kadar en çok mutlu eden insansın. ömrümün sonuna kadar inşallah seninle birlikte olmayı nasip etsin Rabbim bana. İlerde çoluk çocuğa karışınca bu günleri onlara anlattığımda senin yanına getirip seni canlı canlı görmelerini isterim,hayal ederim hep öyle. Allah bize ömür verirse,nasip ederse niye olmasın? :) Allah yüzünü hep güldürsün canımablam.
Ablacım bir başka konu ise hediye..abartısız geçen seneki doğum gününden beri aklımda ne bulsam ne etsem falan. yok hiç bişey bulamadım. yurtiçi,yurtdışı bakmadım site falan kalmadı sana yakıştırabilceğim ilginç bişey. bu yüzden çok mahçubum sana karşı özür dilerim bu sene elim boş :( seneye inşallah bişeyler bulurum,belki yakın zamanda bişey gelir aklıma gecikmeli hediye olur:)
iyi ki varsın tekrardan. sadece bu geliyor içimden,süslü süslü kelimelerle yazamıyorum.senin sevgin çok farklı bizim gibi 'gözleri gören'lere nasip olmuş,şükürler olsun. çook uzattım farkındayım,iyiki varsın,iyiki doğmuşsun..seni çoook ama çook seviyorum herşeyden çok,herkesden çook!
anakronik..

Humeykolerap dedi ki...

eylül'ün kızı...
Selamun aleykum biteneciğim.nasıl başlayacağım ne yapacağım inan hiçbir fikrim yok..bugün bir melek dünyaya gelmiş benim hayatım boyunca tanıyabileceğim en tatlı,en sevimli,en içten,en düşünceli,ve hep en'lerimde anabileceğim bir melek dünyaya gelmiş..
canımın içi kolo'prensesi.. şuan seni beklerken yazıyorum çok büyük bir mutlulukla karışık duygularla yazıyorum..Aslında çok üzgünüm inan doğum gününde sana hiç unutamıycağın bir an yaşatabilmek isterdim.. ne yazık ki elimden sadece yazmak gelebiliyor herşeyiiim.aklımda birçok şey vardı aslında neler neler.. ama aksilik işte hep beni buldu öyle çok üzüldüm ki anlatamam kolo perim.
Eylül ayı boyunca ilk defa şuan yağmur yağıyor desem inanırmısın? nasıl birşeydir peki bu?
şuan dışarıda yağmur gök gürültüsü şıkır şıkır.. yağmurun bereketiyle gelmişsin senin gibi bir meleğin dünyaya gelmesiyle bereket artıyor:)
kulağım yağmurun sesinde,aklım kalbim herşeyim esen'imde..heryerde sen varsın internette nereye baksam sen konuşuluyorsun paylaşamıyorum ki ama öyle güzel şeyler yazıyorlar ki içim gidiyor okurken seni düşünemiyorum bile canımcığım. kalbim canım kanım iyi ki varsın sen gerçekten sana olan aşk'ımı nasıl anlatabilirim ki ben? kelimeler tarifsiz.. doğum gününde yanında olmayı öyle çok isterdim ki seninle birlikte kutlamayı gözlerinin derin bakışlarının içinde sana doya doya bakmayı o şekilde prensesin doğum gününü kutlamayı kocaman sarılıp doya doya öpüp koklamayı:( yazarken bile ağlıyorum tek isteğim aslında bu..
en son nisan'da gördüm seni inanılmaz ben nasıl dayanmışım ki bu hasret beni en derinden her geçen gün daha çok yaralıyor çok özlüyorum seni gerçekten bi kere daha görsem seni..
şuan binlerce insan sana olan aşk'ını anlatıyor,seni ne kadar sevdiğini özlediğini paylaşamıyorum da seni hemde hiç..kıskançlığım seninle başladı tatlım gerçekten:)
seni seven binlerce insandan daha çok seviyorum ben senii inan kiiiii!!!!:)
candan ötem doğum günün kutlu olsun nice mutlu,sağlıklı,ailenle,bizimle,konserli yıllara..iyi ki doğdun iyi ki varsın Allah'ıma binlerce kez teşekkr ederim senin gibi bir meleği tanıdıgım için canımdan çok sevdiğim için..nice ben'li yıllara kolocan'ım herzaman her saat her dkka her saniye seninleyim senin yanındayım bak.. herzaman peşindeyim benden sıkılsan da çok bunaltsam da seni ben yanındayıımmm:) hep beraber nice nice mutlu senelereee inşaallah birtaneciğim benim herşeyin en iyisi en güzeli senin olsun <3
sana bir hedie veremedim sen yine bir resim atarım dedin nasıl içim gitti..yine bizi düşünerek yolluyorsun çok tatlısın sen ya nasıl içtensin öyle inan senin bize olan içtenliğin gibi bende seni o kadar içteen seviyorum..resimi belki geç görebilirim ama napıp edip o güzelliği görücem been :) iyi ki doğdun eylülün kızı hep bizimle kall! canıma cansın..Rabbim başımızdan eksik etmesn seni..o masum yüzün hiç solmasın üzülmesin hep gül olur mu canım.
tekrar doğum günün kutlu olsun kalbim hep seninle,kocaman sarılıyorum ve ve ve o bal yanaklardan kocamaan mucuuxx :)
seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm....
..Humeykolerap..

betül ayçiçek dedi ki...

( Adım çıkmazsa bil ki ben Betüş'ünüm:) )

Esen'im, eylülde esip gelen Esen'im:)
Şimdi ben sana nasıl anlatayım ki içimdeki yerini? Nasıl yerleştireyim kelimelere? Konu sen olunca sözün bittiği yerde bekliyor oluyorum ben.
Öyle çok içimdesin, derinimdesin ki. Bazen sevgimi kontrol edemiyorum, hasret vurdukça yeter dayanamıyorum diyorum. Dizginlemeye çalışıyorum kendimi avutuyorum. Fotoğraflarını açıyorum, gül yüzüne bakıyorum, tabi aynı anda da benim çeşmeler açılıyor hooop hemen ağlıyorum:D sen hep hissediyorsun di mi kalbimdekileri yansıtabiliyorum inşallah.
Sürekli E'seni düşünüp duruyor bu beynim, kalbim de ona eşlik ediyor. Konserlerdeki bakışların gözümün önünde, arabadaki elimi uzun uzun tutuşun gözümün önünde, o sevgi dolu gözlerin gözümün önünde, gözümü alan güzel lülelerin gözümün önünde, kısaca sen gözümün önünde:)
Başını ağrıtıyorum biliyorum:( ama içime attıkça boğuluyorum, hoşuma gidiyor sana anlatmak:)
Gene çok konuştum biriciğim, canimo'm:) sana ithafen buldum habire canimo canimo diyesim geliyor sana abla:D artık susayım ben, tekrardan:
İyi ki doğdun ablacım, Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun seni bize verdiği için. Doğum günün kupkutlu, musmutlu, yupYunus'lu olsun:)
Öptüm pamuk yanaklarından:)

hilal_mert dedi ki...

Canımın taa içinden seviyorum, mübarek günde 2.doğum günün :) İyi ki varsın, Rabbime hamd olsun seninle varım inşaallah. Ömrün güzellikler içinde geçsin, senin gibi.. İnşaallah :) Yanında Rabb'in sana en güzel lutfu olan Yunus melekle dünya ahiretin dolsun. Sago'lu, MFli uzun ömürler Esen ablam :) Pamuk ellerinden öpüyorum çok çok :)

Çeşm-i Siyah dedi ki...

Şuan klavyeye bakıp duruyorum,ne yazsam da sevgimi anlatsam diye...Yok ama hiç bir cümle sana olan sevgimi anlatamaz ki. Bugün 23 eylül :) Eylülün anlamı... Eylülü sevme nedenim :) Bugün yorucu bir gündü ama ne zaman ''of'' desem bugün Esen meleğimiz doğmuş, kötü bir gün olamaz bu gün diye kendime söyleyip durdum :) İyi ki doğdun ablacım, iyi ki varsın. İnan bunu tüm kalbimle söylüyorum ki iyi ki varsın. Bunlar çok sıradan laflar gibi geliyor, sana söylenmeyecek laflar, yakışmayan laflar. Ama diyorum ya ne yapsam da kelimeler yetmiyor içimdekileri sana anlatmaya. Ama anlarsın sen nasılsa değil mi? :) İyi ki varsın esenim, iyi ki bizimlesin. İyi ki Yunus abimi tanımışsın, onun sayesinde biz de seni tanıdık, ablamız kabul ettik, hatta canımız kabul ettik :) İyi ki doğdun ! :)
En sevilen, en özlenilen, tarifsiz sevilensin E'sen :)


*çeşmikaran.

Tüvana dedi ki...

Bugün sabah çok farklı uyandım.. İçimde bir kıpırtı, heyecan.. 23 Eylül.. 28 sene esintisi devam eden varlığın.. Sen iyi ki doğdun ablacığım.. Tüm huzurlar senle beraber olsun.. Allah daim pak etsin yolunu.. Öyle böyle değil sevgin.. Sen olmasan kalbimin parçalandığı zamanlar kimin albümünü açıp dinleyecektim.. Nasıl dalacaktım 'İnziva'lara.. En karanlık 'Karantina Embriyo'lar nasıl tınlanacaktı kulağımda.. Eminim ki yeni albümünde bizlere farklı hissiyat vererek rafımızda yerini alacak.. Tekrardan; en huzurlu günler kapından eksik olmasın.. Nice sağlıkla senelere :) ♥ ♥ ♥

aybala dedi ki...

Buradan da kutlayayım, Eylül'ün kızı, iyi ki varsın. Ömrümün sürpriz ismi hep benimle kal! Küçük çiçek seni çok seviyor!

Adsız dedi ki...

Biriciğim.. Doğum gününü kutlamaya geldiiiiim :) iyi ki doğdun meleğim, iyi ki bizimlesin, iyi ki bu yolu seçtin ve iyi ki seni tanıdım hayatımı güzelleştiren meleğimsin <3
Seni kesinlikle sadece sevdiğim bir sanatçı olarak görmüyorum. Sen benim bazen ablam, bazen bana öğüt veren,sevgisini benden esirgemeyen annem, bazen canımdan çok sevdiğim birisi - seni her zaman severim:) - bazen de her derdimi anlatabileceğim dostun oldun. Kısacası: Her şeey oldunn artıık banaaaa :))


Kim kızların iyisi, sen onların sessizi, bir 80'ler serisi..

Meleğim bir seneyi daha geride bıraktı. Yaşanmışlıkları arttı, sevinçli günleri arttı. İnşaallah üzüntülü günlerin artmasın meleğim. O Gülen yüzün hiç solmasın, hep gül, gülümse ama üzülüp ağlama, kıyamam ben senin ağlamana, üzülmene, dayanamam..
Bizim yazdıklarımızı okurken duygusallaştığını söylüyordun ya, ben de arada sana tebessüm ettirecek şeyler yazmaya çalışıyorum.

Mutluluktan ağlama seviyesine geldiğinde de ağlama, sen sadece gül , o gözlerden yaş akmasın hiç hep gülsünler..Gözlerin içten gülmeye devam etsin...

Seni seviyorum çünkü;
Sen yapmacık değilsin. Güldüğünde gözlerinin içi de seninle beraber gülüyor. Bizimle aynı ortamda olduğunda aynı bizim gibi seviniyorsun. Birbirimizi görmek için sabırsızlanıyoruz ikimiz de. İnşaallah senin özleyeceğin hayranlarından olabilirim, buna layık olurum.

Seni Seviyorum Çünkü;

Sen bizden birisin, içimizdensin, hatta kalbimizin en derin köşesindensin. Her söylediğin sözde insan kendinden bir şeyler buluyor. Aslında sen, bizi bize anlatıyorsun. Veya kendini bize anlatıyorsun -ki bizim en çok hakkında bahsedilmesini istediğimiz kişisin- senin davranışını örnek alarak yola çıkmamızı sağlıyorsun. yani sen bizi düşünüyorsun bizim seni düşündüğümüz gibi ..

Seni Seviyorum Çünkü ;

Bizimle her an iletişime geçmek, diyalog kurabilmeyi sen de en az bizim kadar istiyorsun.Hediyelerinle, yazdıklarınla, söylediklerinle, yaptıklarınla bizi hiç yalnız bırakmıyorsun meleğim Allah Razı olsun.

Hayranların senden çok uzakta değil, sana en yakın onların olmasını istiyorsun belki de.


Daha seni sevmeme neden olan ve buraya yazamayacak kadar uzun olan o kadaaaar çoook şey var ki... Ama sen bizim içimizdekini de biliyorsun zaten. Bizim kalbimizdeki ESEN sevgisini anlatmasak ta, gözlerimizden anlayabilirsin mesela.

Uzatmayayım, seni yormak istemiyorum. Seni çok seviyorum. Sen benim için çok değerlisin, her zaman yanımızda ol, senin olduğun yoldan başka yola girmeyelim .


İnşaallah ben de bir gün senin çook yakından tanıdığın hayranlarından olurum. Sanırım yaş itibarı ile buna zaman var ama ben senin sevginle geçiririm o zamanları. Senin şarkılarını dinleye dinleye büyüyeyim, senin şarkılarını dinlerken işe gidip gelirim hatta ilerde dee :))


Seni çook seviyorum meleeeeeğimmmm kendine çok iyi bak.
Allah'a emanet.


Sevdiklerinle niceee niceee mutlu senelere <3

Twitter'dan tanırsın belki de beni : mira_mico :))



Merve seni çook seviyoorrr, seviyor , seviyoorr <3




SEN ESEN RÜZGARLA GELDİN BİR EYLÜL GÜNÜ <3<3 İYİ Kİ GELDİN MELEĞİİMMMMMMM....

gubar-ı gam dedi ki...

Selamün aleyküm canparemmm. Bugün günlerden Kolera. Bugün günlerden Esen. Bugün günlerden Sen. Ne diyebilirim ki canımın içi. İyi ki varsın iyi ki bizmlesin. Rabbim eksikliğini göstermesin. Bugün yolladım fotoğraf yarışması için fotoğrafları. Sağolsun özgeözkan(edeptredebiyat)makinasıyla yardımcı oldu bana. Hatta malatya mf kızları da diyebilirim mekan konusunda (: geçen gün buluştuk, konser af,işini de gördük. çok güzel bir duyguydu. afişte sen de olsan daha güzel olurdu ama senin hazırladığın afiş sonuçta. inşallah gideceğim konsere. normalde trabzonda oluyorum o vakitte. ama ehliyet sınavı için malatyaya gelmem gerekicek hem de 22 ekim de. ee 23 ekim de konser (: yalnız bugün ulaşabildim fotoğraflara özge'nin makinasında olduğundan dolayı. ben dışarda olduğum için geç kalmamak adına kardeşime yollattım. ama sağolsun altına yazdırdığım notu imla hatalarıyla dolu yazmış. mahlasıma gubar-ü gam yazmış :D çok güldüm ona (: heyecanla bekliyorum fotoğraf yarışmasının sonuçlarını (: hakeden kazanır inşallah. güzel bir seçim yapacağınıza eminim. bu arada yarın trabzona gidiyorum bir hafta falan internetsiz kalabilirim. Beni unutmaaaaa (: çok çok seviliyorsun melekoloo Allah'a emanet ol cantanem.

çiçekcemrecik dedi ki...

Meleğiiim..
Nasıl anlatayım, nasıl tarif edeyim? Seni mahcup etmeden utandırmadan nasıl kutlayayım bu özel günü? Olmuyor işte.. Buraya gelince sanki senin karşındaymış gibi tir tir titriyorum, yazamıyorum,kursağımda düğümleniyor laflar..Oysa ki gün boyu seni mutlu edebilme ihtimali olan cümleler düşünmüştüm..Hepsi uçtu gitti..Öyle tuhaf bir gündü ki benim için..Sabah kalktığımda hava her zamankinden serindi..Ben tabii bunu hemen bu özel güne bağladım:) Karamsar prensesim doğmuş, o narin melek incinmesin güneşin yakıcı ışınlarından diye hava böyle oluvermiş:) Zaten bugün ekinoks:) yani gece ile gündüz eşit, melek doya doya adaletlice yaşasın bu gününü diye :) Sana ayrıca,özel olarak bir hediye gönderemedim ama o kolonunkızlarısürprizine katıldım:) Şimdi yazmayayım, belki daha hediye sana ulaşmadan okursun bu yorumu her şey mahvolur :D aslında bi yandan gönderirken tereddüt ettim çünkü seni duygulandırıp ağlatabileceğinden çok korktum..Sakın ağlama olur mu meleğim,sakın..Kıyamam dayanamam..O gül yüzün gülsün diye yaptık bunu sakın ağlama..Bazenleri yazıyorsun hediyeler gelince ben bunları hak edecek ne yaptım diye ağladım diye,çok fena oluyorum etkisinden kurtulamıyorum..Sakın ağlama..

Çok fazla uğrayamıyorum internete,tweetlerini günlerce gecikmeli okuyabiliyorum, üniversiteye hazırlık yüzünden..Ama ucunda size kavuşmak var ya..Son gayretimle çalışıyorum..Bir yandan da çok korkuyorum beni unutursun diye..En büyük korkularımdan..Mesela şu an 1haftalık çalışmamadan sonra sadece 1saatliğine internete girme iznim var..Senden ayrı kalmak çok canımı sıkıyor..Ama sabır..Sabır ve dua:) Hep diyorum ya..Her kapıyı açan o iki büyülü anahtar, sabır ve dua:)

Çiçekcemreciğin ya da cemreçiçeğin seni çok çok seviyor, mimik elleriyle sana kocaman öpücükler atıyor:) Doğum günün kutlu olsun meleğim, iyi ki varsın, iyi ki doğdun!

esramgulum dedi ki...

kolomun doğum günü kutlu olsun çok seviyorum seni kuzucuğum :) nice senelere inşallah cansın sen ruha can :)melekkk o melek :)

harmoni dedi ki...

ne olur ne olmaz diye buraya da yazayım dedim:) myspace e güven olmaz..
sen;
cansın,birtanesin,aşksın,gülsün,meleksin,en mutsuz anımdaki gülümsemem,en mutlu anımdaki gözyaşımsın..sen "herşeyimsin".. seni düşünmek öyle güzel birşey ki ablacığım..hep yazılıyor böyle şeyler sana hep aynı şeyleri okuyorsun belki sıradanlaşıyor yeri geldiğinde ama sevgin öyle büyük ki içimde, kelimelere sığmıyor inan.bütün "iyi ki"ler sönük kalmış senin yanında..iyi ki tanımışım diyorum,iyiki sevmişim bu denli,iyi ki sevginden ağlamışım,iyi ki dua etmişim gecelerce ve iyi ki kavuşmuşum sana..iyi ki doğdun ablacım, iyi ki varsın, senle doldurdum ben içimi dışımı..dolu dolu senginle yaşamak çok güzel.umutla,mutlulukla,senle,Esen'le..meleğimm..
dün mouse için fotoğraf çekerken oda arkadaşım ya sendeki nasıl bir sevgi dedi bana.işte o an ilk defa sesli anlatmaya çalıştım sana olan sevgimi..hani beyazshowda diyorsun ya "sana şimdi çok güzel yazardım da konuşmam gerek" diye.yazarak daha iyi anlatıyorum diyosun ya.O geldi aklıma birden. abimin dediği gibi "konuşamadımm" anlatmak istedim ama olmadı, gözlerim doldu kızardı yüzüm.."ben onu çok seviyorum işte ya" deyiverdim birden. hiçbir soruyu yanıtsız bırakmayan,çenesi düşük ben, konu sen olunca susuveriyorum..yüreğim pırpır oluyor inan ki..seni sevmek ne kadar güzel birşey yaa..öyle güzelsin ki..yanımdakileri dürtüp baksanıza ya ne kadar güzel ne kadar tatlı yaa deyip duruyorum:) hee bu arada yazdım ya twitterdan yurdu inletiyorum diye, dün bir kızla tanıştım yurttan sen mi dinliyorsun günlerdir saydam odalar'ı dedi:) gelip soracaktım kim diye ama girmeyeyim tanımadığım insanların odasına dedim dedi:) kız odanın önünden geçip duruyormuş günlerdir:D o da çok seviyormuş sizi.azcık da onla muhabbet ettim:) zaten birini tutup sana olan sevgimi anlatmak hobim oldu, fotoğraflarına bakarken bile değişiyor yüz ifadem yaaa..eriyip gidiyorum inan ki meleğim.. kızların sana ufak bir sürpriz hazırladı bakalım beğenecekmisin:) mahçup olma meleğim öyle hevesli yaptık ki onları:) KeleBEkTUL (archer) çok uğraş verdi hele de..Allah razı olsun hazırlayandan,ulaştırandan.. senin o güzel yüzünde ufacık bir tebessüm oluşturabilmek ble dünyalara bedel inan ki..çok seviyorum seni meleğim ya..çokk..aklımda olmadğın tek bir dakika yok inan ki.canımdasın sen yaa..birtanesin bir! seni çok fena seviyorum!
hep benimle kaaaaalll<3 muck birtaneciğime!

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Veeee.. beklenen gün!Tubikin dayanamıyor:( kalbim küt küt atıyor resmen sayfayı her yenilediğimde sanki kazanan kişi açıklanmış gibi heyecan yapıyorum bilemezsin yaa.. dün gece gözüme hiç uyku girmedi, sadece sabaha karşı 2 saat filan uyuyabilmişim:) şimdi kendimi çok dinç hissediyorum nedense hiç uykusuzluğum yok inan :) ayy ben bu sefer çok ama çok heyecanlandım neden bilmiyorum ama yerimde duramıyorum vallahi:) snaıırm bu sefer yollayacağım fotoğrafa güvendiğim için umudum oluştu o yüzden kazanma ihtimalimi düşünerek bu heyecan doğdu offff:) ben içimi anlatamam çok sabırsızlanıyorumm:) inşaallah hayırlısı olsun bakalım:) Allah'a emanet minik meleğiiim çok seviyorum seniii :))

Hümeykolerap dedi ki...

ben geldim...
selamun aleykum canımın içi az önce doğum günün için sana yollanan dvd izledim:( çok kötü oldum gerçekten sana doğum gününe özel birşey yapamadığım için çok üzüldüm fakat evde olamadığımdan net sıkıntım oldugundan elimden pek birşey de gelmedi.. izlerken gözyaşlarımı tutamadım inan.. şuan fazla uzatmak istemiyorum senin ağlamana bile üzüldüm mutluluktan da olsa. bi kere daha görsem seni doya doya öpsem sarılsam ağlasam..
çok özlüyorum bir o kadar da seviyrum seni inan ki çok içten tüm varlıgımla yazıyorum bunu canımcığım:(
ne olur kusuruma bakma bende o dvd'de olmak senin için doya doya konuşmak isterdim ağlayarak hatta izleyeceğini düşünerek:(
off seni gerçekten çoooooooooook seviyorummm cantanemm kocaman öpüyorum baak mucuxx:(

Unknown dedi ki...

ESEN EEE SENNN doğum günün kutlu olsun ablacım her ne kadar üstünden 2 gün geçse de okulların açılması dershane derken giremez oldum ne olur affet seni her ne kadar sonradan da takip etsem belki 1 ay geriden de gelsem peşinden gelmeyi bırakmam pamuk şekerim.. henüz betülün fikriyle oluşan kavonaz ulaşmamış sana ama ulaştığında sevineceğini umuyorum kolonun kızlarının çok hoşuna gitti .. ayrıca yarışma için fotoğraf yollayamadım aksilikler oluştu ama hakedenler gerçekten güzel fikirler ortaya koymuşlar fatih abi ve şeymayı içtenlikle tebrik ediyorum sizlerin en iyileri seçeceğinizde şüphe yoktu ve mouselar sahibini buldu.. E'SEN' SENİ ÇOK SEVİYORUM PAMUK ŞEKERİM <3<3

Tuğba Nur dedi ki...

Meleğim bunu okudum bi yerde çok hoşuma gitti Bende telefonu olan tüm MFe attım sana da yazmak istedim :)
Hatta bunu Kolo rap yapsın diyenler oldu yapmaz sanmam dedim neyse bitanem ben sana yazayım benden sana gelsin çok çok öpüyorum tatlılığını yediğim melek <3

Tuğba Nur



YUNUS EMRE'YE
Kaç mevsim bekleyim daha kapında,
Ayağımda zincir, boynumda kement?
Beni de, piştiğin bela kabında,
Kaynata kaynata buhara kalbet.

Bekletme Yunus'um, bozuldu bağlar,
Düşüyor yapraklar, geçiyor çağlar;
Veriyor, ayrılık dolu semalar,
İçime bayıltan, acı bir lezzet.

Rüzgara bir koku ver ki, hırkandan;
Geleyim, izine doğru arkandan;
Bırakmam, tutmuşum artık yakandan,
Medet ey şairim, Yunus'um medet!
Necip Fazıl Kısakürek

Mirac Olukman dedi ki...

Canımın içi selamun aleykum yazmak için birkaç sey birikti..geldim sana.Bebeğim benim nur yüzlüm nice nice mutlu yıllara iyiki varsın iyiki doğmussun iyiki tanımısım seni..Hayatımdaki en özel insanlardansın inan her an aklımdasın cok seviyorum cok..:( Herzaman kalbimdesin her zaman yanınınzda olacağım her ne kadar aktif biri olamasamda inan elimden geldiğince yanındayım sizinleyim.Solo albümünde inşallah hep birlikte olacağız.Kocaman bir özlem var içimde.Sana sarılmayı herseyden cok istiyorum inşallah gercekleşir canımcım ya :( Sen hep mutlu ol sen mutlu oldukca mutlu oluyorum gülen yüzünü görünce huzur doluyor içim inan çok değerlisin hep de öyle kalacaksın..Bayadır senden twit alamadım ama inşallah o da olur :) Solo albümünde de yeni tarzınla harikalar yaratcağına inanıyorum deliksiz ardıardına dinleyeceğim o sarkıları :) Sahnede Allah izin verirse eşlik edeceğim sana :) O günler de gelcek inşallah hasret sona erecek :) İnan nasıl rahatlıyorum sana yazdıkça inşallah okursun ablam öptüm kocaman o pamuk yanaklardan Allaha emanet ol nur yüzlüm benim Çok seviyorum Çok! (:

Sagomania Merve dedi ki...

Gül ablam benim. Keyifler nasıl? Dün gerçekten heyecanlı bir bekleyiş vardı :) Acaba nasıl fikirler var, kazanlar kim vs. Bayağı heyecanlandık :) Fatih ve Şeyma güzel fikirler bulmuşlar gerçekten,i diğer fotoğrafları da çok beğendim. Melihin inzivalı fotoğrafı en çok hoşuma giden oldu. Ben? Ben hiç kreativ biri olmadığım için aklıma nokta fikir gelmedi :( sadece adı gönderdim olmasın diye, öylesine çekinip de göndermek istemedim. Fikirler muazzam ama gerçekten :) Güle güle tiklarlar artık :)
Istanbula geleceğimi sizinle aynı havayı soluyacağımı söylemiştim ya, döndüm bile. Geçen hafta pazardı dönüş. Istanbula aşık olarak geri döndüm. Bu kadar şahane bir şehir görmedim ben. Çok keyifli bir hafta geçirdim. Ve Mf'den bir kaç arkadaşımla buluşma fırsatımız oldu. Harikaydı. Onları tanımak çok güzeldi. Hmm kim vardı? Betül Ayçiçek, InAnç (Nurlaç) :) meftun (ezgi), mutlucan, mirakeyy ahmet, idami uğurcan ve talha başaran :) sağolsunlar, beni yalnız bırakmadılar. Hep sizi andık. Çok güzeldi. Istanbulu bırakıp dönmek çok üzücü oldu :(
Betülün yolladığı kavanoz ulaşır inşaallah sana. Ve inşaallah mutlu olursun, yüzünde bir tebessümün dahi sebebi olabilmek harika bir duygu. Doğum günü çocuğuna bizlerden sürpriz :) lafı uzatmadan bitireyim. Iyki varsın canım ablam, varlığının verdiği mutluluğu tarif etmek imkansız. Seni çok seviyorum. Kocaman öpüyorum. Allaha emanet.

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm 1983'den gelen güzellik ♥ :)
meleğim.. ne haldeyim bir bilsen..asıl dağılan ben oldum..toparlanamadım hala..saatlerdir ağlıyorum heyecandan mutluluktan..bazen içim daralıyor üzüntüden..ağlıyorum işte..
video hakkında hiç birşey diyemiyorum donuyorum ablacım sanki..sen izledikden sonra açıp 1 kere bile izleyemedim.. sana nasıl teşekkür edilir ki ? beğendiysen ne mutlu bizlere.. kargo gönderemiyoruz bari böyle birşey yapalım dedik :)
kurban olduğumm ağlayarak izlemişsin kıyamam ablacım bunu okuduğum an bende ağlamaya başladım ve dünden beri ağlıyorum şu an sana nasıl yazıyorum ben bile bilmiyorum :) içimden geldiğince işte.. sana ihtiyacım var hemen geldim sana yazmaya işte meleğim..kusuruma bakma ablacım olur mu çok farklı bir ruh hali içersindeyim..
içim çok buruk meleğim ağlamışsın..aklımdan hiç çıkmıyorsun biz seni mutlu etmek istedik mutluluktan da olsa ağlamana dayanamadım..
asıl hakkı ödenecek birileri varsa o da sensin meleğim.. kalbimizde çok güzel yerin var evet meleğim ama benim kalbim sadece sana çalışıyor sanki..anlatılmaz bir şey bu nasıl tarif edelir ki meleğim ? aklımda kalbimde hep sen varsın..seni düşünmediğim tek bir saniyem bile yok..video hakkında yazdıkların beni bitirdi ablam ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum..çok garip duygular bunlar..karşılıklı sevgi var mı ötesi ? okadar mutlu ettin ki bizi bilemezsin..iyi ki varsın meleğim..iyi ki .. ♥♥
sana yazdıkca rahatlıyorum sanki ablacım :) içimdeki o hüzün gitti sanki..sabaha kadar sana yazmak istiyorum ama beceremiyorum :) hala ağlamana takıldım kaldım meleğim..seni çok seviyorum herşeyim.. günlerdir uyuyamıyordum heyecandan 3 gün uykusuz dolaştım evin içinde :) video da çok eğlendik ve zorlandık ablacım :)
ilkte kendim çekmeye çalıştım olmadı defalarca denedim makinem bozuldu vs :) bitirmeden 1 gün önce tugba ile buluştuk sağolsun elinden geleni yaptı benim için o olmasa çekemicektim imkanlarım çok kısıtlıydı çünkü :) defalarca donakaldım heyecandan konuşamadım :)zaten konuşmalarımızdan anlamışsındır heyecanımızı meleğim..nefes almadan söyledim o an herşeyi aklıma ilk gelenleri..(:
aklımıza hiç bir yer gelmedi ablacım..bi park gördük boştu orada çekelim dedik sonradan farkettik ki tam da inönü stadının önündeyiz :)) tugba rahat dururmu hiç hemen espiriyi patlattı :)) ve sana da söylememi istedi :) söyledim ama nasıl söyledim gel bir de bana sor :) heyecandan ölücektim sanki..nefes almadan söyledim ne söylediysem..bir yandan da çimleri yoluyorum :) bitirdik birde baktım ki çimlerin bi kısmı elimde hehe :) tugba iyi dalga geçti benimle ablacım :D :D çok eğlendik
ama :) herşeye değdi meleğim..

Adsız dedi ki...

devam ediyorum meleğim :))

seni o kadar özledim ki .. kendini benim gözümden görebilsen keşke..nasıl bir yerin var kalbimde bir bilsen..tarifi mümkün değil..anlatılacak birşey olsa keşke..okadar yoğun ki duygularım sana karşı ablacım..
kursağımda düğümlenir laflar sana içimi açmak istedikçe..
fotoğraflarına baktıkça ağlıyorum ağzımdan çıkan tek kelime iyikivarsın oluyor..
kelimeler düğümleniyor sanki tıkanıyorum..herşeyim.. ne yapsam ne etsem aklımdasın.. 1 saniye için canımı veririm..keşke seni görebilme imkanım olsa şu an..çok uzun zaman oldu o nur yüzünü görmeyeli dayanamıyorum meleğim..turne de olmıcaksın olsan da ben gidemiceğim bu sene hiç bir yere .. :/ tüm yollar kapalı seni görmem için..dayan,sabır gerek diyip avutuyorum kendimi işte :)
sana sarılıp o kokunu bir kez daha içime çekmek istiyorum..inşAllah nasip olur tekrardan en çok istediğim şey bu meleğim..imza gününde 2 sn de olsa sarılabilmiştim sana..o miss kokunu doyasıya içime çekebilmiştim..Ah karanfilim ne burnumdan gider ne de ellerimden çıkar kokun :(
sesini duyunca,seni görünce,seni düşününce..seninle ilgili herşeyde ağlayabiliyorum kendimi tutamıyorum..
tek kelime ile meleksin..meleğimsin..herşeyimsin..
inşAllah sıkmamışımdır seni ablam..okadar doldum ki..bir nebze rahatladım sanki..şimdi İnziva'ya dalma vakti..seni herşeyden çok seviyorum..♥♥ defalarca söylemek istiyorum.. :/ iyi ki varsın canımın içi.. iyi ki bizimlesin..
tekrardan teşekkür ederim herşey için düşünceli meleğim..
ağlama kıyamam ıslanır buklelerin.. :/
Allah'a emanetsin canım..sçs♥

Mevt

Fatma mf dedi ki...

ESEN ABLA İYKİ VARSINIZ SİZİN ŞARKILARINIZ LA AVUNUYORUZ HEP BİZİMLE OLUN SİZİ ÇOK SEVİYORUZ

sinem-sagolera dedi ki...

Can'lar canı Selamu Aleyküm :)
Özleniyorsun çok fazla meleğim. Zihnim ne zaman kavuşucaz? nerede? vs bin tane soruyla dolu bi çığ gibi büyüyor sevgi ve bu çığ sade sen ile abimde oluyor :)) kalbimdeki en büyük paylardan biri sizin ablacım her an her saniye düşünüyorum inan. düşünmediğim an kendimi eksik ve yalnız hissediyorum sanki herkesle, her saniye "sizden" konuşmak istiyorum ve bu durumda rahatlıyorum bi yandan daha da özlüyorum diğer yandan çok fazla hoşuma gidiyor:)) diyorum kendi kendime bu zamana kadar en çok yaptığım şey sevmek ama sevilen siz olunca bir an en iyi yaptığım şey oluveriyor Rabba binlerce kez şükür sizin sevginizden beni mahrum koymadığı için : )
Yoğunluğundan dolayı eskisi kadar sık sohbet edemiyoruz meleğim malasef elinden geldiğince bizle sohbet halinde olsanda yetmiyor gibi yetiremiyorum her an sizle olmak istiyorum biliyorum bu zor en azından şimdilik ama bu özlemin arkasındaki vuslatın da çok büyük olduğunun farkındayım albüme kavuşmamıza da az kaldı onun heyecanı da var içimde. sen albüm deyinde kalbim daha hızlı atıyor daha hızlı..daha hızlı..güpgüpgüpgüp :))
Seni kelimelerle ifade edilemeyecek kadar seviyorum biriciğim en güzel rüyalarda buluşmak dileği ile:)) Kendine çok iyi bak öpüyorum o bal yanaklarından :)

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm ablacım tekrardan geldimm :)
2-3 gündür internetim yoktu çok darlandım twitter a giremedim aklım hep sendeydi :) yorumları onayladın mı diye düşünüyordum hep :) onaylamışsın meleğim çok teşekkür ederim :) en son yazdıklarımı okudum tekrardan çok güldüm kendime ablacım ya inşAllah seni üzmemişimdir..nasıl yazdıysam artık kendime şaştım :)
Kolo aşkı insana herşeyi yaptırıyor ♥ :D
artık myspace e güvenmiyorum meleğim :D bazen yazdıklarımın hiç birisi gitmiyor bazen gidiyor kafasına göre :D
en güvenli yer senin blog ♥ yeni işgalim :))
myspace demişken orada ki yorumlara da göz attım ablacım bizim Furkan'ın yorumu gözüme takıldı çok güzel şeyler yazmış sana video hakkında..okurken o 3 günümüz aklıma geldi tekrardan :) hepimiz uykusuz seni bekliyoruz heyecanla :) sürekli videonun izlenme sayısını takip ediyoruz vs :) telefonlarımız 1 dk elimizden düşmüyor :) sen gelirsin diğerlerine haber veririz düşüncesiyle :) 15 saat hiç pc basından kalkmamıştım o gün seni beklemiştim :) pes ettim dışarıya çıktım azcık nefes alayım diye :) o arada sen gelmişsin hemen pc basına geçtim sonları zaten malum bol bol anlattım sana meleğim :D hepimiz dağıldık resmen,bi yandan ağlıyoruz .. :)
off gene başladım aynı şeyleri tekrarlamaya meleğim ama ne yapayım bizim için o kadar özel ki..düşünmeden edemiyorum en ufak birşey de deli gibi heyecanlanıyorum :)
bu kadar heyecan gece gece çok fazla bana meleğim gene melankoli olmadan konu değişeyim benn :))
seni çok özledim herşeyim ♥
geçen gün bahsettiğim Romantizma ve Sagopa Kajmer albümlerinin kasetleri geldi ablacım of ne garip bi cümle oldu :D :D
açıp kontrol ettim hemen kaldırdım hiç bir şey olmasın diye :) en kısa zamanda fotolarını da atıcam sana :)
kargo geldi açtım hemen ablam 'bunlar ne' dedi
'kaset' dedim güldüm :D
'insan albüm alır bu gider kaset alır nedir senden çektiğimiz'diye söylendi :D 1 2 tane daha var en kısa zaman da onları da alıcam meleğim tubik'ime :) çok zor buldu bulmam ama sonun da ulaştım çok şükür :) bunlar bile insana okadar heyecan veriyor ki meleğim..sonuçta siz varsınız ♥
sizin sayeniz de en güzel arkadaşlıkları yaşıyoruz meleğim..okadar güzel ki bu bağlar..sadece arkadaşlıklar da değil herşey.. gerçekten herşey.. nasıl anlatılır bilmem ki meleğim :) ama ben çok özledim senii :/ aylardır kulaklarım da inziva.. çok farklı bir albüm inziva ablam anlatmak gerçekten çok zor..okadar derin ki .. düşünüyorum bundan daha güzeli nasıl olabilir diye ama biliyorum ki her yaptığın eser gün geçtikce güzelleşiyor daha bi farklı oluyor.. bu yüzden solo için okadar meraklıyım ki heyecanım ayrı bir olay zaten :) sabırla bekliyoruz meleğim :)
iyiki varsın herşeyim.. ♥ bizde bu duyguları yaşattığınız için çok teşekkür ederim .. Rabbim başımızdan eksik etmesin seni bitaneciğim..
seni herşeyden çok seviyorum..♥♥
Allah'a emanetsin meleğim..


Mevt

BurhanMF dedi ki...

Selamu Aleykum canım ablam.Çook özledim seni.İnşallah izmit konseriyle biraz daha rahatlıcam.Seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam.Şarkılarınla,yüreğinle bizim yanımızda olmanla herşeyinle çok seviyor bu çocuk seni.Allahım razı olsun.Benim için çok değerlisiniz.Twitter da attığım yorumlar okunuyormu onu bile bilmiyorum.Kısmet se bunu okursun inşallah.Sizin için sizin hakkınızda ileri geri konsuan nice arkdaslarımdan vazgeçtim.Hani seni diyosun ya ablam'Dost la papaz oalcağıma yalnzlıgım olur hoca'aynen öyle ablam.Yüzündeki tebessüm gözündeki gülücük hiç gitmesin.İnşallah Allahın izniyle yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyorum.Doğum günün de kutlu olsun bir kez de burdan diyeyim.Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin.Adana'lın seni çoook seviyor seviyor seviyor :)İçimi döktüm canım ablama kurban olurum sana ve Yunus abime.Allaha emanet ol.Sağlıcakla kal.Selametle...---Adana'lın(BurhanMF)---

betülayçiçek dedi ki...

Hayırlı sabahlar güneşim
Resmen uyumamaya bahane arıyorum. Hem twitterdan hem myspaceten hem de burdan yazdım sana vakit geçiriyorum:D
Çok seviyor seni bu Betüş hem de deli gibi deli gibi!
Tekrar kolay gelsin ablama, bal sesine kurban olduğum...

Tuğba Nur dedi ki...

İnternete girdiğimde görev çubuğuna k harfini yarzdığımda direkt kolerarap.blogspot.com çıkmasını seviyorum :)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Heey canım ablacığım benim..Tubikin burdan da yazmak istedi çünkü myspace'e yorumum gitmedi ne kadar üzüldüm:( sana baya uzun iki yorum atmıştım ama gelemdi sanırım off yaa.. Kaç gündür bunu yazıyorum ve onaylayacağın vakti bekliyordum hiç istediğim gibi olamdı, vee kaç haftadır ağlamayan ben şuan çok kötü oldum..Bir aksilik çıkınca aşırı moralim bozuluyor, keşke o yorum gelseydiii of yaa.. içimi dökmüştüm birazcık da olsa.. sana teşekkürümü belirtmek isteidm..Canım neyse yeniden attım inşaallah gelir..tweettrda kızlara teşekkür etmişsin hele mevti yazmışsın kendim kadar sevindim yaa.. Ben Esen'le aşka düştüm canparçam.. Myspacede çok anlam yüklü şeyler yazdığımızı söylemişsin, ben d ebunu üstüme alınmak istiyorum herbirşeyim..sayfalarca yazmıştım gözleirni de yordum özür dilerim ama o kadar senle dolup taşmıştım ki döküldüm sonunda..Benim yazdıkalrımda senin için anlam yüklüdür inşaallah seni gerçekten çok seviyorum canımıniçiii öpüyorum sımsıkı sarılıyorum sanaa.. üzülmeni seni üzmek hiç ismezdim ama yazmadan duramadım seni çok seviyorum öptüm canım.. Çılgın Tubikin seni özledi çokçanaa..

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Eveet tatlı gülücüklüm geldik en önemli konuya:) Merak etme Tubikin'in son yorumu bu..Biraz duygusala bağlarsam idare et, yazımı hüzün kaplamasın diye elimden geleni yaptım olmuştur umarım..Sana yaptığımız sürprizi beğenmişsindir inşaallah canımcığım, evet sürprizler hep sizden geliyordu bu seferlik değişiklik olsun dedik :) İntikamımızın devamı gelecektir hehe :D Sana yalan söyleyemem,tek harfimde dahi yapmacık olamam biliyorsun canım kaç gündür ağlamıyordum, o an çok kötü boşalmıştım ama..Önceden çok sulu gözdüm artık kendimi tutuyorum yaptıklarınla mutlu olmasını biliyorum meleğim ağlasam da mutluluktan ağlak olmak bizimkisi:) Tek ben değil, furkan,büşra, emre, sezer, nagehan, sefa, zülfü de aynı durumdaydı.Tek istediğim köşeme çekilip senin o ses tonunda senle dolup taşmaktı.İnanılmaz duygular yaşadım o gece..Seni de o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyi yaşadık, bu sonsuz sevgimiz hep daim olacak inşaallah bir'tanem! Bu kadar duygusallık yeter dimi çok sıkmayayım minik Kolokızı:) Aaa, çiçeğim sana kamera arkasından bahsetmedim hiç dimii :D Dur onları anlatayım, video işine karar verdiğimizde Tekirdağ'daydım, Bozcaada işi piyasada yoktu.Ne güzel Tekirdağ sahilde çekilecektim.Bozcaada'ya gitme işi çıktı annemden,çok telaş ettim videoyu çekemeyeceğim diye:( Bozcaada'dan dönünce de direk İstanbula gitcektik ve videonun teslim edilmesi lazımdı! Bozcaadada çekilirim dedim, o da olmadı..Başka çarem kalmayınca İstanbul'da eve girer girmez balkona koştum:D Yolculukta sana söyleyeceklerimi ezberlemiştim ama kekeliyordum hehe :D Hava atar gibi olmasın yanlış anlama ama biz İstinye'de otuyoruz tektanem, balkon boğazı görüyor:) (Birgün kahveye beklerim bu arada bunu da sıkıştırayım, söylemeden geçemeyeceğim :D ) Arka plan iyiydi video için, ama çok güneş vardı güneşin batmasını bekledik kardeşimle..Sonra direk video çekimi! O kadar heyecanlıydım ki sanki karşımda sana konuşuyormuş havası vardı canım ya..40 50 kere çektik ve sonunda oldu :D Umarım içtenliğimi vurgulayabilmişimdir yapmacık olmamıştır heyecandan yaa :(( bir de videoda farkettiysen sonlara doğru bir yerde çok takılıyorum birtanem heh işte orada çok uğraştığım için hazır sonlara yaklaşmışken devam ettireyim dedim:D Yoksa biteceği yoktu, sar başa sar başaaa :D Kamera arkalarını görsen çok gülerdin :D Bir de sonradan farkettim balkondaki çamaşır ipleri ve demirlikler gözükmüş videoda hahah rezillik :D Ben konuşurken de arkadan martılar uçuşuyor :D Ellerim çok oynuyor ne yapacağımı şaşırmışım :D Sana sımsıkı sarılmamdan bahsederken ellerimle sarılma hareketim filan off :D O günlerde grip olmuştum bir de sesim çok kısıktı yeni iyileşmiştim sesim garip :D Neyse hayırlısıyla üstesinden geldim tatlımcığım..Video en uzun kişi başına 1 dakika düşüyordu.Sana söylemek istediğim o kadar fazla şey vardı ki nasıl 1dakikaya sığdırabilseydim? :D Yazımı hazırlayıp ses kaydı yapıyordum 5 6 dakika tutuyordu kısalttığım halde..Sonra baya uğraştım en son 1dakika 20 saniyeye indirip diğer arkadaşlara kabul ettirebildim :D Çok komediydi ablam yaa hayırlısıyla üstesinden geldik:)şuan bir göz attım da yorumuma full gülmüşüm minik çiçeğim:) Bunların hepsi senin sayende inan ki, bir de yapmacık gülücükler değil yazarken tebessümler ve gülücükler gerçekten var yüzümde :D Herbirşey'im benim biliyorum çok uzattım hala bahsetmediğim konular var bugünlük sınırımı çok aştım, susmam gerek:) Kalbimiz hep bir atıyor, 7 24 seni düşünüyorum, seni düşünmeden 1saniyem bile geçmiyor, seni gerçekten çok içten seviyorum, ciddi anlamda herşeyim sensin, yaptığın herşeyin kıymetini bilip şükrediyorum Allah'a, minnetimi belirtemiyorum sana içimi bil nolursun.. Kocaman öpüyorum iki yanağından muck muck öpücüğümüz :) Tabiki de unutmadımm kucaklaşmamızı! :D Sımsıkııı sıkı sıkıı sarılıyorum sanaaa ama kusura bakma hiç bırakamıyorum kiii :) Doyumsuzum'sun nasıl tatlı birşeysin:) Off tamam yine başladım uzun veda konuşmalarıma :D sonsuz kere öpüp, hiç bırakmayacasına sarıldıııımm candan öte tatlı melekciğim benim ;)Çılgın Tubikin <3 Minik Tatlı Melek Kolo'm :)

Adsız dedi ki...

canımm seni çok seviyorum..
İyi ki varsın meleğim ..
Çok teşekkür ederim myspace te ki yorumun için meleğim.. O kadar kötü bi anımda denk geldi ki anlatamam.. Turne için ağlayıp sızlarken beni okadar mutlu ettin ki unutuverdim bi an herşeyi..
Kalplerimiz bir meleğim..
yorumumu myspace te atmıştım ama gidip gitmediğinden emin değilim ablacım mobilden atmıştım çünkü..gelmemişse diye buradan teşekkür etmek istedim..içimi döktüm birazcık ama gelir inşAllah yorumum ablacım :)
Tekrardan teşekkür ederim canım ablacım..Allah razı olsun senden.. Beni ne kadar mutlu ettin bir bilsen :)
Seni çok seviyorum <3
Allah'a emanetsin herşeyim..

Mevt

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Hayatımın tek parçası, yine karşında Tubikin:) (Sen daha yorumlarımı onaylamadan ben yeni yorumlar atıyorum, çok bencilim ama her zaman Kolo aşk'ım herşeiyn önüne geçiyor, özür diliyorum:( ) Biliyorum şu sıralar çok fazla oldum, hiç senin profilinden ayrılmıyorum, uzun uzun yorumlar atıp gözlerini yoruyorum kıyamadığım halde eveet ama inan ki kendime hakim olamıyorum canım benim..Seni yorduğumu belki de sıktığımı bildiğim halde sana yazmaktan içimi dökmekten alıkoyamıyorum kendimi şu sıralar..Nolursun kusuruma bakma, bana kızmaa olur mu?.. Vallahi bana sinirlenmen, kızman, hele hele benden sıkılman beni bitirir..Bunu düşünmek bile kalbimin ağlamasına neden oluyor biliyor musun?.. Eskiden çok korkardım bu korkudan, benim bu bümbüyük tarifsiz sevgimden sıkılacaksın diye.. Şimdi sana o kadar bağlıyım ki her geçen dakika daha da çok bağlanıyorum, herşeyde sen varsın..Ne yapsam neye baksam seni görüyorum ben..Hayatımın ta kendisi sen oldun meleğim, sen olmazsan inan ki yapamam..İnsan herşeyi olamadan yapamaz, çünkü o bahsettiği onun herşeyidir işte..O giderse olmazsa hiçbirşeyi olmaz..Benim de herşeyim sensin bunu o kadar samimi ve içimden yazıyorum ki..Bazıları herkese ''Herşeyim'' gibi benim tüm duygularımı anlatmaya çalışan ifadeyi kolayca herkese yazabiliyor, bunu kirletiyorlar ne yazık..Karşındaki sanki onun yapmacık dediğini bilmiyor..Ahh meleğim ne desem bilmiyorum, sen benim içimi içtenliğimi biliyorsun yaa gerisi boş..İçimi rahatlatıyorsun canım benim, sana çok güveniyorum,inancım sonsuz zaten..Her zaman benimle olacağını hiç bırakmayacağını biliyorum..Benim de böyle olduğumu söylemeye gerek var mı? :) Bir de kaç gündür nete telefondan veya okulda kaçamak girdiğim için sana herşey için minnetimi yazmam hep ertelenmişti, bu fırsatları değerlendirmek istiyorum..Zaten 1hafta sonra filan yazamayacağım sana, sadece ses verip öpücüğümü tatlı yanağına kondurabilirim, hii bir de en çok sevdiğim sanaldan kucaklamamı asla unutamam tabikii :))) Eveeet birtanem çok duygusala bağladım yine farkına varmadan, artık gülme vakti:) İçimdekiler çok karmakarışık..Senin yaşattığın hisler,duygular,mutluluklar,kalp fırlamalarım filan hepsi bambaşka seninle..Sakın sana teşekkürümü minnetimi belirtemiyorum diye yaptıklarının kıymetini bilmediğimi düşünme olur mu çiçeğim? Her geçen gün sadece şükredebiliyorum, elimden daha fazlası gelmiyor..Senin nurlu yüzüde bir tebessüme vesile olabilmek için hep aklımı kurcalıyorum, kafama yatan birşey olursa hemen eyleme geçiriyorum :) Çılgın Tubikin senin için sınır tanımaz bunu iyi biliyorsun dimi tatlımcığım :)) Canımdan ötem, bugün çok duygusala bağladım seni de istemeden üzdüysem özür dilerim tamam mı:) Ayy pardon özür dilemek yoktu:) Çok seviyorum seni yaa! :) Doğum günün için hazırladığımız videodan bahsetmek istiyorum.Dediğim gibi hiç düşündüğüm gibi kolay bir iş değilmiş bu :D Siz nasıl tv'de filan o kadar rahat, doğal, içten olabiliyorsunuz vallahi şaşırıyorum meleğim:) Tabiki normalde çok içtensin ona hiç sözüm yok sakın yanlış anlama, ama biri çekerken filan nasıl normal olabiliryorsunuz onu kastediyorum:) Beni videoda kardeşim çektiği halde çok heyecanlandım :D Bir de 30 40 kere çektik videoyu en sonunda bu ortaya çıktı yani düşün :D Kardeşim artık bırakıp gidecekti yalvar yakar tekrardan başa sarıp videomu çektiriyordum komediydi ya görmen lazım :D Kardeşim çekerken kaşlarını çatmış, asık suratıyla bakıyordu bana, adapte olmamı çok zorladı :D Ama olsun ben seni hayal ederek söyledim onları:)) Bir ara kamera arkasını paylaşırım birtanem sana:) Rezil olacağım biliyorum ama senin belki gülmene vesile olabilir ;) Sonradan aklıma geldi birtaneciğim keşke akşam hava kararınca çekseydim dedim, hani köprü gözküyor ya arkada heh köprüde ışıklandırma yapıyorlar:) Köprünün her yerinde farklı renkler oluyor habire bir değişiyor..Böyle rengarenk filan dikkatini çekerdi, hoşuna giderdi ne güzel neyse artık:)canım benim ya yine yorumum yarı da kesildi,kaldığı yerden devam edeceğim inşaallah ikisi de gelir,bu kadar uzun yazıp senin gözleirni yorarsam olacağı bu :D muck :)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Şöyle yorumum kesilmiyor mu çok gıcık oluyorum:) ama olsun sen okuyorsun yaa içim çok rahat..Sana dökülünce içim rahatlıyor birazcık da olsa:)ama merak etme bu seferki o kadar uzun değil:)Evet uzatmadan kaldığı yerden devam ediyor Tubikin ;) Sana birşey yazmıştım tekrar yazmak istiyorum, çünkü hep aklımda ve hayalini kurup duruyorum sadece hayalde kalacak olsa da.. :) Biz İstinye'de otuyoruz demiştim ya tektanem hatırlıyorsundur belki, balkonun süper manzarası vaaar :) (Birgün kahveye beklerim bu arada bunu da sıkıştırayım, söylemeden geçemeyeceğim :D ) Hayalim bu işte:) Tamam çok uçuk birşey kabulll :D Ama dediğim gibi birtaneciğim benim inşaallah birgün olur:)) Hatta çektiğim videodaki mekan evimizin balkonuydu işte heheh :D Napayım son vakitlerde İstanbul'a gelmiştim ve onu bitirmem gerekiyordu:)) Balkondaki demirlikler ve çamaşır ipleri gözükmüş rezillik ama ya hahah :D Tam güneşin batış vaktiydi bazen güneş vuruyor bazen vurmuyordu, tam konuşurken güneş vurunca başa sarıyordum :D Tatlımcığım konuşurken 2 3 kez bir yere bakıyorum belki orada kağıt filan olduğunu düşünmüşsündür heheh öyle birşey yok canım hepsini aklımdan söyledim :D Sarılırken nasıl ellerimi sarıyorum böyle offf çok komik yaa :D İnşaallah seni o gözyaşların arasında tebessüm de ettirebilmişizdir.. Canımcığım mevt büşranınki de çok komikti,kendisi çekememiş videoya katılamacayacaktı.İstanbula geldiğim günün ertesi gün hemen buluşup video çektik.Mekan olarak taksimin aşağısına doğru yürüdük oranın manzarası iyiydi.Amaaa bir baktık arkada Bjk stadı vardı :D Hemen araya espri koydum, güldün mü acaba çok merak ediyorummm :D Fenerbahçelisin ama bjk stadının önünde çekildik idare et ablacığım artık diyee hehe :D Büşra videoya konuşamıyordu,konuştuğunda da çok güzel konuştu çok beğendim.Ben hep kekeliyordum yaa :D Bir de mevti çekerken gözüm çimenlere ilişti, ortada yolmaktan mevt çimen bırakmamış yaa keşke onu da çekseydim çimenleriii :D Yazık heyecandan olan çimenlere oldu :D Arkamızdan otobüsler geçiyordu, bir bakıyordum otobüsteki bütün kafalar bize çevrilmiş durumdaydı komedi :D:D Neyse herbirşeyim çok fazla uzattım,nolursun kızma hepsi sana olan tarifsiz Aşk'tan kaynalanıyor..O kadar çok içten ve gerçekten seviyorum ki seniii ahh Kolo'm ahh canım benim biricik Kolo'm :) Seni öpüyorum tatlı yanaklarından muck diye, sımsıkıca sarılıyorum miss kokunu içime çekiyorum ama bırakamıyorum :)) Senin için sınır tanımayan, Çılgın Tubikin.. <3

Rad dedi ki...

Birtaneciğim selamlar :) uzun bir süre sonra nihayet sana yazabilmek ne güzel yahu :) Evdeyim, terk ettim sivası hehe :D İki günlükte olsa buradayım :) Doğum gününde bile doğru düzgün iki kelime yazamadım ya sana, nasıl kaldı içimde bir bilsen :| Neyse, çok şükür bugün yazabileceğim :)

Canım benim, çok özledim ben seni :| Sana yazmak bile öyle bir nimet ki... Sanki kopmuş gibi hissediyorum kendimi, ağır bir his. Sivasa ilk gittiğim de yurtta iki gece yanlızdım, ama teorik olarak.Bütün gece senin şarkılarını dinledim. Hele ki aşık ile maşuk :D Nedense onu sürekli ama sürekli başa sardım. İnzivayla geçti iki gecem :) Kurban olurum ya :) Ama öyle bir his ki.. Ailemden birini yanımda getirmişim gibi :) Yanlızlık hissimi alıp götürdün,aslında yanımda tanıdık biri vardı o esnada senin anlayacağın hehe :D

Ama kaçırdığım şeyler çok üzüldüm. Konser videosu mesela :| Ama bu yorumu postalar postalamaz izliycem, bir yandan da doluyor şimdi :D

Gülümsemene hasretim.Dayanamam sana ben ya, oy meleğim :) Gülümseyişini ezbere biliyorum ki ben :D Gözlerini kısıyorsun hafiften. Bazen de tam tersi kocaman açıyorsun. Hani kalpten gülümsemek vardır ya. İşte tam öyle :) O yüzden içime işliyor ya zaten :)

Haa bak sana ne anlatıcam. Çok güleceksin :D :D Benim facebook profilimde senin fotoğrafın vardı. Ben okulun facebook sayfasına girip sorular falan sormuştum. Seni, ben zannedenler olmuş :D Okuldan bir çocuk da seni o kadar beğenmiş ki okulun ilk günü falan gözleri seni aramış, bizim sınıfta derse girmiş. Maksat tanışmak haha :D :D Facedekinin ben olduğunu öğrenince gelmişti cuma günü. Yakınınsa tanıştırsana diye hahahah :D Aval aval bakıp "evli o be" dedim. Sonra da Kolera deyince haa yaptı. İsmen tanıyormuş, birkaç şarkını dinlemiş ama fotoğrafını görmemiş daha önce :D

İşte böyle garip bir anı geçti başımdan :D Zaten okulda telefonumun ekranını görüp seni tanımayan herkes, çok güzelmiş, bu kim? diye soruyor. kolera deyince de çoğunlukla "aaa, haa" gibi tepkiler geliyor :D Bak sen bir de kendimi çok güzel bulmuyorum demiştin pal fm de. Mütevazi ablam benim :D Kurban olurum ya :D Çocuk haklı ama, kim senin gibisini istemez ki :D

Yanlız mısın ki sen şimdi? Kıymam, ben geleyim? hehe. Tamam tamam , bıkmışsındır bunu duymaktan. Susuyorum. Ama gelebilirim bak :P :D Oyh. Sana yazarken keyfim yerine geldi yahu. Sadece varlığın değil, varlık hissin bile yetiyor meleeek. <3<3 :D

Şaka maka konsere de gidemiyorum zaten :S Cuma gününe denk gelen kayseri konserini düşünüyorum.Kayseri de olamıycam sanırım. Sivas ve başka iller inşaAllah, bir aksilik olmazsa (buradaki aksilik, kaçamamam oluyor :D). Ama senin turne... Of, çok özledim.

Neresi olursa olsun, mutlaka ama mutlaka birine geleceğim. Gelmeliyim. Bir yıl olmak üzere melek. İyi bile dayanmadım mı? Sen de beni özledin di mi :P :D Aç tavuk, darı ambarı hesabı ablam işte ne yaparsın :D

Yuh. Yazıma şöyle bir baktım da amma uzatmışım. Kıyamam o güzel gözlerine :)

Seni çok çok çok çok çok çok... sevidiğimi bil. Gönül senin için çok şey yapmak istiyor ama şu an için elde değil işte. Kısmet. Biraz pişmem gerek :)

Yine de seni çok sevdiğimi, çok ama çok sevdiğimi unutma melek ablam :) Cansın, canımsın.... Allah'a emanet :)

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm meleğim :)
nasılsın ablam :)
bu aralar seni çok yordum farkındayım ama yazdıkça yazasım geliyor sana meleğim , geliyor gelmesine de yazmaya başlarken de tıkanıyorum işin ilginç tarafı :)
saatlerdir LaKayyumeİllaHu kulaklarım da (: her şeyi ile o kadar güzel ki meleğim.. sesin,sözlerin,beat..off herşey mükemmel meleğim..dinlerken çoğu kez ağlarım ama o kadar iyi geliyor ki :) bir insan bu kadar güzel mi anlatır hislerini ya :) müziğinizde ki maneviyatı her hissedişim de Rabbime şükrediyorum binlerce kez..iyi ki varsınız diyorum :) neler neler yazasım var da kalakalıyorum böyle işte..ben senin gibi anlatamıyorum duygularımı meleğim :) konu sen olunca her şey değişiyor..
sadece özlemimi dile getirebiliyorum anlatabildiğim kadarıyla işte..
meleğim, geçenler de sana kasetlerden bahsetmiştim fotoğraflarını çektim sana atmak için :) abime atmayı düşünüyordum ama çok yoğun malum turne var myspace ile ilgilenemediği için sana atmak istedim :) fotoğrafları çekerken de içimden 'keşke İnziva'nın da kaseti olsa' dedim :) hehe ne nostaljik olur ama :) sizden gelen iğne bile olsa bizim için çok değerli (: hayatımdaki en önemli eşyamın bir su şişesi olacağını hiç tahmin etmezdim :) Sakarya'da bana suyunu vermiştin tam bayılmak üzereydim Allah razı olsun meleğim senden :) özledikçe şişeye bakıp videoları izliyorum :)
o yüzden kasetlere kavuştuğum da o kadar mutluydum ki anlatamam sana :)

http://www.upload.gen.tr/uploads7/rbe3wo6o/IMG_1770.JPG

böyle atmak zorunda kaldım inşAllah dogru atmışımdır linki meleğim daha önce blog dan hiç denemediğim için bilmiyorum :)çok özledim seni ♥ fazla yormayayım seni meleğim (: gözlerin ağrımasın daha bol bol yorum okucaksın (:
seni çok seviyorum ♥
Allah'a emanetsin meleğim..

mevt

ReyhanKajmeran dedi ki...

Buraya yorum yapmıştım ama sanırım gelmemiiiiiş :(( Neyse işte .. Sana diyorum ki Kolo'm Reyhan senii çok seviyorrrr ama çokçok seviyooorrrrrr <3

berna dedi ki...

Meleğim... seni çok seviyorum... betül ablanın ayarladığı toplu hediyemiz gelmiş :) umarım beğenmişsindir :) albüm içinde yarıya gelmişsin valla iyice heyecnlandık artık.. Sesini duymak istiyorumm yeni şarkılarla :)) Allah a Emanet ol meleğim SÇS ;)

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm meleğim (:
dayanamadım tekrardan ben geldimm :)
İyisindir inşAllah canımın içi..
bu aralar seni çok yorduk tubikle,bi kaç gün yazmayalım diyorduk seni yormamak için ama gene dayanamadım koştum geldim sana..
Günlerdir konserleri düşünüyordum ablacım gidememe ihtimali beni yiyip bitirdi sıyırmak üzereydim sanki :)) aileme konusunu bile açamıyordum cevabı tahmin ettiğim için ama Karabük konserinde Emre abi ile konuştuktan sonra şansımı deniyim dedim :) ' en azından Sakarya ya beklerim gelirsin ' demişti :) hemen anneme sordum biraz üsteledikten sonra tamam dedi :) mutluluktan deliye döndüm resmen :) hemen Bursa dedimm malum en yakın yerlere gidebilme ihtimalim var :) başta itiraz etti Sakarya yeter dedi :) uzun uğraşlar sonucu izin alabildim :) Sakarya ve Bursa ya gideceğim Rabbim nasip ederse :) çok mutluyum ablacım ama bir yandan da seni o sahnelerde göremiceğimi düşündükçe üzülüyorum..nasıl olucak acaba sensiz ? :\
Şükrediyorum Rabbime binlerce kez..tamamen umudumu kaybetmiştim 2 konsere birden katılabilicem şimdi :) ne kadar tedirgin olsalar da içlerinden gelerek git demediklerini bilsem de mutluyum şuan.. keşke onların da gönülleri rahat olsa daha da mutlu olurum ama onların duygularını şuan anlayamıyorum hak veriyorum aslında :)
Çok özledim canımın içi .. Gözlerim hep seni arayacak sahnede :\ bizimde kavuşmamıza az kaldı meleğim :) albümü büyük bir heyecanla bekliyorum canımın içi :) seni çok seviyorum ablacım :) yıllardır Isparta'da konser olmasını bekliyordum abimi memlekette ağırlamanın tadı bir başka olurduu :) kaç kere nasiplendik ama hep bi sebepten konserler iptal oldu şimdi tur da Isparta var ama ben eskisi gibi gidemiyorum..daha 2 saatlik yerlere zor izin alırken Isparta gene hayal oldu :) nasip işte meleğim.. Abimi bensiz karşılayacak gül şehri,tıpkı onun o tarifi olmayan mis kokusu gibi :) saatlerdir uykum yok ablam konser gününe kadar heyecandan uyuyamam da ben :)
Hep aklımdasın meleğim..günlerdir dvd video vs izleyerek sana olan özlemimi dindirmeye çalışıyorum ama ne mümkün..
Seni çok seviyorum<3 iyikivarsın meleğim..
Allah'a emanetsin ablam :)

Mevt

Humeykolerap (hümeyra türközü) dedi ki...

canımaaa can kataaaann yüzümüü hep güldüreen birtaneme geldiiiiiiiiim:)
Selamun Aleykum kelebeğimm buradan yazmıyorum neden yazmıyorum onuda biliyorum ama myspacede sürekli yazıyorum birde burdan yazıyım bu sefer dedimmm:)seni çok özlüyorum daha myspacede ki yorumum onaylanmadı hemen burada yazıyorum biliyorum çok yoruyorum seni ama elimde değil inan ki kıyamıyorum da ama biliyorum sen okuyunca o masum suretinde gülücükler saçıyoor ben onu hisseiyorum o bile yetiyor bana mesela şuanda yanaklar kayıyor falan of gerçekten gülüşün beni benden alıyoor:)) twitterda da yolladım bir nursun kusursuz uhum sensiz huzursuz diyorsunuz abimle sen sonunda bir gülüyosun ayy bitiyorum:)) dünden beri yemin ederim kaç defa dinledigimi bilmiyorum öyle tatlı öyle içten öylee doyumsuz gülüyorsun ki kalbim gidiyor içim eriyo resmen küt küt durucak gibi..gerçekten her zerren beni benden alıyor.twitterdan şimdi en son bana cevap attın pat diye çıktınn:) beni yine etkisiz bir halde bıraktın:))ya şunu söylemeden edemycem gerçekten hep böyle oluyor anlatayım:)) bilgisayarım da 3 tane oturum var melekciğim ben ablamın oturumundayım kendi oturumum o kadar agır ki resimler sizle olan videolar falan öyle etkisiz bir halde:)) sonra 2 ekim de kendi oturumuma girdim myspace bakmak içni sonra br baktım twittera geldin bana cevap verdin falan:)) sonra bugün geldin yine kendi oturumuma geçmiştim sen geldin myspacede gördüm geldigini hemen twittera koştum:)) yazdım falan sonra yine cevap verdin ya nasıl birşeydir bu şimdiyse kendi oturumumdan çıkmıyorum eheh:)) böylesine bir şans olamaz kii:)ana sayfamı yeniledim yine inanamadım of alışamıycam heralde cevap vermene herseferinde kalbim kütküt yemin ediyorum hayat duruyor benim içinn:))ahh senin varlıgın yok mu..gerçekten herbişeyimsin sen sensiz hiçbirşey düşünemez oldumm sensiz nefes alamıyoruuuuuum koloooo:)hiçkimseye böylesine şeyler söylemedim söylmem de benim aşk'ım sensin:))ablaların en güzeli en içteni en güzel gülüşlü en masumu en tatlısı en değerlisi öz ablam gibi seviyorum seni:) geçen gün ablam kıskandı sana ablaların en mükemmeli yazmıştım twitterda sonra ablam gördü vaayy falan bana hiç söylemedin böyle şeyler dedi:)) ( tabi şakasınaydı) o kadar yakınımsın yani..insanlar bana hep tuhaf tuhaf bakıyor nasıl bu kadar sevebiliyorsun falan yani o kadar saçma konuşuyorlar ki sırf bu yüzden arkadaşlarım azaldı hatta baya..Mf'den arkadaşlarım çoğaldı benim ailemdeki arkadaşlarım en güzzeli!birde şöyle bir olay geçti ismini söylemek istemem mf'den diye biliyordum çünkü öyleydi,en yakınımdı birde.sonra bana dedi ki kolo sana cevap veriyor diye havalanma falan ama daha neler o gün öyle bir agladım ki gerçekten insanlar böyle mi düşünüyor dedim:/ gerçek mf'den de değil zaten şahsen ben öyle düşünmüyorum.neyse birtanem canını sıktım dimi? özür dilerim sanırım çok doldum..
seni çok özlüyorum ya canımdan can gidiyor ya solo albümünde bir konserine bile gidemezsem diye bunu düşünmekten aklımı kaçıracagım:( ama ne yapıp edip gelicem..kaçıramam ya ben! fotograflarına bakıp bakıp aglıyorum o gülüşlerini specialistleri dinliyorum maf oluyorum yemin ederim çok özledim kimseye anlatamıyorum özlemini sana sımsıkı sarılmak istiyorum bir kere olsun mis kokunu içime çekmek doya doya öpmek:'((
şunu yine söylemek isterim senden bana bir kagıt parçasının bile hatıra kalmasını öyle çok istiyorum ki biliyorum çok görgüsüzüm ama isterdim hemde çokk..! Dua'larım hergün her dakika herzaman sizin ve bizim için..
seni çoooook seviyorum esen gülümm:) miis kokulu gül'ümm:)
kendine çok çok iyi bak meleğim sakın aç kalma kendine dikkat et..seni çok seviyorum kocaman sarılıyorum bak sımsıkı bırakmamak üzere kocaman da öpüyorum bal yanaklarından ben herzaman senin yanında seninleyim birtanem:)
Allah'a emanet ol Esen güler'im hep güüüül:)
...Hümeyra Türközü..

Hasret mF dedi ki...

meleğiiiiimm, buraya daha yeni hesap alabildim.. becerememiştim eheh :) sonunda buradayada geldim yani:) Seni çok özledim ipek saçlık çok çok, turnen bir an önce gelsede seninle il il gezsemmm:) Nasıl özledim seni:( Sensiz tadı yok hiç birşeyin.meleksin sen minik kelebeğiiimmm.. Çok seviyorum çok! :)

Adsız dedi ki...

meleğimm twitter da yazmışsın bu hafta sonu konserlere gelebilirmişsin :) inşAllah ablacım ne olur gel..benim de bu tur için belki de ilk ve son konserlerim acaip mutluyum ki anlatamam sana.. inşAllah gelirsin canımın içi çok özledim seni :/ saatleri saymaya başladık artık :/ 2 sn bile olsa seni de görmek nasip olur inşAllah ablacım..

betülayçiçek dedi ki...

Her şeyimmm
Bu haftasonu turnede dinleyici olarak bulunacaksın ne güzel. Gelemiyorum ben kahroldum:( yunus abiden mahrum kalmak ayrı dert, senin bulunduğun ortamda bulunamamak apayrı dert...
Kavuşmayı iple çekiyorum, elim kolum bağlı...
Hee bir de, bu akşam odamın bir duvarı kelebeklerle ay pardon kolobeklerle doldu:) en kısa zamanda da onu göstereceğim sana ablacım. Öpüyorum çok

ahver dedi ki...

kalbım hep senınle ama sana soyleyemıyorum.netım yok arada sırada ordan burdan nete gırıp sana yazabılıyorum.senden uzak kalmak o kadar zor kı ama gonlum senınle yemende bıle olsak yakınız dımı :) senı sevebılmek bıle bı ayrıcaklık lüks :) ıyıkı varsın melegım öpüyorum guzel yanacıklarından :)

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Selamu aleyküm miniğim en sevimlim :)
nasılsın candan ötem iyisindir inşaAllah nasıl özledim bilsen kii
ah meleğim en ufak boşluğumu seninle geçiriyorum abartısız klip foto, programlar ahm eleğim görsen sanki hepsini de ilk kez izliyorum anlatıılması çok güç bir duygu cuma günü telefondan okulda bi kaçtane videonu izledik ayy meleğim görsen kendimden nasıl geçiyorum arkadaşlar falan çok gülmüştü bi kezde kuzenim seni beyaz showda izlerken beni videoya çekmiş aay görsen asıl komiik ondan alayım o videoyu sana göstermek çok isterim ama sana çok rezil olucam :)) ne yaparsın kolo aşkı..
nasıl seviyorum bir bilsen kalbimi bir görsen
meleğim ne olur müsait olursan abimin turnesinde maraşada geel ne olur ne olur ne oluur!!.. sahneye çıkmasanda :(( aynı ortamda olmak beni nasıl sevindirir hatta sevinçten çılgına dönderiirr heem sna dondurma borcumuzda var biziim :(( ay hatırlayınca içim nasıl huzursuz oluyor düşüncesizliğimiz için çook özür dilerim meleğim .. aklının bi köşesinde dursun meleğim lütfen el belki yanlışlıada olsa ufacık bir zerreni görürüm belki kokun geliiiirrr :)) zaten senin orda olduğunu bildiğim an psikolojikmen kokun geliyor bana :)) geçen yıl konser günü diyorum ki vallahi burası miss gibi kolo kokuyor sanki daha önce kokunu hissettim ama ismini ağıma aldığım an bile kokunu hissdiyorum ama Rabb'im inşaallah inşaallah inşaallah nasip eder sana sarılmayı meleğim.. çok yormayayım en kıymetlimseni Allah'a emanet ol unutma en sevimlim kalbim bol kolo'lu (: ..KolerA'şk'ybüke...

Anakronik dedi ki...

selamlar canım ablam..candan öte ablam.. :)keyifler yerindedir inşallah,albüm falan Allah hayırlısıyla bu işi de bitirmeni nasip etsin.
twitterdan bahsetmiştim rüya gördüm falan diye çok mutluydum..hep mutluyum rüyalarda hep sen varsın. rüya görürken çok mutluyum ama uyandığımda keşke görmeseydim bile dediğim oluyor bugün gördüğüm rüya gibi. sizinle vakit geçirmek hayalim olan sizin fotoğraflarınızı çekmek falan..biz de fotoğraf çekiliyorduk sonra bir fotoğrafım olmadı hep toplu fotoğraflarda varız:) o da 2 tane..he iftar fotoğrafmız var ben çok küçükmüşüm ya onda da çok kötü çıkmışım :D
belki imkansız ama hep dua ediyorum edicem de daha yakın olabileyim diye..hayallerim gerçekleşsin diye.
Dün sakaryada beni görmüşsün ne güzel ben seni göremedim keşke görseydim sound check çıkışnda ordaydım belki durursunuz 2 saniye olsa bile görürüm diye ama olmadı:/ 10 aydır eline bile dokunamadım en son aksaraydı işte..konser sırasında çok mutluyum ama sonrası beni hüzünlendiriyor hep ne kadar çok seversen birini o kadar acı çekersin:) aynen öyle işte o kadar çok seviyorum ki yüzünü görememek 2 saniye konuşamamak beni bitiriyor.
Dün için ufak bir tesellim oldu çağdaş abiyle albüm yollamıştım onu imzalamışın..belki bir ihtimal görüşebilirim diye yanımda getirmiştim nasip değilmiş:)
Canım ablam canını sıkmıyım ben konuşursam susmam :D eskisi gibi değil ama 2-3 sene önce durumlar farklıydı değiştik hepimiz :D
neyse canım ablacım görüşmek üzere seni çok özledim..İzmit'e gelirsin inşallah burası da yakın :) seni çok seviyorum kendine iyi bak..Allah'a emanetsin.

Sagomania Merve dedi ki...

Birtanem, biricik ablam. Demek ulaştı sonunda hediyemiz :) Nasıl mutlu oldum anlatamam, sen Twittera hediyeniz ulaştı yazınca. Kalbim güp güp atmaya başladı. Senin o güzel yüzüne bir tebessüm kondurabildiysek ne mutlu bize :) Herşeyin en güzeline layıksın sen! Betül çok uğraştı sağolsun, fikirde onun zaten :) Bizler sadece parmaklarımızla kalp yapıp arasından baktık :) Peki tanıdın mı yüzleri? Peki beni? Belki beni tanıyamadın, adımıda yazmamıştım. Maalesef varlığımı hissettiremediğimi düşünüyorum bazen size :( Bu içimi parçalıyor. Uzaktan ne kadar olursa artık. Affedin beni ne olur. Size istedigim gibi yakın olabiliyorum. Çok özlüyorum, çok hasretim ve çok seviyorum. Isterdim gibi hep konserler de yanınızda olayım, size eşlik edeyim. Ama şartlar elimi kolumu bağlıyor. Yemendeyim ve gönlüm sizinle, seninle. Beni unutmayın ne olur. Sizi çok seviyorum!

Sagomania Merve dedi ki...

Aklıma geldi :) Sen turne'de Yunus abime eşlik ederken. Bende seni Rüyama konuk ettim. Sen, ben ve Harmoniyi görüyorum :) Sana kocaman sarılıyorum ve seni çok seviyorum diyorum. Seni gerçekten çok seviyorum canıma can, biricik ablam. Sarılmak da ne güzeldi, gerçek gibi...

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm meleğimm ♥
sana nasıl teşekkür ediceğimi inan ki bilmiyorum ablam..
şu 2 gün içersin de bizi ne kadar mutlu ettin bir bilsen :)
sanırım bu sefer uzunca yazıcam sana,içimi dökmem gerek ! ♥
Serzeniş Tugba ile Sakarya konser için çok umutlu ve heyecanlıydık senin gelmen için ve geldin ♥
günlerce heyecandan uyuyamadık
gece 4 te yola koyulduk Sakarya için :) 6 da varmıştık meleğim otobüste heyecandan karnımıza kramplar girmeye başlamıştı bile :) dizlerimiz titriyordu bütün gün :)
saatlerce beklemek bal tadında..saatler geçmek bilmiyordu sankii :)
soundcheck için beklemeye koyulduk herkes aynı heyecanla bekliyordu sizi :)
herkesi kapının önüne çıkartmışlardı bizde çok yorgunduk izin aldık oturduk içeri de bi baktık geliyorsunuz off :))
geldiğini de görünce çok sevindik meleğim dayanamadık her zaman ki gibi ağlamaya başladık mutluluktan :)
o zıpyalşını hala unutamıyorum meleğimm :) sana seslendik içeriye girdin hemencik :) Yunus abim baktı güldü o da içeriye girdi :)
hemen Emre abiye gittik hediyelerimizi verdik :) dizlerimiz tutmuyordu adeta .. kısa bir süre sonra içeriye girmeye başladık
o kadar özlemiştik ki sizi .. aylar olmuştu :)
bir ara çağdaş abi geldi yanımıza selamınızı ileticem dedi kendiliğinden çok şaşırdık tugba ile :) var mı bir isteğiniz diye sorduğunda elimize ilk gelen albümleri çıkarttık kırmadı bizi sağolsun :) bir anda çağdaş abinin kucağı albümlerle doldu topladı gitti hepsini:)
elime ilk gelen albüm K.i.t.s olmuş hehe :) ben not defteri verdim geri verdi bana albüme imzalar al bunu dedi :)
çok garibime gitti bir an :) Yunus abimin albümüne meleğimin imzası :) kurban olurum yaa :) 2011 İmzalı hehe :)
çok sevindik meleğim teşekkür ederiz :) hala inanamıyorum o albüm senin ellerine değdi .. hem de k.i.t.s en sevdiğim albümlerden birisi :) keşke İnziva olsaydı :) inşAllah o da olur bir gün meleğim :) tekrardan teşekkür ederim♥
Yunus abim her zaman ki gibi mükemmeldi sahnede..
Merhametine Dön çaldığı an direk sahne arkasına baktık tugba ile seni görebilmek için sürekli sana seslendik :)
Bu işlerden elini çek çalmaya başladı off nasıl bir heyecandır :) sanki birden sahneye zıplıcaksın gibi hissettim bir an hayal ettim de çok güzeldi meleğim :)
tam 1 yıl sonra seni orada görebilmek..Sakarya bambaşka benim için meleğim :)
keşke sahnede seni de görebilseydik hehe :)
konser gerçekten inanılmazdı..set harikaydı meleğim abimin o coşkusu bitirdi beni..
sahneden tesbih uzattım abime görmedi uzun bir süre siyahtı çünkü :) sonra sallamaya başladım farketti geldi elimi tuttu aldı tesbihi :) biraz bakıp cebine koydu çok mutlu oldum canım benim ya :)
defalarca elimi tuttu uzunca sıktı..kurban olduğumm :) abim elimi tuttu bırakmayınca çekindim bir an sıkılmıştır belki dedim ben çektim :) baktım hala elini çekmedi uzatıyor tekrardan sıkıca tuttum :) abim elini çekerken bile parmaklarımız uc ucaydı ayrılmıyordu sanki yaa :)
o kadar mutlu oldum ki ablacım o an gerçekten çok güzeldi :)
ikiniz de okadar mutlu ettiniz ki bizi Allah razı olsun..çok özlemiştik sizi :)
hala etkisindeyim meleğim...
inşAllah hediyelere bir an önce bakmışsınızdır ablacım çok mahcubum sana karşı :/
çok seviyorsun diye sadece Türk Kahvesi aldım sana afiyetle içersin inşAllah meleğim :) içtikçe beni hatırlarsın inşAllah ablam♥
konserden bir kaç gün önce almıştım meleğim dolabıma koymuştum dolabım buram buram kahve koktu günlerce..çantam da :) hep içime çektim kokusunu aklımda sen vardın hep..
daha fazla şeyler yapmak isterdim ama :/ şimdiden afiyet olsun biriciğim :))

Adsız dedi ki...

yorumum yarıda kesildi meleğimm :))

Sakarya konserinden sonra Bursa'ya geçmek için otogara gidiyorduk Zülfü ile :) yolumuzun üstünde bir otele rastladık çok yorgunduk yürüyecek halimiz yoktu içim birden kötü oldu keşke burada olsalar 2 sn bile olsa görsem demiştim :)
sonra tur aracını gördükk giderken :) o kadar heyecanlandım kiii..
otelin önünde durmak istemedim çaprazındaki kaldırıma oturduk sadece 1 ışık yanıyordu .. dikkatlice bakmadım kim olursa rahatsız olur diye :)
otelin kapısındaydı gözüm hep :) baktım camda birisi var oturuyor sigara içiyor :) yüzün hiç gözükmüyordu meleğim aklımın ucundan geçmezdi senin olacağın ! :) sonra saçlarını görünce ağlamaya başladım birden :/
Zülfü sakin ol rahatsız etmeyelim birşey deme vs diyordu :) sen bizi farkettin sonra hemen sana el salladım sen de el sallayınca çok mutlu oldum ablamm :) keşke hemen yanına gelebilseydim..
o kadar mutluydum ki .. el salladın bizi farkettin orada :) ama biz sizin orada olduğunuzu bilmiyorduk hele ki tam karşınıza oturmamız büyük bi tevafuk .. çok şükür Rabbime :)
yorulmuştuk otelin önünde durmamak için oturduk ve karşımda sen vardın ! :) ♥ bundan daha güzel ne olabilirki..
o ellerine kurban olurum nasıl da gülmüştün bakışını hiç unutamıyorum ablacım..
sonra ışığınız söndü bidaha hiç bakamadım camınıza .. otelin kapısına bakıyordum sürekli inersiniz diye dizlerim titriyordu heyecandan..
Emre abiyi gördüm tur aracını bir ileri bir geri çekiyorlardı birden araba bastı gaza gitti..
kalakaldım adeta o an şaşkınlık içersinde..gözüm hep kapıdaydı nasıl göremedim ki çıktığınızı :/ görebilseydim sadece sana seslenicektim yanına bile gelemicektim utancımdan :/
uzun bir süre bekledik araç gittikten sonra.. dayanamadım içeriye girip sorduk gidip gitmediğinizi 'çıkış yaptılar az önce' dediler ..
yıkıldım resmen :/ çıkışta 2 sn ye görmek istemiştim .. ama inanamadım meleğim çünkü gözüm hep kapıdaydı gelen gideni hep görüyordum nasıl olur da sizin çıktığınızı görmem ki :/
araç sürekli ileri geri gidiyordu hiç sabit durmadı :/ inanamadım içerde olduğunuzu düşündüm bir an :/
bekledim bir süre..sonra ikna oldum gittiğinize :/ çok üzüldüm seni göremediğim için ablam :/ nasip değilmiş :/
sonra farkettik ki saat çok geç olmuş otobüsü kaçırmışız Bursa için :( firmayı arayıp sorduk otobüs gitmiş başka da yokmuş :/ bir kaç firmayı daha aradık ne bilet bulabildik ne de yer :/
o da nasip olmadı kalakaldık öylece meleğim..
ama seni camda azcık göreildim ya olsun dedim çok şükür .. o ellerin gülüşün hiç aklımdan çıkmıyorkii..bursa ya gelemedik o yüzden meleğim eğer otelde rastlamasaydık sana hemencik gidiyorduk ama iyi ki rastlamışız :) keşke kaçırmasaydım çıkışta sana 1 kere sarılabilseydim ♥
çok şükürler olsun bunları da yaşadım ama .. çok teşekkür ederim herşeyim :) nasıl farkettin bizi acaba çok utanıyorduk bakarken aslında
çekinerek bakıyorduk hep rahatsız olcağınızı düşündüğümüz için kapının önünde beklemedik cama bile bakamadık daha sonra :)
çekindiğim için Emre abiyi görünce ona bile seslenemedim Yılmaz abi vardı yanında kızar diye :) keşke ona deseydim çıkışta 2 dk seni görebilirdim belki :)
meleğim inşAllah kızmamışsındır :/ inan ki bakıp rahatsız etmek istemedim sadece el salladım ağladım o an seni görünce :/
çok teşekkür ederim ablacım hala şaşkınım o karanlıkta bizi nasıl farkettin..
o kadar mutluyduk ki 2 gün içersinde herşeyi yaşadık sizlerle..herşeyi meleğim..
üzüldük ağladık mutluluktan deliye döndük .. herşeyi sizinle yaşadık ♥
iyikivarsınızherşeyim♥

Adsız dedi ki...

tekrardan yorumum kesildi ablacım off :)) azcık kaldı ama..yordum seni biliyorum ama kusura bakma ne olur meleğim sçs :)

Ertesi gün öğlen Tubik ile İstanbul'a döndük 2 gün geçmesine rağmen hala kollarım tutmuyor heryerimiz ağrıyor ama herşeye değdi ♥♥
konserde ezildik hep .. bir ara başörtüm açılıyordu o derece yüklendiler tugba havada kaldı yere basamadı vs :)
başörtümü korumak için bi ara resmen sahneye yattım meleğim abimle ilgilenemedim başımı kaldıramadım bile o derece üstümüzdeydi insanlar..
çok uyardık ama Yunus abim bize yaklaştıkça üstümüzde insan enkazı oldu resmen..
bir abime bakıyorum ellerim kafamda ben sahnedeyim .. tugba yere basmak için debeleniyor falan :) ezildik resmen :)
çok güzeldi ama meleğim..herşey çok güzeldi birtanem
hala etkisindeyiz ne kadar mutlu olduk bir bilsen herşeyim ♥
Anakronik çağdaş abiye kalem vermiş turuncu imzanı attıkdan sonra altına da turuncu kalemle atmışsın tekrardan hehe :) çağdaş abi geldi o kalemi bana verdi kimin olduğunu bilmiyordum..
o da senin ellerine değdi inanamıyorum hala ..
ne diyeceğimi bilemiyorum meleğim iyi ki varsın iyi ki bizlere bunları yaşatıyorsun ♥♥
hep diyorsun ya hakediyormuyum bunları diye..fazlasıyla hakediyorsun herşeyim..inan ki fazlasıyla..asıl biz seni hakediyormuyuz ? sana karşı elimizden hiç birşey gelmiyor birtanem.. :/
hayatımızın en güzel anlarını sizlerle yaşıyoruz ♥
abimle birlikte içersiniz kahvelerinizi inşAllah meleğim :) kokusu hala burnumda inşAllah çok zarar görmemiştir sana ulaşana kadar..1 dk bile elimizde düşürmedik poşetimizi tugba ile sana sapa sağlim ulaşsın diye :)

seni çok seviyorum meleğim..
inan ki bu sevgi çok özel..
iyi ki varsın♥♥

Allah'a emanet ol meleğim şimdilik burada bitireyim o güzel gözlerin yorulmasın daha fazla ♥


Mevt

harmoni dedi ki...

birtanemsin canımsın..öyle çok seviyorum ki seni.. hep bir hayalle yaşıyorum,seni görebilme hayali.. cansın! birtanesin! hep aklımda hep kalbimdesin.her fırsatta yazmaya çalışıyorum, seni unuttuğumu düşünmeni istemem, canımdasın yaa..nasıl unutabilirim ki..sende beni unutma olur mu meleğim.. bu kız seni çok seviyorum..çok deli manyak feci bi şekilde seviyor hem de:D
"aklımda heepp yine görmek, yine öpmek filaaaannnnn" (mektupta yazdım hatırladın mııı:))
ve her zamanki gibi sonlandırıyorum yazım, hem myspace hem burdan yüklenmeyeyim sana:) yormak istemem, bıktırmadan gidiyorum :)
Canımsın aşksın birtanesin..
hep benimle kalllllll<3

Operadaki Lamba Cini dedi ki...

Canım ablam , Kütahya konseri harikaydı!!! Nihayet şehrimize teşrif ettiniz. siz geldiniz şehre rahmet yağdı boll booolll... Allaha şükür kavuştum size. Bazıları albüm imzalatabilmiş , hediye verebilmiş. Ben çok gariban kaldım bu durumda... Bendeki sen, şarkı koleksiyoncusu ,karantina embryo, IAB, Kits , İnziva , Saydam odalar 'ı yanıma almıştım belki imzalatabilirim diye ama olmadı :/ Kalabalıktı sadece konserin tadına vardım doyasıya :) ama olsun... beraber olmak yeter... Nasıl coştuk harikaydı. Keşke bendeki sen'dede gelebilseydiniz. İnsallah çoooooooook gelmek gitmek nasip olur huzurla sağlıkla... Rabbim cennettede sizi , bizi ahaliyle beraber eylesin.... Allah c.c , peygamber efendimiz sav'e komşu eylesin ablacığım cennetin en güzel yerinde... Seni, Sagoyu ve tüm sevdiklerinizi.....
Esen'im , Çoğu zaman rüyamda görüyorum sizi , hep beraber vakit geçiriyoruz... Ne harika anılar... Rüya olsalar bile. Dualarım sizinle , hiç unutmayın tamam mı ?:))) Belki anlatamamış olabilirim , yazarken bile elleirim tir tir titremiş olabilir ama sizi candan öte can gibi seviyorum... Kalbimin en derin yerinden sevgilerimi iletiyorum. Seni çok seviyorum Kolo'mmm....... Sana ve Sago abime selamlar olsun... bu arada Rumeysa'yım ben:))

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Tubikin de burda :D Yakaladımm seni burda da hihii:) ayy çok tatlsıın <3 :)

Humeyra türözü (Humeykolerap) dedi ki...

seni özlüyoruuuuuuummmm :)) bak ben döndümm 4 günlük yolculuktan şimdilik buradan bu kadar yazayım dedim eve yerleşme var malum:) E'sen gülümm:)) myspaceden hala yazamadım ama çok büyük bir özlemle dönücem yorucam sanırım yinee:) çok içten seviyorum senii kalbimin en derinindesin.duygularım yine şelale:)bu kalbe ruha cansın,canımın içisin! öyle çok özlüyorum ki hasretin çekilmez:( her an aklımda kalbimdesin unutma olur mu:) abim istanbul konseri martta olur dedi ya off hadi bakalım ne olurr istanbula da geeelll:((( off çok içten üzgünüm inan.
şimdilik çıkıyorum bak seni çok seviyorum mis kokulu gülüümm:) kocaman öpüyorum o masum suretinden yanacıklardan :)) eheh hümeyra seniiii çooooooooooooooooooook???? <3

Samara dedi ki...

Ey sevgili!..
Bir gün birbirimize bayram olursak; sen bana şeker ol, ben sana kurban olayım...

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Esen meleğim'sin sen benim.. Diyecek sözüm yok ki başka :) Tubikin seni çok özledi ablacığım.. <3

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

seni çok çok çok... seviyorum biriciğim en eşsiz'im en kıymetlim...

S_N_M(Senemm_S) dedi ki...

Selamun aleyküm güzeller güzelinin has salihası :) Bursa ve Kütahya haftasonunda sonra kalbim elimde geldim sana yazmaya :) Bendeki Sen turnesinden sonraki ilk açılışımı yaptım sahnede beynim kalbim tüm hücrelerim seni yad eddi gözlerim hep seni aradı o gülüşünü o melek yüzünü gözlerimizin içine bakıp şarkılarını söylemen herşeyi düşüdüm seni göremedim ama bizi izlediğini bilmek bile heyecan verdi bana.Şarkı sonlarında KOLO KOLO diye bağırdım avazım çıktığı kadar duyarsın belki diye :)) ne çok şey düşünmüşüm konserde :) Üstad ise zaten bizi bizden aldı götürdü ne muhteşem setti o öyle Ankara seni çok özledi meleğim çokkkk :( vuslatı bekliyoruz.Konserle geçen haftasonundan sonra kendimi büyük bir boşlukta hissettim ve geldim sana yazmaya :) Twit yazmışsn kaza olayını neyseki hiçbirşey olmamış.Rabbim sizi korusun :) Kütahyadaki güvenlikçi abla hayran kalmış ben tanımıyordum ama çok muhteşemmiş dedi :) İlk duyduğunda bizim il dışından geldğimizi yadırgamıştı ama konser sonrasında helal olsun size değer valla süper konserdi dedi ve gelip birkaç şarkının ismini istedi :) Bide Gecen haftalarda emre aydın konseri varmış çok zorlanmış işte sahneyle arada mesefa olmasına rağmen herkes sahneye atlamış.Sizi boşuna uyardım siz hiç zarar vermediniz SAGOya elinize dokunması yetti size dedi :) İyi tanımışsn abla bizi dedim :) Ben gider meleğim SENEM seni çok seviyor seviyor seviyor.Önce Allah'a sonra Yunus abime emanetsin meleğim :)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Selamun Aleyküm canım ablacığım :) Böyle başlamayalı olmuş sanırım hep çılgın Tubikin'in ''heeey bak yine ben geldimm'' başlangıcı kalıplaştı kafamda, sende de öyle dimi heheh :) Neyse meleğim bu sefer çok yazmaya gelmedim, zaten hakkımı uzun yorumumda fazlasıyla doldurdum, sen onu okursun artık offf kolay gelsin:D Hepsi tarifsiz Kolo'aşkımdan biliyorsun dimiii muck :) İnşaallah bütün yorumlar gelir myspaceden attığım, yarısı bugün öbür yarısı öteki gün gelince bozuluyor:( Kızmadığını, sıkılmadığını biliyorum ya içim nasıl rahat:) Kızar mısın hiiiiç ;) Canım myspace yazdım buraya da bir yorum atayım dedim hazır çenem düşmüşken heryerden haklarımı kullanıyorum:D Türk kahvesinin tam istediğin gibi olmasına çok sevindik mevt'le :) zaten mevtin fikriydi o:) Onu yudumlarken hep bizi hatırla ablam hatta hergün iç sen ondan:) bitsin biz yenisini alırız sana :D Afiyet bal şeker olsun tatlımcığımaaa :) Twetten cevap verdiğin için sağolasın mutluluk kaynağım:) Meleğim ben de sana Bozcaadadan bir kolobek getirdiiim :) Arkasındaki yazıyı görmemiş olabilirsin oraya da elimle birşeyler yazdım, dolabında diğer süslerle yerini aldı mı acaba çok merak ediyorum:)) Sakaryada göremedim seni çok üzüldüm olsun sabrediyorum hep, inşaallah en kısa zamanda görüşebiliriz canımcığım, bilsen nasıl bir özlemim var sanaa..Sana artık yazmayı frenlemem gerek, kendime hakim olamıyorum.Ama bil ki hep aklımda ve kalbimde sen varsın canım, fotoğrafların elimden düşmüyor hep sesin kulaklarımlaaa! Yemin ederim ki seni düşünmediğim bir an yok canım çünkü sen benim hayatımsın:) Öpüyorum minik kolokız seniiii,kucaklıyorum bir de ohh miiiss :) Hep dualarımdasın Esen'im.. Güneş saçlı kızın, çılgın Tubikin..

Tüvana dedi ki...

Ablam.. Esen ablam.. 21 Ekim Yunus abime vuslat.. Sen yoksun.. Keşke gelsen.. Alaca çorbası tatsan.. :) Şehitkamil Konferans Salonun'dan izlemek nasıl oluyor acaba konseri hiç merak ettin mi ablam ? :D Bence etmedin bir ilki başarabiliriz haftaya bugün.. :) 21 Ekim'de Esen rüzgar estirse asaletini Antep'te nasıl olur? :D Bence tarifsiz lokum olur lokum :)) ♥ ♥ ♥
Biz çift haneli sayılardan teke düşürmeyi başardık vuslat için :) Şafak keş me keş 7 :) Şunu bilirim ki haftaya esmese dahi solo turnende o rüzgar esecek inşAllah bu diyarda ablacığım :) Çalışmaların huzurlu, melek yüzün gülücükler içinde kalsın! ÇokCana seviliyorsun! ♥ ♥ ♥

ReyhanKajmeran dedi ki...

Sana özlemimi nasıl anlatsam ki ? Canımdan ötesin :)
Reyhan Kolokız'ı çok seviyoooor <3

Adsız dedi ki...

canımın içi ♥
seni çok özledim ablacım,dayanamadım bir ses verip gideyim dedim :)
yazamıyorum son günlerde sana birazcık dinlen çok yorduk seni meleğim :)
seni çok seviyorum ablacım ♥

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Canım benim :)Tubikin seni çok özledi! Geçen gün mevt büşrayla konuştuk hep seni konuştuk ablam yaa bilemezsin.. Hiç aklımızdan çıkmıyorsun bir de insan kendini anlayan biriyle konuştuğunda, dertleştiğinde öyle bir rahatlıyor ki.. Mevtin beni anladığını bilmek çok güzel konuştukça konuşasım senii anmak geliyor içimizden:)) Mevtle sakarya da sadece arabadan hemen içeriye zıplayışını görebildik direk kalakaldık öyle anlatamam :D Senden sonra sıraya gittik ağlayarak tabi, nasıl tatlıydın öyle yaa..Mevtin koluna girdim o bana dayanıyor ben ona, kafalarımız önde yürüyoruz bize bakıyorlar onları da anlıyoruz :) Mevtle aldığımız türk kahveni yudumlarken bizi anımsa olur mu:) zaten biz hiç unutmana olanak vermiyoruz, başının belası olduk çıktık heheh :) Canım seni çok seviyorum.. Muck muck:)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

küt küt kütt kütt kalbime bak tam şuan :D Hiihi tatlıcık Kolo’m bak yine yakaladım seni :D ama yakalayamamam imkansız artık, 7 24 senin profilinden ayrılmıyorum offf doyumsuzumsun sen benim :) Geceleyin uyumamayı düşünüyorum bir de:) bazen gece geliyorsun sabah erkenden kalktığımda acaba gece mi geldi minik melek korkusuyla açıyorum sayfanı heheh :D Öpüyorum tatlııı yanakcıklarından kocamancaaa hisset olur mu, muck muck canımcığım :))

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Canımcığım, herşey için çok teşekkür ederim :) ne desem boş biliyor musun?.. Çok sağolasın, minnetimi belirtemiyorum artık ama kıymetini çok iyi biliyorum.. Bil ve unutma ki; seni gerçekten çok seviyorum! :) Birtanesin sen yaaa muck muck <3 ;)

Humeyra türözü (Humeykolerap) dedi ki...

tatlı melekiiiiiiiiim:)) seni çok içten tüm benliğimle çokk seviyorum! myspace uzun uzun yazıyorum burada da yazayım heryerde karşında yanındayım melekciğim:))
özlemin dayanılmaz bir halde..öyle çok özlüyorum ki dayanılmaz bir özlem içerisindeyimmm:(bu ruha kalbe cansın canımsın sen herbişeyim..iyi ki varsın iyi ki bizimlesin aklım kalbim hep seninle,seni çok çook içten seviyoruuum.
Canıma can katan canımsın.

tinkitvelgibibişiy. dedi ki...

ablacığım, seni çok seviyorum ben:( hep içimden bunu dile getirmek geliyor, beni tanıyan herkes seni de tanıyor, sürekli anlatıyorum seni.. zaten herhangi bir konudan bahsedince çok sıkılıyorum, ya muhabbeti sana getiriyorum ya da takıyorum kulaklığımı seni dinliyorum.
Seni çok seviyorum!

mF sümeyye dedi ki...

Seni çok seviyorum ben! Canımsın meleğim şidmi çıkmam gerek ders çalışmak için geldim kaç saattir blogdayım :) Yine seni okudum dinledim izledim seninle büyüdümvs :) Giitim şimdi seni çoook seviyorum ben seveeeeeen^^

Kübra Münzevi dedi ki...

Bitaneemm ben geldimm az önce yazdım ama yine yazmak istiyorum çünkü çok fena özledim.
Meleğim Allah izin verirse haftaya cumartesi istanbula gelcem ve ve paketini yollayacağım inşallah beğenirsiin.. Melekciğim bitaneciğim minikolo'm; sen aşksın! Hayranım her kelamına... Ablam ya çok özledim gerçekten artık albüm çıksa da dolaşmaya başlasan. Biliyorum Yunus abi kadar dolaşamayacağını ama en azından İstanbul olur ve ben gelmek için elimden geleni yaparım. Giresuna zaten gelemezsin ki inşallah gelirsin.. Büyük şehirler varken giresuna gelmek senin için kötü olur sanırım yani giresuna varana kadar dolaşacağın bir dürü il var :)) Bende sanki gelmeni istemiyormuşum gibi konuştum Allah'ım yaa :))
Seni çok fazla seviyorum meleğim çok yazamıyorum ders çalışıyorum yani çalışmam gerek okumam lazım :)) Çok öptüm güzeller güzelim canımın taaaa en içiii :))
Rabbime emanetsin!

tinkitvelgibibişiy. dedi ki...

En Meleğim, benim canımcığım.. Seni çok seviyorum, çok fazla hem de... bal yanaklardan, kocaman öpüldün :)

tinkitvelgibibişiy. dedi ki...

Sen canın kadar sevdiğin insanın, bi gün bile onu sevmediğini düşünerek uykuya dalmasına izin verme yeter. Çünkü insan unutur, hatırlatılmazsa..

~ama Sen Meleksin, unutmazsın değil mi? Canımdan çok sevdiğim Melek, seni seviyorum ve hep seveceğim.

Adsız dedi ki...

Sagopa Kajmer Yunus'a bakar
Yunus Sagopa Kajmer'e ama her ikisine de Kolera bakar :) Kolo lo lo lo lo! ♥

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Ay ay ay benim meleğim pazar keyfi mi yapıyormuş çay mı içiyormuuuşş :)) yerimki ben O meleğii :))
ay meleğimcim hiiç biz albüm falan deyince elin ayağına dolaşmasın boşver bizi sen içinin en rahat olduğu zaman albümü hazır et hoş biz zaten senden geldiğini bildikten sonra boş cdyi yine alırız :))Bzim sabırsızlığımız Kolo aşkımız bitmezz nasıl yetişesin değil mi :))

Seni çok seviyorum meleğim annemin beni çağırmalarına daha fazla duymazlıktan gelirsem sonum fenaaa hızlı hızlı öptüm sarıldım kokuna alıp gittimmm :))

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Dayan minik melek bu badireler de geçici baaak inan.. hep seninleyim, benimle ol hep!.. Tubikin gülümsemene hasret, seni seviyorum çok.. Hem de çok çok..

Hümeyra Türközü (Humeykolerap) dedi ki...

seni çok seviyorum..buradan yazmayalı bi hayli çok olmuş:)hemencecik bir de buradan yazayım dedim:)seni çok özlüyorum canımcığım heran kalbimde aklımdasın.ne our kendine çok dikkat et en değerli meleğimizsin sen bizim..saçının teline kurban olurum ben canım feda.iyi ki bizimlesinn kolokızzz:)seni öyle sevdim senden gerisi düşmanım gibi!:)kendine çokça iyi bak Allaha emanet ol kalbim seninle yemendeysen bile.... :)kocaman öpüyorum hayatımcım :*

kolo kızı hümeykolerap :)

Rad dedi ki...

Güzeller güzeliiiim :):) Merhabalar :D Kıyamam çok özlendin :) Hoş bunu duymak senin için monoton bir hal almış olsa gerek ama olsun yine de söylemeden edemedim :) Kurban olduğum yine evdeyim :D 2 hafta da bir evdeyim şaşmıyor haha :D Ama bayramdan sonra en az 1 ay ev yüzü görmeyeceğim :S Kayseri’ye konser için gelecektim o da yalan oldu burada konser olduğu gün vizelerim var :s Sivas ertelendi... Neyse, ben kendimi sıkarım ama seni sıkmayayım kıyamam :D Şöyle neşeli güzel bir yorum yapayım, gül yüzünü gülümseteyim istiyorum :D

Twitter da yazdıklarını hep sonradan okuyorum. Şimdi evdeyim ya zırt pırt içimden birisi dürtüklüyor sen gelmişsin diye haha :D Twitter açılana kadar mideme ağrılar giriyor yeminle :D :D Senin için heyecanlanmanın bile tadı ayrı :)

Sen Bursa’ya gittin değil mi yine bak ne şanslı şehir şu Bursa... Geçen yıl da gitmiştin, pesimist orkestra konserinde :) Sana mı soracağım ulen gibi bir tepki verebilirsin hakkındır ahaha :D

Albümün yarsını tamamladım demiştin yanılmıyorsam değil mi melek? Oy ölürüm, inşallah gerisi de kolayca ve sorunsuz biter de bize koşa koşa gidip almak kalır. Ben senin albümünü hiç çıktığı zaman alamadım, yani solo albümünü. O yüzden bu bekleme süreci karnımı ağrıtıyor, heyecandan :D Bir albüm dolusu yepyeni Kolera şarkısı anaaaam tutmayın beni :D :D

Sivas da D&R var mı acaba? Hiç görmedim ama :S Neyse Kayseri’ye gelir alırım ben de :D Hmm… Emm. Doğru albüm çıktı da ben nereden alacağımı düşünüyorum değil mi? Haklısın ablam :D Ama ne yapaymı heyecanlıyım :D İstiyorum o albümü aaa falan :D :D :D

Sen üniversite de ailenin yanındaydın di mi ablam :) Var ya şu bir buçuk ayda yediğim kadar hamburger ve dürümü 20 yıllık hayatım boyunca yemedim. Abla bir buçuk ayda iki kilo aldım 59 oldum bu gidişle yarı yıla kadar fil gibi olacağım. Tırsıyorum vallahi. Düşünsene topaç gibi olmuşum penguen gibi iki yana yatarak yürüyorum hahaha :D Allah korusun ya :D Bu gidişle öyle bir şey olacağım, ama yine seni seviyor olacağım hehe :D

Bir farkındalığım var ki o da sana yazarken benim neşemin hep yerine gelmesi :D Oy ya bir insan bir diğerine ancak bu kadar iyi gelebilir. :D Seni veren Allah’a bin şükür melek :D Çok çok çok çok çok çok çok …. Seviyorum seni :D

Haa ablam tübitakın slogan ve grafik yarışmaları var. Görür görmez keşke Kolera kadar yeteneğim olsaydı diye geçirdim aklımdan :) Grafik dersek maşallahın var :D Slogan dersek söz de yaratıcılık da üstünüze yok :D Ama değil Kolera, Kolera’nın tırnağı olamam, kendimi bildiğim için sustum oturdum :D

Çok uzattım başını daha fazla ağrıtmayayım :D Bak içimdeki ses gene dürtüklüyor beni twite bak diye hemen bakayım bir hahaha :D ı-ıh yine boş yere dürtüklemiş :D :D

Allah’a emanet ol melek. Yazamadığım zamanlarda Unutmaaaa beniiiii unutumaaaa beniiii :D
Her saniye aklımdasın, Allah’a emanet <3<3<3<3<3

Unknown dedi ki...

pamuk şekerim,
hava buz kirpiklerim don tutar sinopta içimi ısıtan sensin seni beklemek inanki bal tadında konserlere katılamamk yaksa da içimi twitte yazdıklarınızı mf in yazdıklarını okumak yanan yüreğimi serinletiyor gelince yoncalarından heber verir misin meleğim meraklanmaktadım albüm nasıl gidiyo ve gelince lütfen 1 resmini daha paylaşır mısın gülmek isteyen bu kızın için seni seviyorum ablacım kendine iyi bak sakın hasta olma..

Adsız dedi ki...

'neyi çok istersen onun yolu dikenlidir,neyi önemsemezsen de o kadar kolay gelir ayağına..bu hep böyle..'
demiştin :/ dayanamıyorum artık abla..bu kadar yakınken bir anda başa sarıyor her şey.. hep bir engel çıkıyor..tam kavuştum derken başa sarıyor o kaset..ve ben dayanamıyorum artık..ne yapsam olmuyor sürekli engel çıkıyor önüme büyük küçük bütün taşlar dizilmiş sanki..elimi uzatsam değicem belki.. başka bir el izin vermiyor ama :) hep nasip kader kısmet demekle geçti yıllarım ve hala öyle diyorum çünkü biliyorum ki kader..sabretmeye çalışıyorum bu yüzden..sabırla bekliyorum ama artık pes etmeye başladım..o dayanma gücüm her geçen gün eriyor benimle beraber..
beni hiç bırakma olur mu meleğim..dayanamıyorum :/ korkuyorum ..
bir an bile aklımdan çıkmıyorsun..hep kalbimdesin,aklımdasın,dualarımdasın..iyi ki varsın canımın içi :/
seni çok seviyorum..

Sagomania Merve dedi ki...

Biricigim, canım ablam. Uzun bir aradan sonra ben geldim yine :) Lise hayatı bittikten sonra o kadar sevinmiştim ki. Üzerimden koca bir yük kalktı diye. Sonra üniversitesiye başladık, yaş 24 oldu. O yükün daha fazlasını yüklendim omzuma. Hiç birşeye vakit bulamıyorum. Çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor ki..Her an takibim altındasınız ama :)) Sizsiz günüm geçmiyor. Sarkilariniz hep kulaklarımda. Nasıl seviyorum bir bilsen. Hele 'Bendeki Sen' albümü..1 yılı geçti ama hala aynı tazelikte. Senin sesin, Yunus abimin sesi gönlüme işliyor her bir melodi de, her bir kelimede...Bu arada taşınmışsınız hayırlı olsun canım ablam. Rabbim agiz tadıyla oturmayı nasip etsin yeni yuvanız da. Sana birde komik birsey anlatayım :) Bu gece Rüyamda gördüm sizi. Taşındınız ya, Atv de haberlerde çıkmış bu, işte 'Sagopa Kajmer yeni evini sizler için bize açtı falan :)) Yunus abimde evi gezdiriyor :)) sonra bir bakıyorum ben ve birkaç mf üyesi hep beraber sizdeyiz. Yunus abim bize nasıl scrach yaptığını gösteriyor :) Sizi Rüyaya konuk etmek o kadar güzelki, gerçekte Allah bilir ne vakit buluşuruz ama sizi en azından Rüyada görmek müthiş bir olay! Özlem hat safhada ablacım. Artık vuslat gelsin istiyorum. Sizi çok ama çok seviyorum.

yukarıkırfurkan dedi ki...

Selamun Aleyküm ablacım.Ev taşıma durumları varmış sende onları ayarlıyormuşsun Allah kolaylık versin. Evi dişi kuş kurarmış kolay gelsin ablacım :) Çok özledim son konya konserinden beri göremiyorum :( İnşAllah Ankara konserine gelirsin görüşemesek bile görmemiz yeter arabadan bile olsa :/ Neyse ablacım gözlerini yormak istemiyorum. Allah'a emanet ol.Fsçs :) yukarıkırfurkan..

AysudaSultan dedi ki...

Bu aralar çok yorulduğunu ve telaş içinde olduğunu tahmin ediyorum. Güzel yorgunluklar ama bunlar geçer inşaallah hayırlısıyla. Eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim. Senelerdir verdiğiniz emeklerle fazlasıyla hakettiniz, çok sevindim:) Günlerdir yazmaya fırsat bulamadım böyle uzun uzun. Adana konseri çok güzeldi. Sadece sen eksiktin. Konser esnasında aklımdaydın arada kameraya ismini bağırıp sana öpücük yolladım kaydettimi bilemiyorum:) Konserden sonra havaalanında Sagoyla karşılaşmak benim için tarifsiz bir mutluluk oldu. Rabbim gönlüme göre verdi. Ben konsere İskenderundan geldim, aynı gün annemi yolcu edecektik havaalanından ne güzel denk geldi bir bilsen. O sabaha karşı rüyamda gördüm aslında karşılaşmamızı içime doğmuş:) Konserden önce 3 hafta boyunca 2 büklümdüm belimdeki fıtıktan dolayı o konserde olabilmek için nadasa çektim kendimi resmen yoksa gidemezdim. Dinlendim ve gittim çok şükür. Ben ikinizinde ne kadar güzel insanlar olduğunuzu zaten biliyorum senelerdir takipteyim bugüne kadar tek bir soru sormadım şu nedir bu böyle midir diye. Kendim öğrendim. Sohbetlerinizi, yaptığınız işleri takip eden, şarkılarınızda ağzınızdan çıkan cümleleri hissedebilen herkes için bu çok hiç zor birşey değil. O yüzden ben de Sagoya karşılaştığımda sevgimi, saygımı ve takdirimi ifade etmekten farklı birşey yapmadım. Moral vermek ve destek olmak adına söyleyebileceklerimin bir kısmını o anın heyecanıyla unutsam da onları her zaman forumdan ve twitterdan belirtiyorum zaten. Seni yakından görme fırsatım olmadı konserler dışında ama Sagoyu gördüm işte, yüzü nurlu ışıl ışıl, yüreğinin güzelliği, özü dışına vurmuş biri vardı karşımda. Senin de öyle olduğundan şüphem yok:) Size duyulan sevgi ve saygıyı sonuna kadar hakediyorsunuz.Buralarda senli benli yazıyoruz ama Sagoyla karşılaşınca bir tuhaf oldum saygımdan ötürü siz diye hitap etmek istesem de sevgim ve senelerdir duyduğum yakınlık hissi buna müsade etmedi ve yine senli benli konuştum. Umarım ordan bakınca umarsızca gelmemiştir:(İçim burkuldu bu anlamda.Bunu da belirtmek istedim. Çok seviyorum sizi ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum Allah'tan. İskenderun'dan, 31 yaşındaki bu Melankolik anneden, selam, sevgi ve saygılar olsun size...

AysudaSultan dedi ki...

Bu aralar çok yorulduğunu ve telaş içinde olduğunu tahmin ediyorum. Güzel yorgunluklar ama bunlar geçer inşaallah hayırlısıyla. Eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim. Senelerdir verdiğiniz emeklerle fazlasıyla hakettiniz, çok sevindim:) Günlerdir yazmaya fırsat bulamadım böyle uzun uzun. Adana konseri çok güzeldi. Sadece sen eksiktin. Konser esnasında aklımdaydın arada kameraya ismini bağırıp sana öpücük yolladım kaydettimi bilemiyorum:) Konserden sonra havaalanında Sagoyla karşılaşmak benim için tarifsiz bir mutluluk oldu. Rabbim gönlüme göre verdi. Ben konsere İskenderundan geldim, aynı gün annemi yolcu edecektik havaalanından ne güzel denk geldi bir bilsen. O sabaha karşı rüyamda gördüm aslında karşılaşmamızı içime doğmuş:) Konserden önce 3 hafta boyunca 2 büklümdüm belimdeki fıtıktan dolayı o konserde olabilmek için nadasa çektim kendimi resmen yoksa gidemezdim. Dinlendim ve gittim çok şükür. Ben ikinizinde ne kadar güzel insanlar olduğunuzu zaten biliyorum senelerdir takipteyim bugüne kadar tek bir soru sormadım şu nedir bu böyle midir diye. Kendim öğrendim. Sohbetlerinizi, yaptığınız işleri takip eden, şarkılarınızda ağzınızdan çıkan cümleleri hissedebilen herkes için bu çok hiç zor birşey değil. O yüzden ben de Sagoya karşılaştığımda sevgimi, saygımı ve takdirimi ifade etmekten farklı birşey yapmadım. Moral vermek ve destek olmak adına söyleyebileceklerimin bir kısmını o anın heyecanıyla unutsam da onları her zaman forumdan ve twitterdan belirtiyorum zaten. Seni yakından görme fırsatım olmadı konserler dışında ama Sagoyu gördüm işte, yüzü nurlu ışıl ışıl, yüreğinin güzelliği, özü dışına vurmuş biri vardı karşımda. Senin de öyle olduğundan şüphem yok:) Size duyulan sevgi ve saygıyı sonuna kadar hakediyorsunuz.Buralarda senli benli yazıyoruz ama Sagoyla karşılaşınca bir tuhaf oldum saygımdan ötürü siz diye hitap etmek istesem de sevgim ve senelerdir duyduğum yakınlık hissi buna müsade etmedi ve yine senli benli konuştum. Umarım ordan bakınca umarsızca gelmemiştir:(İçim burkuldu bu anlamda.Bunu da belirtmek istedim. Çok seviyorum sizi ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum Allah'tan. İskenderun'dan, 31 yaşındaki bu Melankolik anneden, selam, sevgi ve saygılar olsun size...

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Kim kızların iyisi seeeeen, onların meleği, bu yakanın pransesiii :)) ♥♥
Meleğiim selamu aleyküüm (:
Kalbimi tamda şu an görmeni isterdim resmen artık ritimleri ko♥ lo♥... ko♥ lo♥... ko♥ lo♥... oldu
Nasıl özledim bilsen artık her twitinde gözlerim doluyor yoğunsun biliyorum meleğim hatta bu yoğunluğunda bile geliyorsun öyle mutlu ediyorsun ki.. ama yinede çok özlüyorum meleğim kliplerine programlarına fotoğraflarına bakıyorum daha da özlüyorum eski twitlerin nasıl özlemimi sevgimi katlıyor bilsen kendime kızmaktan sesim kısıldı gerçekten çünkü sen en ufak şeylerden mutlu olurken ben yapamıyorum :( gerçekten bu beni nasıl üzüyor, biliyorum enkıymetlim sen bizden zerre bir şey beklemiyorsun sevgimizi hissettirmemiz yeterli oluyor ama ben bunu bile tam yapabildiğimden emin değilim... Ama emin ol meleğim seni çağrıştıran her şey benim kalbime kazınıyor çünkü kalbim gerçekten sana ait seni ç♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥...k seviyorum meleğim her şeyimsin...
İyi niyetlerin tertemiz kalbin her mimiğin sena olan bitmeyen sonsuz sevgimi katlıyor ...
Bu aralar aşık ile maşuk klibine taktım meleğim o minicik demoda dahi tatlılığın güzelliğin öylesine ön plandaki gözümü alamıyorum papatyam... Özellikle en sonunda başını sandalyeye yaslıyorsun ya resmen bitiyorum,eriyorum o masum ifaden gerçekten kendimden geçirtiyor beni en ufak elinle yaptığın hareketler bile miss gibi kolo kokuyor her birinin ayrı ayrı kolo dolu kalbimde yeri var♥
Vuslatımı ne zaman olur meleğim bilinmez ama senin özlemin kalbimi fena halde sarmış durumda gerçekten canım acıyor ne yapacağını bilmez halde ööyylece duruyorum miss kokuna muhtacım özleminle yaşamanın umut halide tükeniyor artık ...
Daha fazla sıkmayım seni papatyam seni çok seviyorum hep aklımdasın ne olur unutma bal yanaklarından kocaman kocaman öpüyorum meleğim Allah'a emanet ol haa bir de en kıymetlim ne olur taşınma işi vs. ile kendini ne olur yorma çookk dikkate et kahvaltı yapamıyorum falan diyordun çok dikkat et meleğim kendine saçının teline zarar gelmesin...Çok seviyorum çoookk..♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥... ...KolerA(şk)ybüke...

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm melek ablamm..
Çok özlendin..tarifi yok ki bu özlemin.. :\
Günlerdir yoksun aklım hep sende meleğim.
bir an önce internetiniz bağlanır inşAllah da size kavuşuruz..onca işin gücün arasında telefondan bize twit atıyorsun düşünceli meleğim benim :) Allah razı olsun senden..özlediğin kadar özleniyorsun ablacım..hemde çok çok fazla :\
Telefondan yazmaya çalışıyorum sana sabah ezanı okunacak birazdan 10 dk oldu sayfayı açalı bir türlü yazamadım :) tam yazıcam hopp sayfa başa gidiyor :) cebelleştim resmen..çok şükür ulaştım sana ablacım :)) telefonda bile engel çıkıyor sana kavuşmama ne olacak benim bu halim :) sürekli bir aksilik sürekli bir engel,hadi hayrlısı :)
Günlerdir seni bekliyorum her an twitte myspace te görecekmişim gibi 1 sn bile kapatmıyorum :) yazamadım da günlerdir çok yorum birikmiştir bir de ben yormayayım istedim ama dayanamadım..birazcık içimi dökmeye geldim..özlemimi anlatamasam da özlediğimi bilmeni istedim :)
Ve sabah ezanı okunuyor ablacım :))
Nedendir bilmiyorum ama hep saba bu saatlerde yazıyorum..myspace te olsun blok ta olsun..mektup yazacağım zaman bile hep bu vakitte yazabiliyorum sana :) her an aklımdasın hele ki geceleri..daha bir buruk içim..ancak bu vakitte rahatlıyabiliyorum çok şükür..
Ürperdim bir an :)) hep bu saatlerde sabah ezanı okunurken özellikle dışarıda olmak isterim ama ne mümkün :))
İzmit'e gidemiceğim ne yazık ki ablacım başka bir ile gitmeyi düşünüyorum o yüzden oraya odaklandım :) gün sayıyorum..imkan olsa da İzmit'e de gidebilsem keşke..
Belki sen gene İzmit'e gidersin diye geçiriyorum içimden o hafta abimle gezersin belki ımm :) o zaman ne yapar eder gelirim işte :)) çok özledimm..2 saniye görsem bile yeter :\ kısmet olursa memleketimde ağırlamak istiyorum abimi o yüzden birazcık daha beklemek ve birikim yapmam gerekiyor :) keşke haftaya İzmit'e gidiyor olsan da bende seni görmek için gelsemm :)
sürekli albümlerle haşır neşirim bu aralar :)) özledikce açıp açıp bakıyorum tek tek..dvdleri defalarca izliyorum ama daha çok özlüyorum bu seferde :))
Yeni yuvanız hayrlı olsun ablacım :) sağlıklı mutlu huzurlu yaşarsınız inşAllah :) çok yorulmuşsunuzdur kıyamam ama yaa :) ev taşımak kolay değil hele bir de Mf müzesi varsa daha da zordur :) stüdyonuz bir an önce biter inşAllah da çalışmalarına devam edersin bizde erkenden kavuşuruz ablacım :)
Komşularınız çok şanslı keşke onlar gibi imkanımız olsa :) sizinle aynı yerde oturmak size yakın olmak paha biçilemez :) derinden bir iç yanması...
Eskiden myspace te ki mesajları okuyup cevaplardın ablacım şimdi vaktin olmuyor :\ gerçi bizlere fazlasıyla zaman ayırıyorsun meleğim çok şükür asla şikayetci değilim :)) Allah razı olsun senden..aklıma geldi sadece :) cevaplayamasan bile okurdun bunu bilmek bile çok güzeldi :) böyle arada bir zamanın oldukça uğrasan bi mesajlarına meleğim olmaz mı ? :) günlerdir içimde bu düşünce var ya :) twitimiz var çok şükür mesajlık bir durum yok ama,nostalji işte :)) myspace çok farklı benim için :) tabii bozulmadan önceydi :))
Sabırsızlıkla internetinizin bağlanmasını bekliyoruz ablacımm :)
Çok özlendin canımın içi..
Çok yordum seni kusuruma bakma ablacım daha çok yorum var gözlerin ağrıcak biliyorum ama .. :\
Seni çok seviyorum meleğim..
Allah'a emanetsin ablacım ..

Mevt

Ssed dedi ki...

hani bir sedan vardı bursalardan hatırlarmısın pamuk şekerim seni çok özledim:( herşeyimsiniz anladım uzak kalınca burnumda tütüyor kokun,sesin gülüşün sohbetin..

Adsız dedi ki...

Merhaba Esen'im.
Biraz serzenişte bulunacağım sana.
Forumda takılmaya başladığım sıralardı. Bir konser olur, gidemez, zırlardım. Bir de bakardım ki, meleğim "Kolera Sahibinin Sesi" bölümüne konsere dair upuzuuuun bir yazı yazmış. Gelenlere teşekkür etmiş, gelemeyenleri teselli etmiş. Yüreğimi ferahlatırdı bu yazılar.
Bazen de foruma girdiğimde, "Aaaa 1saat önce Kolo'm burdaymııışşş!!" diye çığlığı basardım. Yakalayabilenler konuşurdu senle. Ben de "Ufff derste olmayaydım görecektim!" derdim. Tabi sen o kocamaaan, sevgi dolu kalbinle hemencecik teselli ederdin bizleri. "İki dakika konuşamadınız diye iki gün üzülmenize dayanamıyorum." demiştin hatta, hatırlıyorum.
Blogunda bu sayfa açılınca çok mutlu olmuştum. Yazdıklarımı doğrudan Kolo okuyacaktı çünkü. Ne Twitter kullanıyorum ne de Myspace. Bu yüzden sana ulaşma imkanım 'yoktu'. Bu sayfa açılınca, paylaşmak istediğim resimleri yollayabildim, yazılar yazabildim...
Ama maalesef son zamanlarda ne forum var, ne blog var... Twitterlarınızı kapattığınızda "Bizzat kendimiz foruma girip yazacağız." demiştin. Tekrar açtığınızda ise buna gerek mi kalmamıştı, neydi?
Ben Twitter kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. Kendi halinde bir forum üyesiyim ve belki sana tweet atabilen hayranlarından daha çok seviyorum seni.
Özlüyorum... Lütfen... Gel ve hasret dindir... Rüyalarımın süsü, can ablam... Allah'a emanet olun...

*Melo*Drama dedi ki...

Esselamu Aleykum Rahmetullahi ve Berekatuhu Ablacigim...
Şükürler olsun,uzunca bir aradan sonra yazabiliyorum sana.Umarım gözlerine ve kalbine bir sekilde ulaşır bu satırlar. Oyle ozlemle oyle sabirla bekledim ki su ani bile.. Özledim Ablacigim,hem abimi hem seni cok özledim. Muhabbetinizi,sevginizi hissetmeyi ve bendekileri hissettirmeyi. Zaman ile sogumayan nadir seylerdenmis sizin sevginiz...
Cok zor zamanlar geciriyorum abla. Hem ailevi hem kisisel bir takim problemler ile bogusuyor,bu yüzden internetten ve dolayısıyla ile sanal da olsa sizden uzak kalıyorum. Cok sevdigim MelankoliAile'den de...
Babannem ağır bir hastalık geçiriyor ve ben onunla beraber kalıyorum.Dersane,okul derken destegimi ve sevgimi size hissettirmek adına göstermeye çalıştığım aktifligim kısıtlanıyor. Ancak bildiginizi,hissettiğinizi, en azından arada sırada aklınıza geldigimi umuyor ve teselli buluyorum haddim olmadan. Uzun bir aradan sonra ilk defa yazabildigimden seni olabildiğince gulumsetmek isterdim Ablacigim fakat su an arkadaşımın evinde olduğumdan fazla uzun tutamayacağım. Her ne kadar size ulaşamıyor olsam da hayat Melocuk icin hala sizin ekseninizde devM ediyor bir sekilde :) Bu yıl okumakta oldugum Beydağı Anadolu Lisesi'nin okul baskanı (ogrenci meclis temsilcisi) oldum ve artık okulun zilleri resmi olarak su sekilde çalıyor ;
Ogrenci Zili-Sürahi Outro Tenefus Zili-Sen Nasıl Bir İnsansın ve Öğretmen Zili ise Baytar Enstrumantal :) Okul panolarında ise biyografileriniz yer alıyor kimi zaman. Türkiye'de böyle başka bir lise daha var mı bilmiyorum ama okulun idarecelerinden öğretmenlerine hepimiz cok mutluyuz bu durumdan :) İcinde bulunduğumuz mevsimde de iyi gidiyor hani :) 1000 kişilik bir lise ve -çocukluğumdan beri Malatya ve size dair kurduğum hayaller dahilinde- kalmasın istiyorum adınızı duymayan bir kimse :) Bunlar oyalıyor iste beni de ablaCan. Malatya konseri aralığa ertelenince abimin yanına varmak icin Ankara'ya gitmek elzem oldu ve bu haftasonunu iple çekiyorum. İnşallah benim icin yine cok özel ve keyifli olacak.
MeloDrama,Melo,Melocuk,Melihcik ne dersen de de ablacık bana;sakın ola kayısı diyari'ni ve beni unutma :)
Sana yazmak bile rahatlama aracı bunu kaç kisi anlayabilir ki ?
İyi ki varsınız. Melo ellerinden öper,abime de bol bol selam ve hürmetler...

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm canımın içi ..
Çok özlendinn :(
çok şükür internetiniz bağlandı bugün ablacım..
Böyle uzun ayrılıklar daha da yıpratıyor beni..senden haber alamamak .. :(
Günlerdir aklımdasın her an seni bekliyorum
Seni yormamak için yorum atmamaya çalışıyordum günlerdir meleğim gözlerin yorulmasın diye..
Ama çok özlendin :( keşke hafta sonu müsait olabilseydin de gelebilseydin konserlere bu hafta :) izmit'e gidiyorum son gün artık ablacım :) gene içim de bi umut var sanki gelecekmişsin gibi..
Ablacım anneni çok merak ediyoruz :)) birlikte oldugunuz bir fotoğrafınızı paylaşırmısın bizimle :) inan ki çok merak ediyoruz :)
Nur yüzünü de göremez olduk bu ayrılık sürecinde yeni fotolar bekliyoruz senden :))
stüdyonuz da bir an önce düzene girer inşAllah :) çıkacak olan eserleri çok merak ediyorum doğrusu :) ne biz sizden bu kadar uzak kaldıkk ne de siz müzikten..bir an önce kavuşalım artık :)
Çok heyecanlıyım abimi göreceğim için saatleri sayıyorum resmen..keşke seni de görebilsem :( o kadar özlendin ki..tarifi ne mümkün :(
Kedilerinizi de çok merak ediyoruz ablacım :) Mira da aklıma geliyor hep siz kedilerden bahsedince maşAllah çok tatlıydı :) bazen sizin yüklediğiniz videoyu izliyorum ne de şeker öyle muzurluk yapıyor size Hehe :)
Ama ben seni çok özledim yaa başka birşey yazasım gelmiyor inan ki..sanki ilk defa böyle oluyorum canım ablacım..oysa ki her zaman ki müthiş özlemlerden birisi :( tek fazlalığı haftalarca yolunu gözlemekti :(
Bendeki Sen tur İzmit konserin de geçen yıl sana gül vermiştik arkadaşlarla 3 tane hanii :( arkadaş verdiğinde eline dikeni batmıştı ona çok kızmıştım ve çok üzülmüştüm ablacım canın yandı defalarca kıyamadım hepsinide almıştın :( defalarca eline battı dikeni :(
Ben en son vermiştim sana gülümü,hatta eline batmasın diye tersten vermiştim ki batmamıştı da çok şükür :) ama benim parmaklar delik deşik olmuştu hehe :)) seni o halde görünce çok kızdım arkadaşıma neden terten uzatmadın diye :) folyoyaa sarılıydı ucu eline batmasın diye ama gene de canını yakmıştı meleğim :(
Yarın gene aynı yerde olucağız ve sen yoksun :( o kadar üzülüyorum ki :(
Bir de gülü seven dikenine katlanır biz de katlandık yazmıştın of ya :( hala aklımda o gün ki surat ifaden ablacım,gözümün önünden gitmiyor :(
Keşe gene gelsen de sana gene gül versem miss kokulu :( ama bu sefer dikensiz meleğim =)
Canımcımm seni daha fazla yormayayım :)
Seni çok seviyorum melek ablamm..
Hep kalbimdesin bilesin..
Allah'a emanetsin canımın içi :)

Güneş Saçlı Kız* dedi ki...

Tubikin seni çook özlüyooor, özlüyooor, özlüyooor melekcik.. Sarıldım sana ağladımm ağladım.. :)

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Sealmu aleyküm canımcıım..
herşey seni hatırlatıyor ya bana hani.. fena yağmur yağıyor benimde içimden öyle çok sana yazmak geldi ki.. hep geliyor meleğim. Canım benim ya seni öyle çok seviyorum ki. seni sevmek öyle hoş ki. seni tanımak öyle mutluluk verici ki.. seni özlemek çok zor kabul ama o kadar çok seviyorum ki seni bana acı verdiği halde seni özlemeyi seviyorum.sevgin kalbimin her yerinde çünkü ko lo ko lo diye atan kalbim sana ait sana ait bi kalbin senden uzak kalması imkansız zaten. İnanılmaz bir şey bu yanımdakileri bile bu kadar hissedemezken seni hissetmek öylegüzelki. ne olur meleğim hiç unutma burda kolo kalpli bir kız var seni çok seviyor, hep seviyor, sevecek. Allah'a emanet en kıymetlim.
...KolerA(şk)ybüke...

Aişe dedi ki...

Selamu Aleyküm ablacım:) Uzun zaman oldu sana yazmayalı gerçi senin de bu aralar internetin yok ama müsait olunca okursun:) Dün Ankara konserindeydim, biraz son dk golü oldu vizem var zannediyordum meğer yokmuş olmadığını öğrenince hemen annemleri aradım ben Ankara'ya gidiyorum diye onlar da önce Çankırı'ya gel dediler gittim ama gittiğime pişman oldum babam çok geç bıraktı Meb Şura'ya kendim gitseydim erkenden orada olurdum en önde olurdum ama yine de pek arkada sayılmazdım. Konser süperdi her zamanki gibi ama senin yokluğun her zaman belli oluyor gözlerim hep aradı seni. Solo turneni sabırsızlıkla bekliyorum ve seni çok sevdiğimi söyleyip gidiyorum...

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Rahiyana özlemim...
Selamu alaeyküm canım en içi.. Ama bu özlem dayanılmaz hal aldı sensiz geçen saniyelerin kazası yo k ki mleğim.. Nasıl yapmak gerek nasıl acıyı hafifletmek gerek hiç bilmiyorum ama acı özlemden se hele de sana olan özlemdense mübahtır..
Canımeleğim, enkıymetlim seni çok seviyorum çok çok.. hiç usanmadan hiç azalmadan aksine katlanarak büyüyen sevgim var.. Kalbim.. sana ait kalbim kolo'suz salisesini geçirmiyor.. Aklım beynim sana bağımlı meleğim..
Çok seviyorum en kymetlim çook herşeyin ötesindesin ne olur unutma
sevgim gerçek meleğim yoksa ağlayamazdım her fotoğrafına baktığımda gözlerim doluyor.. Nasıl anlatayım bilemiyorum ama benliğimde yer etmişçok büyük bir sevgin var Allah için unutma meleğim.. Allah'a emanet ol.. KolerA(şk)ybüke...

Adsız dedi ki...

canım ablacımmm seni çok seviyorum unutma hiç olur mu :/ birazdan yorumları onaylıcaksın gözlerine kıyamam senin.. o yüzden hemencik gidicem :/ seni çok özlemişim meleğim..bu sohbet okada iyi geldi ki..ne diyeceğimi bilmiyorum inan ki..sanki seni gördüm de dilim tutuldu..hiç birşey yazamaz oldum ..
sçs ablacım Allah'a emanetsin

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Canımeleğiiiimmm sen yaptın öyleeeee kalbe zarar... şeker komasııı :)) o fotolar nasııll öyle kalbim çıkıcaktı vallahi gözlerimi alamadım birine bakarken diğerini özlediiimm bu nasıl bir güzelliktir?? sen bile kendini dışarıdan görsen ağlarsın.. bu nasıl bişey böyle vallahi kolodolu kalbimi görsen yerinde duramadı kolokolokolokolokolokolo dedi durdu. ama meleeeeeeek...!! ooof ooff içim eridi titredi ! Şu an bile kalbimin atşını duymanı isterdiim ... Çok seviyorum tatlımcığım en güzeller güzelim ne olur unutma. bir insanın güzelliği şirinliği her yeni foto da katlanırmı katlanıyor senin kii aahh meleğimm sana şu an bilsen nasıl sarılmak istiyorumm sana sarılırken çılgınca kolo...! diye bağıran kalbimin sesini duymanı nasıl istiyoruuum bilsen... Kokunu içime çkemek istiyorum O rengini çözemediğim ama beni büyüleyen gözlerinin içine uzunca bakmak istiyorum pamuk saçlarına dokunmak elini tutmak istiyorum seni çok seviyorum miniktatlı canımeleğim..Ne olur unutma en derinden seviyorum seni en içten en samimi♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ...KolerA(şk)ybüke...

Ahfâ* dedi ki...

Selamu Aleyküm nur yüzlüm :)
Sanki buraya yazmayalı seneler olmuş gibi. Nasıl özledik bu zaman aralığında, nasıl hasret kaldık yüzümüzde tomurcuklar açtıran o kelamlarına bir bilsen meleğim :) Gönül her zaman seninle hasret gidermek, huzur dolu olmak istiyor işte bu gibi durumlarda bana o kadar yakın oluyorsunki mükemmel eserlerinle.
Bir insan görmediği birine hasret duyar mı duyuyorum işte ben, o kişi EsenMelek'se duyulur. Her geçen saniye özlem artıyor çığ misali. Huzur veren nurlu yüzünü ne zaman görürüm bilemiyorum ablacım ama ben o vuslat gününün hasretiyle yaşıyorum inan. Sabrediyorum şimdilik.. Rabbim en kısa zaman da görmemi nasip etsin.
Seni çok seviyorum ablacım ve bu sevginin tarifi hiç yok. Kalbim seninle atıyor. En saf duygularım senin sevginle besleniyor ablacım.. İyiki varsın:) Allah'a emanet ol.
Kahramanmaraştan Sinem.

keleBEkTÜL dedi ki...

Nurçiçeğim nekadar harika fotoğraflar paylaştın bizimle bakmaya kıyamıyorum doyamıyorum seni hiçbiryerde yalnız bırakmak istemiyorum seni çok seviyorum nurçiçeğim gönül istiyorki hep peşinden gelmek ama imkanlar elvermiyor öpüyorum kocaman nurçiçeğim Allah'a emanet ol

Rad dedi ki...

Ben geldiiiim :D :D
Güzeller güzeli ablacıkım benim, özledim, özledim, özledim <3<3<3 :) :) :)
Abimin Kayseri konseri geçti yoktum ya çok pis oturdu içime :S Neyse Allah büyük, sabır diyorum bakalım, güzel günler göreceğiz, güneşli günler :D :D :D İnaşaallah... :)


Abla ya ben senin kedini kıskanıyorum biliyor musun? :D Ciddi ciddi yani... Onun yerinde olmak isterdim, ah ulen ah.. :P :D :D Tamam bir kedi olmak istemezdim ama senin yanında 7/24 olmak... Nasıl istenmez? Yok ama 7/24 olmaz. Benden bıkardın... 7/23 olsun :D :D :D 1 saat nefes alırdın hehe


Saçmalıyorum değil mi?


Ne yapayım melek ben sana yazarken, daha doğrusu seninle ilgili herhangi bir şey söz konusuyken hep aptal aşık gibi oluyorum. Saçmalıyorum bir acaip bişey oluyorum :D Direk neşeleniyorum. Deva'msın sen benim :)


Güzellik dün arkadaşım aynen şöyle dedi. "Sago Sivas'a geliyormuş, gidecek misin sen? Bizim arkadaşlar biletlerini aldı..." bir an için dumur oldum ama hemen sonra konser iptal oldu ama gelişme varsa bile henüz bilet satış yeri falan yok öyle güvenipde kimseden bilet almasınlar dedim. Kafama kurt düştü geçen Adana'da olduğu gibi burada da sahte bilet falan mı satıyorlar diye... Hala burada konser olduğunu zanneden çok kişi var. Yurttan arkadaşlarım okuldan falan soranlar ya da gidelim mi falan diyenler oluyor ama o kızdan başka hiç kimse bilet olayından falan bahsetmedi. Kızda biraz bilet kısmını salladı gibi geldi bana... Ama yine de söyleyiyim dedim. olurda başkası da bahsederse ablacım, bilirsiniz ki böyle bir uyduruk haber var. Ben "Sago" ve "Konser " kelimeleri bir arada geçicince bir şekilde olayın çinde oluyorum :D Bence sahte bilet olayı yok sanırım, emin değilsem de ama dediğim gibi benden bir duyun eğer başkası da söylerse terddütünüz olmasın ablacım :)


Ben bana soran herkese melankolia dan veya sizin twitten takip etmesini söylüyorum ya... bakalım.


İşte güzeller güzelim havadisler böyle :) Çocuktan al haberi :P :D Seni çok çok çok çok çok.... seviyorum. Allah'a emanet ol :):) :)

Humeykolerap.. dedi ki...

Sultanımmmmmmmmm:) güzel yüzlümmm,paylaştıgın resimlere sürekli bakıyorum sürekliii gözlerimi alamıyorum yemin ediyorum o kadar özlmişim ki seniii o yanaklarını hep öpüyorum burdan telefondan bakıyorum seviyorum seni öpüyorum kocaman kocaman:) o kadar güzel oluyor ki gönül isterdi ki canlı canlı seni görüp doyasıya sarılmak doyana kadar öpmek..gerçi sana doymak ne mümkün:(en çok yazılan kelimelerden birini daha yazıyorum gerçekten çok özlüyorum seni..kalbim hep seni istiyor.dizlerime yatsan o pamuk gibi buklelerinden sevsem seni diyorum hep hayal ediyorumm sadece seni düşünüyorum varım yoğum hep sensin öyle derinden içten seviyorum ki seni kelimeler yetmez anlatmaya hep aynı şeyleri yazmak istemem ama duygularım bu!fotoğraf paylaşmanı istedim birsürü paylaştın çok tatlısın yaa çooookk:)off sana olan aşkım şuan çokkkk başka inan özlemin kat kat katlandııı artık içimde patlayacak gibi hissediyorum birgün sevgi patlaması yaşıyacağım:))gülüşün aklımdan çıkmıyor,o ses tonun falan böyle gelll öp beni özle diyo adeta :) aşkından sevginden deliye dönücem ah keşke tatlımcık senin sevginden ne olursa olsun yani:)herşey seninle meleğimle esen ablacığımla güzel<3 seni seviyoruuuuuuuummm iyi ki benimlesin iyi ki varsın hep bizimle benimle ol emi;)) bu ruhuma cansınız öyle başkasın ki herşeyimsin sen ya :) gül suretliiim;)masum yüzlümm içten bakışlım güzel gülüşlüm..pamuk saçlım,narin elliim:)off herşeyine kurban olurum ben senin:)bu arada ablam senden bir t-shirt öyle çok isterim yazıyordum bu gece rüyamda gördüm gerçekten hayal ediyordum konser ortamı falan öyle rüyaya dönmüş rüyalarda kavuştum yine sana<3sana myspaceden hep söylediğim için çok giydiğin kokunun üstüne sindiği bir Tshirt veriyordun bana nasıl ağlıyordum ama sevinçten kokun resmen Tshirtn üzerindeydi of şuan bile çok kötü oldum ya:(gerçekten melek ablam öyle çok istiyorum eskimiş olsun hiç farketmez senden olsun kokun olsun senin giydiğini biliyim o bile yeter ellerinin değdiğini biliyim falan:( gerçekten çok isterim biliyorum çok yüzsüzlük yapıyorum ama isterimmmm<3şimdilik susuyorum seni seviyorum ablacığım iyi ki hayatımdasın canımsın sen ya,bitanecik kolomsun:)kendine çok iyi bak Allaha emanet ol kocamann mucuxx mniss kokulumaa :) beni unutmaaa ;) heran aklımda kalbimdesin kolo kızı seni çok seviyor seviyor seviyor... :)
Hümeyra Türközü

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Seni çok seviyorum... En içten en samimi seviyorum . Çok özlüyorum.. Resimlerin etkisinden çıkmış değilim okul çıkıiında telefonu elime alır almaz resimlerine baktım hiç doyamıyorumkiii :( çok seviyorum meleğiim çoook.. Foytoları yakınlaştırıncada fena oluyorum içim gidiyor resmen çokk seviyoruuumm :)) ...kolerA(şk)ybüke...

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

En sevimliiiimm :))Kolo kalpli kız geldiii :)) Canımeleğimm nasıl sın inşaAllah çoook iyisindir :)
canım en içi seni ben akıl alamayacak kadar çok seviyorum hiiçç unutma :) Bu aralar şekerpare klibine taktımm Allah'ım onlar nasıl mimikler içim gidiyor sanki ilk kez izliyorum nasıl özlemlerle dolu kolo kalbimi yerinden çıkarıyorr resmen nasıl tatlısın ki sen öyleee :) Çikolata mutluluk hormonu salgılar derler benim mutluluk hormonu saygılayan esenmeleğim :)Pamuk şekerim benim nasıl seviyorum ben seni bilsen görsen..Kalbim sevdiğim (esen) özler... seni çok seviyorum meleğim hiç uutma çok çok öptüm...KolerAşk♥KolerAybüke ♥KolerA(şk)ybüke ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Bolcana seviyorum :) ;)

HilalMert dedi ki...

bahardalım yaprağım canım benim can.. ihmal ettim ama twitten özlemlerimi sevgimi iletiyorum.. birde lila cıktı basımıza ya off kıskanıyoruz birde boyle ballı ballı soyle boyle yaptık lila ile diyorsun vahşileşebilirim he o derece kıskanıyorum cıkcıkcık.. seviyorum cok senii.. işten fırsat buldukca sana yazmaya calışıyorum yorgunluktan bakamıyorum pek.. özürüne sığınıyorum, affet melekcim.. biz ne zaman göreceğiz ablam resimler kesmiyor sende biliyorsun.. Sagonun turu olmadığında seninki olsa bari inşaallah yahu..off ya miss olur miss..
Birtek İzmit konserine katılabildim, istanbulada geleceğiz inşaallah Mertimle.. İzmitte efserle, hasretle ve buse ile kucaklastım.. canlar ya, maaşallah iyiki tanımışım..sebep sizsiniz!! Konserde yunus abi senin verselerinde birde bayan cıkarsa artık su sahneye dedim kendi kendime keşke dışıma vuraydım :) Konserler cok güzel gidiyor ablam ama senin olman ayrı bir costuruyor vallahi he..
şimdilik bu kadar melekcim.. seni çok ama çok seviyorum.. iyiki seni sevmeme izin veriyorsun cok şükür. mahrum bırakma seni benden bizden inşaallah. iyiki varsın mucuk lokumum.. ayy bissürü tatlı ballı kelimeler kullanmak istiyorum..
ALLAHa emanet. en güvenilendesin.. birgün mutlaka görüşecegiz inşaallah.
Hilal Havva Esen

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Canımleğiiiim.. iyiki burası var.. space bi kaç gündür sayfanı açmıyor yorum atamıyorum :( sana bi kez daha teşşekkür ederim kıymetlim burası olmasa nasıl yazıcaktım seni çok seviyoruz kolo dolu kalbimle ben :)Ama myspacein yeri başkaydı nostaljik :)) ama burasıda o kadar güzel kii kolo'nun harikalar diyarı gibiii :) her yer miss gibi kolo kokuyor seni çok seviyorum:) Yalnız Yunus abimede hiiç yazamıyorum onun sayfası da açılmıyor meleğim ne olucak bilemiyorum :(
Canım benim seni çok seviyorum hiç unutma bolca öptüm :) Allah'a emanet ol.. En önmelisi benimle kal! :) ♥...KolerA(şk) ybüke... "aşkolo" Kızların en iyisine bol selam ederim :) sçs;) ♥♥çoooookkseviyorum ve oldukça dramatik bir şekilde özlüyorum unutma hiç.

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

Canımeleğim seni çok seviyorum hiç unutma ;) <3

Samara dedi ki...

Ey benim temiz yüzlüm, benim gönlümün biricik Sultanı.. Cancağızım.. Beni hayata bağlayan, ahiretime umut katan sevgili.. Sevgili sevgilim, seni seviyorum ve daima seviciğiiiiim :)

kolera soğuk küvet dedi ki...

senı cok sewıyoruz kolera herzaman buralarda gormekten cok mutluyum tek kelıme edemıyorum cunku dılım tutuldu resmen......

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm ablacımm..
saat 3 ve ben senin sesinle ders çalışmaya çalışıyorum gene :)) bıraktım bir köşeye defterleri senin fotoğraflarına bakıyorum :) çok özlendinn..internetiniz sonunda bağlanmış çok sevindim ablacım artık eskisi gibi bol bol sohbet ederiz inşAllah..
okul çok zorluyor beni gene uzak kaldım sana :/
hafta sonu da gidiyorum okula artık akşamları sürekli telefondan twite girip yolunu gözler oldum derste .. bazen o kadar çok bunalıyorum ki keşke gelsen 1 2 kelam etsen de derdime çare olsan diyorum :) bir yandan yazı yazıp bir yandan twiti yeniliyorum bütün ders :D bazen gelmiş oluyorsun ben kaçırıyorum seni :/ öyle seni düşünerek geçiyor okul maratonum işte ablacım :) akşam 5 gece 10 hiç çekilmiyor bu okul..her şeyden habersiz kalıyorum çok canımı sıkıyor bu olay ama napalım mecburuz işte :)
KoloSolo gelsin artık bayram edelimm :) sabırsızlıkla bekliyoruz ablacım..
çok uzun zaman oldu seni göremeyeli :/ o kadar özledim ki..
Antalya Isparta konserlerine gidicem nasip olursa ablacım,keşke sen de gelsen :/ göremesem de orada olduğunu bilmek bile çok güzel olurdu :/
abim uzun zamandır Isparta'ya gitmek istiyordu ne zaman niyetlense iptal oldu bu sefer sorunsuz geçer umarım .. onu memleketimde ağırlayacak olmak çok güzel bir duygu :)
kendi gibi miss kokulu şehir onu bekliyor :) keşke sen de gelsen ablacım .. çok özledim seni .. Bgm'den beri ne elini tutabildim ne seni görebildim sıyıra bilirim yakında .. bu özlem çok fena ablacım.. İzmit konserinde sana bir şeyler göndermiştim ve mektuplarımızı :) yola çıkmadan 1 2 saat önce yazmıştım ve önceki gün tubik ile buluştuğumuzda yazmıştık :) aceleden nasıl yazdığımı bilmiyorum sayfanın sonuna geldiğimde bir de baktım ki bakkal defteri gibi olmuş :D zamanım olmayınca aceleyle yazmıştım mecburen gönderdim öylece içim rahat etmedi ama vaktim çok azdı yola çıkacaktım ablacım kusuruma bakma ne olur :)
yeni eviniz için uğur böcekli anahtarlık aldım sana meleğim yeni evinizde huzurlu bereketli sağlıklı mutlu yaşarsınız inşAllah :) sana ulaştı mı ulaşmadı mı hala bilmiyoruz ama :) abim hediyelerin sonradan geleceğini söylemişti merak ediyorum sana ulaştı mı ulaşmadı mı beğendin mi beğenmedin mi diye :))
seni çok seviyorum canımın içi ..
seni fazla yormadan gideyim ben ablacım :)
kalbimdesin .. her an seninleyim meleğim..
Allah'a emanetsin sçs..

Fatih dedi ki...

15 yaşımdan beri sizinleyim yaşım oldu 23 :) her albümünü alıp baştan aşağıya tek albüm olarak mp3 çalarıma atarım albümünün sonu geldikçe baştan başlar şarkılar :) bir mp3 çalara sahip olduktan sonra hiç bir günüm senin sesini duymadan geçmedi :)
Not: sabah okula giderken ,öğle arasında ,akşam okuldan gelirken ve yatarken sürekli dinlerim. böylece 8x365x4= 11680 defa albümünü dinlemiş oluyorum ortalama 210sn den ve albüm başı ortalama 10 şarkıdan 8senedir tam 6813saat seninleydim esen abla :)
artık buraya sizi çok seviyorum yazmanın gereği kalmamıştır umarım :):)
Kendinize çok iyi bakın sizinleyiz...

Adsız dedi ki...

Üzgünümdür hayli vesselam
Vuslatım gelmez mihman
Beklerim..
Gurbetteyim ne edeyim?

ebrarelvin dedi ki...

canımm ablamm:)) bazen nerden yazacağımı şaşırıyorum:) twitter myspace blog derken insan afallıyor:)))maksat sana ulaşmak seni hiç yalnız bırakmamak...cansın sen...sana birşey diyeceğim ablacım bunu sakın aklından çıkarma olur mu? seni ve yunus abimi tarifsiz bir muhabbetle seviyorum...

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

HEY hey ey can... nasıl özlüyorum bilsen.. güzel yüzün beni kendimden geçirtiyor, hoş sesin kalbe zarar. mimiklerin şeker koması.. sen; huzur. çok seviyorum en içten samimi duygularımla söylüyorum, çok seviyorum seni canımeleğim.

betül ayçiçek dedi ki...

Ben galiba sevginin en safını, en çıkarsızını, en yalansızını ve en masum halini özledim...
Ben galiba seni özledim:)

Adsız dedi ki...

Selamu aleyküm birtanemciğim. Anlamaktı zor olan, nasıl bu kadar güzel olabiyorsun. Anlamaktı zor olan, nasıl her yeni resminde içim huzurla özlemle ve koloaşkıyla dolabiliyor. Ve anlamaktı zor olan; benim kalbim senin,bende çığ gibi büyüyen sevgini taşıyabiliyor... Ah meleğim her fotoğrafın beni etkiler ağlatırdı da dünküler çok başkaydı zaten twitter sohbette seni yakalamışım mutluyum kolo sevgimin şaha kalktığı anlardayım üstüne birde güzellikten tatlılıktan daha başka olan fotoğrafla yüzyüzeyim.. Nasıl ağlamıyım? Nasıl kendime kızmayayım sana sarılamadığım için elini tutamadığım için güzel gözlerinin derinine bakamadığım için...Ah meleğim kalbim acıyor zerreler kopuyor seni özlemek artık öylesine acı veriyor ki.. ama sevgin acımı hafifletiyor... ah sen bir bilsen kalbimi bir görsen... Kolo diye seslenmeyen zerresi yok. Ah meleğim lisanım da yetmiyorki sana anlatayım sevgimi... Ne diyebilirim ki.. Her şeyin ötesinde sevgin. Her şekerden tatlı acı veren özlemin.. SENİ ÇOK FAZLA SEVİYORUM. ...KolerA(şk)ybüke...

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

meleğim bundan önceki yorumda ismim çıkmamış olabilir ben kolo dolu kalpli Aybüke unutma çok seviyorum..

Hümeyra Türközü (Humeykolerap) dedi ki...

seni çok seviyoruuuuuuumm:(

Tüvana dedi ki...

Esen rüzgarım.. Bu cuma vuslat.. Sen de geleceksin.. İnşallah perdenin arkasından dahi olsa, saniyelik dahi olsa siman çarpar suretime.. :) Gerçekten Antep bir hayli sabırsız.. Gün gelecek bu heyecanı senin solo turnen için yaşayacağız inşallah.. :) Seni çok seviyorum ablaların bir tanesi ! Rap'inle, kişiliğinle, İYİ Kİ VARSIN... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Aybüke İşler I "KolerA(şk)ybüke" dedi ki...

tertemiz kalplim... seni çok özledim.. en güzel manzaram yüzünü yüzüme bakarken görmeyi bilsen nasıl istiyorum çok özlüyorum kalbim ağrıyor. seni her şeyin ötesinde seviyorum meleğim... ne olur unutma.

Adsız dedi ki...

SelamuAleyküm meleğim :)
bu işlerden elini çek'i okuduğunu düşünemiyorumm..
o atarlı hallerin gözümün önüne geliyor..
kalp mi dayanır senin o haline !:)) çok tatlısın ablacım,çok özledim seni..sesini duyduğum an da karşımda seni göreceğim sanki .. kalbim yerinden fırlıyor..
konserlere gidemiyorum gittiğim zaman da gözlerim hep bir yerler de seni arıyor :)
sanki o perdenin arkasından zıplayıp gelicekmişsin gibi :)
bizde bu heyecan varken,solokolo gelince bakalım ne olacak :) inziva'dan daha sağlam bir albüm düşünemiyorum mantığım almıyor .. ama benim ablam her zaman en iyisini yapar diyip hayret ediyorum:)
kestiremiyorum albümü yorum bile yapamaz oldum.. İnziva bambaşka çünkü ablacım yeri çok derin bizlerde.. sen yaparsın da kötü mü olur hiç ? aslaaa :)) anlıcağın soloyu sabırsızlıkla bekliyoruz ablacım..gerçekten çok merak ediyorum :) hayrlısıyla kavuşuruz inşAllah hem albümümüze hem sana ..
çok özlendin herşeyim .. gecenin 4 ü olmuş saat,ben hala twit myspace blog 3lüsünde dolanıyorum sanki bu saatte gelecekmişsin gibi hehe :) sürekli o nur yüzüne bakıyorum .. twitten yazdıklarını okuyup duruyorum saatlerce..myspace ayrı bi alem sanki bizim için :D hiç sıkılmıyorum senin profiline girince saatlerce bakakalıyorum öylece.. :/
can'sın..canım'sın..
çok özledim o gülümsemeni.. :/
seni çok seviyorum ablacım..
Allah'a emanetsin nur yüzlüm..

Hümeykolera'p dedi ki...

CANIMIN CANANI,SULTANI..şuan öyle karışık duygular ertesindeyim ki sana hiçbirşekilde anlatamam..şuanda kolo kızlarıyla karşılaştık dedin çok kötü oldum gerçekten elde değil nasıl isterdim seninle karşılaşmayı ya yazını okuyunca çok üzüldüm kalbimin acıdıgını sana olan özlemimin iyice yaktıgını hissettim:( ne olur seni çok sevdiğimi unutma aklından çıkmayayım hiç olur mu herne kadar sık görüşemesek de..özleyerek seviyoruz belkide senede 1 kere görerek..senin onca güzelliğinle bazen farkedemesem de her gece daha da yakıyor güzelliğim..en derininden tüm kalbimle seviyorum seni kalbim sensin sen oldugun sürece bende varım..seninle hayat uluyor bu kalp..bu can..bu ruh..:( kendine çok dikkat et ne olur çok ama çokk seviyorum herzaman aklımdasın nur yüzlüüm,güzel yüzlüm,içimden biri meleğim..hümeyra seniii çokk ama çok seviyooor.öptüm kocamaan herzaman yanındayım ama herzaman..gül cemaline hasretim canımcığm..öptüm tekrar tekrar.Sçs! seni çooooooookk seviyorumm
Hümeykolera'p <3

Ayşenur MF dedi ki...

Bak sana ne anlatacağım Meleğimmm..
Dün ailecek arabada trafiğin ortasında tam 1,5 saat boyunca Bendeki Sen'i dinledik, eşlik ettik..:)Babamın hiçbir müziği bu kadar uzun süre dinlediğini görmemiştim..Hele annem ritimlere ayak uydurmalar felan..Harikaydı..<3 Hep bir ağızdan söyledik şarkıları..Çoooook güzeldi:)Bize bu denli tarifsiz mutluluk veren duyguları yaşattığınız için ne kadar teşekkür etsem az biliyorum..Ben de nacizane minnettarlığımı buraya yazarak dile getireyim dedim..Kalbimin en yüksek semalarında uçan bir Melek'sin sen..(:<3

Adsız dedi ki...

Neyi çok istersen onun yolu dikenlidir,neyi önemsemezsen de o kadar kolay gelir ayağına..bu hep böyle..
..kolo..♥

«En Eski ‹Eski   201 – 400 / 519   Yeni› En yeni»
 
Copyright 2010